Καλάθι

Βρισκόμαστε στην προτελευταία εβδομάδα του Αυγούστου και λίγες ημέρες αποχαιρετάμε το Λέοντα και τα γλυκά βάσανα που μας υποβάλλει κάθε χρονιά. Ο Αύγουστος τιμήθηκε δεόντως από την Αφροδίτη στο Λέοντα η οποία έχει ακόμα πολλά να μας δώσει, ομορφιά, χλιδές, λάμψη, αυτή την εβδομάδα όμως δυστυχώς θα περάσει από δοκιμασία αυτήν την εβδομάδα με δύσκολες όψεις που φέρνουν κόστος.

Ο Ήλιος φεύγει πλέον από το ζώδιο που κυβερνά και πάει στην Παρθένο θυμίζοντάς μας ότι έχουμε και δουλειές να κάνουμε. Αυτό δε σημαίνει ότι η διασκέδαση τελειώνει όμως σίγουρα περνάει από ένα φίλτρο λογικής, προσμέτρησης και καταμέτρησης. Ο Ερμής διανύει τις τελευταίες μοίρες στην Παρθένο κάνοντας όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Οργάνωση, διαχείριση, σημαντικές επισκευές σε συσκευές ή μέσα μεταφοράς αλλά και αρκετές επικοινωνιακές γκάφες. Στην προσπάθειά μας να βάλουμε τα πράγματα σε ένα πλαίσιο λογικής μπορεί να επέλθει και κάποια σύγχυση συναισθηματική. Θα πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας και να διπλοτσεκάρουμε ώστε να μην έχουμε απώλειες ή να κάνουμε κάποιο λάθος ειδικά στο χώρο της εργασίας.

Παραπληροφόρηση επίσης, ο Ερμής με όψεις με Πλούτωνα και Ποσειδώνα αν και στην Παρθένο θα έχει την τάση να λειτουργήσει μεταφυσικά και διαισθητικά. Επίσης διοικητικά θέματα στον εργασιακό τομέα θα απασχολήσουν πολύ αυτήν την εβδομάδα. Σημαντικό πέρασμα του Άρη στους Διδύμους, οι νοητικές διεργασίες αυξάνονται με την είσοδο πλανητών σε ζώδια που κυβερνάει ο Ερμής, ο Άρης στους Διδύμους είναι προκλητικός σε θέματα επικοινωνίας και εγείρει εύκολα τσακωμούς και λογομαχίες, ενίοτε είναι και αθυρόστομος. Στην προκειμένη φάση όμως δείχνει ότι θα διεκδικήσει δάφνες επιτυχίας στο εμπόριο σε λίγες ημέρες θα σχηματίσει ένα ωραίο εξάγωνο με το Δία(την επόμενη εβδομάδα) στον Κριό που μπορούν να να δώσουν κάποιες καλές συμφωνίες, συμφωνίες που αφορούν σε εμπορικά θέματα εξαγωγών. Όμως και συμφωνίες που μπορεί να σχετίζονται με στρατιωτικές συνεργασίες, οπλικά συστήματα κτλ. Σε κάθε περίπτωση η πρόκληση διπλωματικών επεισοδίων μέσω δηλώσεων είναι επίφοβη όσο θα βρίσκεται ο Άρης εδώ. Μπορεί πάντως σε αυτή τη θέση να βοηθήσει σε θέματα γνώσεων και πληροφοριών.

Ο Ουρανός γυρίζει σε ανάδρομη φορά δημιουργώντας αρκετά απρόοπτα ειδικά στον τομέα των σχέσεων αφού χτυπάει με τετράγωνο την Αφροδίτη, όψη θα κορυφωθεί τέλος της εβδομάδας και μπορεί να φέρει ανατροπή σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Η Αφροδίτη έρχεται να χτυπηθεί και από τον Κρόνο που είναι σε αντίθεση έτσι ουσιαστικά έχουμε ένα Τ τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου-Αφροδίτης που θίγει αρκετά έντονα οικονομικές σχέσεις κυρίως και σχέσεις με πρόσωπα εξουσίας.και Αρχές. Θέματα υποχρεώσεων και χρεών θέλουν ιδιαίτερη προσοχή ενώ σχέσεις που ήταν γραφτό να φτάσουν στο τέλος τους θα είναι δύσκολο να διασωθούν ή θα περάσουν από μεγάλη δοκιμασία.

Οικονομικές, πολιτικές, αισθηματικές σχέσεις στο μικροσκόπιο, θα φτάσουν σε οριακά επίπεδα και θα είναι τεταμένες. Κρόνος και Ουρανός πλέον ανάδρομοι συγκλίνουν σε τετράγωνο αφού είναι ανάδρομοι και οι δύο άμεσα συνδεδεμένοι με τους καρμικούς δεσμούς Ταύρου-Σκορπιού και τη θέση της Αφροδίτης που προαναφέραμε.

Ο οδηγίες προς ναυτιλλομένους…σίγουρα προσεκτική οδήγησε λόγω των όψεων του Ερμή, προσοχή στις αντιδράσεις σε οικονομικά και αισθηματικά θέματα αν δε θέλετε να ραγίσει το γυαλί. Για τις όψεις Ουρανού-Κρόνου και Πλούτωνα Ποσειδώνα έχουμε αναφέρει αρκετά και στα προηγούμενα άρθρα. Καλή εβδομάδα να έχετε, η γνώση είναι δύναμη, η Αστρολογική πρόγνωση βοηθάει στη διαχείριση των καταστάσεων.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL