Καλάθι

Η Εαρινή Ισημερία είναι πάντα σημαντική γιατί ξεκινάει ο ζωδιακός κύκλος, εγκαινιάζει μια νέα εκκίνηση που εμείς καλούμαστε να εισέλθουμε με δυναμισμό και ώθηση δίνοντας τα κατάλληλα νοήματα στη δράση μας.

Κάνετε υψηλό διαλογισμό και συνδεθείτε με το Απολλώνιο Φως για Πνευματική ενεργοποίηση και Αφθονία αγαθών. Η Κυριακή είναι ημέρα Ήλιου και δυναμώνει την ενέργεια της Εαρινής Ισημερίας.

Για το χάρτη του τριμήνου αναφερθήκαμε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ήλιος λοιπόν εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού, πιο αποφασιστικό, πιο βιωτικό. Κριός δε σημαίνει πάντα πόλεμος, όμως τώρα υπάρχει η ιδιαιτερότητα μιας ήδη ενεργοποιημένης πολεμικής ατμόσφαιρας γεγονός που μπορεί να βγάλει ακόμα πιο έντονα χαρακτηριστικά μάχης και αντεγκλήσεων και ωμής βίας, κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στον Ήλιο αλλά και στον κυβερνήτη του Κριού Άρη ο οποίος θα χτυπηθεί σφοδρά από το τετράγωνο του Ουρανού και θα φέρει τα πάνω κάτω, πυροδοτώντας ακραίες και εκρηκτικές καταστάσεις.

Αυτή ή όψη μπορεί να ανάψει φωτιές και σε συνδυασμό με τη συμμετοχή και της Αφροδίτης στον Υδροχόο -η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη- μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο συμφωνιών και διαταραχή των σχέσεων και των συμμαχιών. Να φέρει μεγάλη αντιδραστικότητα και έλλειψη συμβιβαστικής διάθεσης. Αυτό δε αφορά και σε προσωπικά ζητήματα του καθενός μας αλλά και στα παγκόσμια. Οπότε οποιαδήποτε συμφωνία έχετε στα σκαριά αυτήν την εβδομάδα… να είστε σε επιφυλακή γιατί μπορεί να ανατραπεί λόγω συνθηκών. Ο Ουρανός στον Ταύρο επηρεάζει τις οικονομικές σχέσεις τις συνεργασίες και τις συμμαχίες. Θα είναι 7 χρόνια στο ζώδιο του Ταύρου και θέτει εν αμφιβόλω τις οικονομικές συντεταγμένες, τις οικονομικές σταθερές, τα κοινά και δεδομένα συμφέροντα, τις εταιρικές συμφωνίες.

Η διέγερση λοιπόν της όψης από τον Άρη μπορεί να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις επάνω σε αυτούς τους τομείς και θα είναι όψη που θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα. Όψη που διεγείρει πολύ έντονα και το γενέθλιο Ήλιο της χώρας, ο οποίος έχει έχει επάνω του την Αφροδίτη αυτό το διάστημα και εντός των ημερών και το Άρη. Αυτό θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία, τις αποφάσεις και τις πολιτικές εξελίξεις. Πολλές φορές μετά από δύσκολες όψεις απαλλασσόμαστε από κάποια προβλήματα που μέχρι πρότινος φάνταζαν βουνό.

Ο Ουρανός με τον Κρόνο βρισκόντουσαν σε αρκετά δύσκολη γωνία τα τελευταία 2 έτη όμως τώρα η απόσταση της όψης τετραγώνου έχει μεγαλώσει με αποτέλεσμα να χαλαρώνουν οι δεσμεύσεις και οι συνθήκες lock down, αυτό σε συνδυασμό με την απελευθερωτική διάθεση του Άρη και της Αφροδίτης θα άρουν σε μεγάλο βαθμό τις δεσμεύσεις λόγω κορωνοϊού, όμως δυστυχώς στο βάθος του ορίζοντα μετά τον Αύγουστο η όψη αυτή θα ξανακλείσει τη γωνία και θα μας απασχολήσει με κάποιον τρόπο ξανά.  Δεν είναι εύκολη όψη για την πολιτική ηγεσία γιατί η χώρα μπορεί να βρεθεί στο επίκεντρο γεγονότων. Ο Ερμής σε σύνοδο με Δια Ποσειδώνα αυξάνει τη διαίσθηση και τους μεγαλοϊδεατισμούς. Θα ακουστούν μεγάλα και παχιά λόγια και επικοινωνιακές φαμφάρες. Σύντομα θα περάσει ο Ερμής στον Κριό και θα ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Η “φουσκοθαλασσιά” του Δια με τον Ποσειδώνα θα συνεχιστεί, αυξάνοντας την όρεξη για κέρδη και κερδοσκοπία. Το έχουμε ξαναπεί ότι οι κερδοφόρες όψεις ανοίγουν την όρεξη των μεγαλοκαρχαριών.

Θα σημειώσουμε όμως ότι ο κυβερνήτης των Ιχθείων  κάνει ένα καλό τρίγωνο με το Β.Δεσμό της Σελήνης το οποίο θα κορυφωθεί τον Απρίλη, αυτή η όψη μας δείχνει ότι σημαντικές δυνάμεις θα ενωθούν ιδεολογικά με όραμα για την ανθρωπότητα, το ίδιο διάστημα θα βρεθεί και ο κυβερνήτης του Τοξότη στην ίδια θέση ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την όψη, όψη που μπορεί να φέρει ένα σημαντικό κίνημα αγάπης και ανθρωπιάς με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου, της οικονομικής και της διατροφικής ασφάλειας. Όλα αυτά όμως δεν έρχονται αναίμακτα αφού τα συμφέροντα πάντα αλληλοσυγκρούονται, ειδικά όταν προτείνονται δίκαιες λύσεις.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL