Καλάθι

Ξεκίνημα της εβδομάδας και καθώς ο Ήλιος βρίσκεται στην έξοδό του από τον Ταύρο και την είσοδό του στο μεταβλητό ζώδιο των Διδύμων. Είσοδος η οποία θα γίνει με Πανσέληνο στις 23 Μαΐου στις πρώτες μοίρες του Τοξότη.

Λίγο πριν την Πανσέληνο λοιπόν βλέπουμε ότι ο Ήλιος βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία ενώ έχουμε μια πενταπλή παρουσία πλανητών στον Ταύρο. Ουρανός-Αφροδίτη-Δίας-Ήλιος αλλά και Ερμής στον Ταύρο. Ένα sterlium με ισχυρή θέση κυβέρνησης την Αφροδίτη να περνάει και αυτή σε διαδοχικές συνοδούς με Ουρανό και Δία. Όψεις που διακαιολογημένα μας κάνουν να κρατάμε μεγάλο καλάθι και να έχουμε προσδοκίες.

Η Πανσέληνος που έρχεται μπορεί να θεωρηθεί μια Πανσέληνος υπεραφθονίας για πολλούς λόγους, ένας από αυτούς είναι ότι γίνεται στον Τοξότη στον άξονα 2ου-8ου οίκου δηλ των οίκων Ταύρου και Σκορπιού και με τη σύνοδο Αφροδίτης-Δια στον Ταύρο να βρίσκεται σε σε εξάγωνο με τον Κυβερνήτη των Ιχθείων. Οι όψεις συνολικά μπορούν να εκπληρώσουν μεγάλες επιθυμίες σε οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά ζητήματα. Αυτή η σύνοδος σε συνδυασμό με το εξάγωνο μας φέρνει σε επαφή ιδεατές και ιδανικές καταστάσεις σε θέματα ερωτικής και οικονομικής φύσεως. Είναι μια όψη που χαρίζει ρομαντική και καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, ονειρικές συνθήκες. Βέβαια το στοιχείο του Ουρανού σε συνδυασμό με την παρουσία πλανητών στις τελυταίες μοίρες του Ταύρου εκδηλώνεται με αιφνιδιαστικό τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια και το φόβο για το άγνωστο και αίσθημα αβεβαιότητας.

Μάλιστα Δίας και Αφροδίτη που βρίσκονται σε σύνοδο επάνω στον Απλανή Αστερισμό των Πλειάδων, ενώ είναι σε σύνοδο και με τον Ηλιο στους Διδύμους και χαρίζει ακαταμάχητη έλξη και μαγνητισμό. Θετικό επίσης μπορεί να χαρακτηριστεί ότι ο Πλούτωνας γεφυρώνει την αντίθεση Ήλιου και Σελήνης με τρίγωνο και εξάγωνο αντίστοιχα. Ο Πλούτωνας σε αυτές τις όψεις ενισχύει τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε με σθένος και μεγάλες ψυχικές δυνάμεις.

Καθώς οδεύουμε στην Πανσέληνο ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους, ζώδιο στο οποίο οι αντιφάσεις είναι πιο έντονες και η σταθερές γραμμές θα αρχίσουν να δίνουν τη σκυτάλη στις πιο μεταβλητές. Αυτό επιτίνεται με την είσοδο στου Δία στους Διδύμους στο τέλος της εβδομάδας και της Αφροδίτης. Αυτή η μετάβαση είναι σημαντική γιατί το κέντρο βάρους μετατοπίζεται σε διδυμίσιο περιβάλλον όπου η διαλλακτικότητα, η επικοινωνία, οι φιλίες αυξάνονται. Επίσης σταδιακά ανοίγουν σιγά σιγά οι εμπορικοί δρόμοι και οι επικοινωνιακές γέφυρες δια της διπλωματικής οδού. Το ζώδιο των Διδύμων εστιάζει σε θέματα πληροφόρησης και γνώσεων όμως δημιουργεί συχνά και δυσπιστία γιατί δε φημίζεται για την πιστή του στάση σε σχέσεις και επαφές.

Ειδική αναφορά θα πρέπει να κ’ανουμε στον Άρη στον Κριό ο οποίος έχεις ενεργοποιήσει με έντονο τρόπο όλες τις Εκλείψεις στον άξονα Κριό-Ζυγού και τις σεληνιακές και τις ηλιακές με αποτέλεσμα να βγάζει απρόβλεπτα στην επιφάνεια ζητήματα διμερών σχέσεων, μάχες και αναμετρήσεις. Η παρουσία πλανητών στους Διδύμους θα προσθέσει στο σκηνικό τις διαπραγματεύσεις και την επιχειρηματολογία.

Ήλιος-Αφροδίτη και Δίας μπαίνοντας στους Διδύμους κάνουν ισχυρό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και φέρνουν βαθύ μετασχηματισμό και συνειδητοποιήσεις μέσα από την ενημέρωση, την πληροφόρηση και τις επαφές με φιλικά πρόσωπα. Όλη αυτή η ερμητική διαδικασία θα προσθέσει νέα δεδομένα και οπτικές στις διαβουλεύσεις και τις συζητήσεις και θα μας βγάλει από την απολυτότητα δογματικών γραμμών.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL