Καλάθι

Πλησιάζουμε στο κομβικό σημείο του θερινού Ηλιοστασίου, τα ηλιοστάσια δίνουν σημαντικά αστρολογικά στοιχεία για το τρίμηνο που ακολουθεί. Είναι κι αυτό ένα πεδίο που δείχνει το περιβάλλον που θα διαδραματιστούν οι όψεις. Η σελήνη βρίσκεται στο τελευταίο τέταρτο σε φθίνουσα πορεία και έτσι θα είναι και στο Ηλιοστάσιο.

Η όψη της Σελήνης όμως με το Δία είναι σε σύνοδο στον Κριό και δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση για περιπέτειες εμπειρίες και δράση, η βιασύνη και ο παρορμητισμός δεν λείπει όπως επίσης και οι υπερβολές και η υπερεκτίμηση των δυνάμεών μας. Το στοιχείο του Κριού δεσπόζει σε αυτό το ηλιοστάσιο γεγονός που διαμορφώνει ένα αρκετά ανταγωνιστικό τοπίο με προκλήσεις που μπορούν να φέρουν τριβές και εγκληματικότητα. Το θέμα της ενέργειας είναι στην κορυφή της πυραμίδας και φέρνει μάχες τόσο σε φανερό όσο και παρασκηνιακό επίπεδο. Θα υπάρξουν κόντρες γύρω από αυτό το θέμα και δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες καλές εξελίξεις, όμως αυτές θα έρθουν δια πυρός και σιδήρου.

Τα διεθνή ζητήματα θα απασχολήσουν, οι οικονομικές και εμπορικές σχέσεις, εισαγωγές και εξαγωγές, ισοτιμίες κτλ. Όσο πλησιάζει ο Ουρανός στο Β. Δεσμό το στοιχείο των ανατροπών γίνεται καθημερινότητα ακόμα και σε απλά πράγματα ή συμφωνίες μπορεί να υπάρχουν 2 και 3 αλλαγές αποφάσεων μέσα στην ίδια ημέρα. Δεν μπορεί κανείς εύκολα να ποντάρει εκτός αν έχει δει πιο σφαιρικά τα πράγματα έχοντας την υπολογιστική ικανότητα. Γενικώς όμως δεν μπορούμε να υπολογίζουμε χωρίς το ξενοδόχο σε αυτή τη φάση.

Άλλωστε και ο Κριός είναι αρκετά γρήγορο ζώδιο και δεν τιθασεύεται εύκολα, πυροδοτεί τις εξελίξεις πριν το καταλάβουμε. Κι αν χρειαστεί μας κάνει να πέσουμε μες τη φωτιά χωρίς να το σκεφτούμε, μας κάνει μαχητές και διασώστες. Η όψη Πλούτωνα- Άρη σε τετράγωνο σίγουρα μας θορυβεί και είναι σχεδόν αδύνατο να μην προκαλέσει κάποια καταστροφή ‘η κάποια έκτακτη συνθήκη που μπορεί να προκαλέσει τραντάγματα.

Στα θετικά καταγράφεται η βοηθητική γωνία του Ερμή με το Δία αλλά θα πρέπει να προσεχτεί η παράτολμη οδήγηση και οι επικοινωνιακές κορώνες. Η Αφροδίτη θα περάσει κι αυτή στους Διδύμους δίνοντας περισσότερο το στοιχείο της διπλωματίας. Η όψη αυτή θα φέρει λάμψη και μεγάλη διάθεση για προβολή και φήμη, μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες, φώτα και θεάματα.

Σε θέματα σχέσεων φέρνει γνωριμίες που μπορούν να παρασύρουν, για τους δεσμευμένους θα χρειαστεί κάποια συγκράτηση γιατί ο 7ος οίκος είναι αρκετά ενεργοποιημένος και θα υπάρχουν αρκετά μεγάλες απαιτήσεις αυτό το διάστημα από τους συντρόφους. Καλό είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι γιατί οι τσακωμοί θα είναι πολύ εύκολο να οδηγήσουν σε ρήξη. Το τρίμηνο αυτό φαίνεται να έχουμε και προεκλογική εκστρατεία, μια εκστρατεία που θα εμφανίσει και νέους πολιτικούς σχηματισμούς και αργότερα θα υπάρξουν πολύ έντονες αντιπαραθέσεις.

Θα αναφερόμαστε αναλυτικά από εβδομάδα σε εβδομάδα για όλο αυτό το τρίμηνο, μπορείτε να ανατρέχετε και στα προηγούμενα άρθρα που υπάρχουν αναφορές και σε μελλοντικές όψεις. Το θερινό Ηλιοστάσιο έχει πολλές και καλές ευκαιρίες, το καλοκαίρι αναμένεται θερμό από εξελίξεις όμως μπορεί να μας προσφέρει δυνατότητες αν έχουμε διάθεση για αλλαγές και καινούργιες δράσεις και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις όποιες ανατροπές και να αναπροσαρμόζουμε τις ενέργειές μας.

Σας ευχόμαστε καλό και δημιουργικό Καλοκαίρι!

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL