Καλάθι

Υπάρχουν φορές που κάποιες όψεις προμηνύουν εικόνες και σκηνικά που μπορούν να χαρακτηριστούν χαοτικά. Σε μια τέτοια περίοδο μπαίνουμε ή μάλλον έχουμε ήδη μπει και θα κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες. Το κλίμα θα είναι πολύ φορτισμένο σε κάθε μορφή διαπροσωπικό ζήτημα και θα ειπωθούν βαριές κουβέντες που θα φέρουν αποκαλύψεις και συναισθηματικές απογοητεύσεις. Καταστάσεις περίπλοκες και μπερδεμένες εν όψη. Ακραίες, άλλα θα λένε και άλλα θα εννοούν όμως και με λανθάνον τρόπο θα αποτυπώνουν την αλήθεια. Οι δύσκολες συνθήκες συχνά δημιουργούν ακόμα χειρότερες αντιδράσεις. Υπερβολικός φόρτος υποθέσεων που δε μπορούν εύκολα να μεθοδευτούν και περιπλέκονται μεταξύ τους.

Βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα πριν τη Φθινοπωρινή Ισημερία και την είσοδό μας στο Ζυγό. Στο επόμενο μας άρθρο θα αναφερθούμε ε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το φθινοπωρινό χάρτη και τις τάσεις που δίνει στο το τρίμηνο που θα ακολουθήσει. Για την ώρα καλό θα είναι αυτές τις ημέρες να δείξουμε προσοχή στις εξαπατήσεις και τις απροσεξίες γιατί ο Άρης βρίσκεται σε αργή πορεία κάνοντας παρατεταμένη όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Όψη που μπορεί να δημιουργήσει πολλά παρατράγουδα και σφάλματα, να πει ή να κάνει κάποιος πράγματα που θα τον εκθέσουν, επίσης και κάποια ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν με αβλεψίες και λάθος εκτίμηση των καταστάσεων. Να ειπωθούν λόγια που δεν έπρεπε, ακόμα και αλήθειες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα, αποκαλύψεις. Βέβαια είναι όψη που επηρεάζει το τύπο και τα ΜΜΕ και μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα. Προσοχή θα χρειαστεί στα κουτσομπολιά και τη λάθος διακίνηση πληροφοριών. Επίσης λεκτικές αψιμαχίες μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτα ρήγματα. Προσοχή και στην ανεπιθύμητη δράση φαρμακευτικών ουσιών, υποθέσεις με ναρκωτικές ουσίες πιθανόν να απασχολήσουν την κοινή γνώμη.

Ατυχείς δηλώσεις και διπλωματικές μπλόφες είναι στοιχεία που βγάζει αυτή η όψη. Μαζί με αυτή την όψη έχουμε και τον Ήλιο να σχηματίζει αρχικά το ίδιο τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όμως θα επικρατήσει γρήγορα το τρίγωνο του με τον Πλούτωνα βοηθώντας έτσι σε κάποιες μεταστοιχειώσεις σε τομείς που αντιμετωπίστηκαν δυσκολίες και χρειάζονται δύναμη και σθένος για να τακτοποιηθούν. Μεταξύ αυτών και κάποια δύσκολα θέματα εργασιακά, ιατρικά , κατασκευαστικά ή επισκευαστικά κτλ. Το τρίγωνο Άρη Κρόνου αν και σε φθίνουσα πορεία βοηθάει να πράξουμε με κάποια ευθύνη και πρακτικά να διευθετήσουμε κάποια θέματα.

Ακόμα μπορούμε να ισχυροποιήσουμε τις δράσεις μας σε κοινωνικά ζητήματα, επίσης να εκμεταλλευτούμε το καλό timing..αν επιτρέψει ο Ποσειδώνας. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο.με τον Ουρανό και το Β.Δεσμό, βοήθειες από αγαπημένα πρόσωπα, φροντίδα, και μοιραίες επαφές.Όμως διατηρείται το τετράγωνο με τον Άρη και εν συνεχεία συμπληρώνετάί ένα σκηνικό Τ τετραγώνου με Αφροδίτης- Άρη-Ποσειδώνα που θα δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο διαπροσωπικό κομμάτι, με απειλές, υποτίμηση της προσφοράς παρανοήσεις, ψεύδη αλλά και αλήθειες που πληγώνουν. Σε συναισθηματικά ζητήματα καλύτερα να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, η απογοήτευση είναι πολύ εύκολο να υπάρξει, οι επιθυμίες ίσως να μην ανταποκρίνονται με τον κατάλληλο τρόπο. Εξωγενείς παράγοντες βοηθούν εύκολα.

Η Αφροδίτη τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει παράλληλα ένα τρίγωνο.με τον Πλούτωνα και θα κινήσει θέματα δικαιοσύνης, ευνοώντας όσους έχουν δίκιο και το διεκδικούν. Όψη που μπορεί να μετριάσει τυχόν οικονομικές απώλειες και απάτες που προκαλούν οι όψεις του Τ τετραγώνου. Ο Ερμής ανάδρομος στο Ζυγό καλλιεργεί την τάση και την ανάγκη μας για συμφωνίες, εν μέρει δίνει μια αρμονία όμως το επίπεδο συμφωνιών θα χρειαστεί να επανεξεταστεί το επόμενο διάστημα, με το πέρασμά ξανά στην παρθένο θα αυξήσει τη σχολαστικότητά μας και την ανάλυση κάποιων δεδομένων. Οπότε όταν ορθοδρομήσει θα έχουμε πιο ξεκάθαρη άποψη.

Κλείνοντας θα προτείναμε να κρατήσετε περισσότερο μετριοπαθή στάση αυτές τις ημέρες και να μην επενδύσετε προς το παρόν στην εύνοια και την έντονη επιθυμία για επίλυση συναισθηματικών ζητημάτων. Θα αποδόσει περισσότερους καρπούς μια πιο πρακτική και ορθολογιστική αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων και από την επόμενη εβδομάδα με νέα Σελήνη πλέον συν την Ηλιακή Ισημερία θα τα δούμε όλα εκ νέου.

G. Christopoulos


1 σχόλιο

Cell phone detective · 9 Νοεμβρίου 2023 στο 00:32

Your writing resonates with me; it feels like you understand my struggles.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL