Καλάθι

Κομβική αστρολογική περίοδος με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο να πρωτοστατεί στις 21 Δεκεμβρίου λίγο πριν τα μεσάνυκτα και τη Νέα Σελήνη στις 23 του μηνός, ταυτόχρονα έχουμε την οριστική πλέον είσοδο του Δία στον Κριό, γεγονός που συνδυαστικά φορτίζει αρκετά έντονα τις δύο αυτές ζωδιακές περιοχές των παρορμητικών ζωδίων Αιγόκερω και Κριό.

Έτσι μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να δοθεί προσοχή στη συμπεριφορά και τον τρόπος έκφρασης, τα επιχειρήματα,το ύφος και η εκδήλωση του υπερεγώ. Η αλήθεια είναι ότι λόγω της κυκλικής μετάθεσης Αφροδίτης – Κρόνού- Όυρανού ευνοείται η επαφή με πρόσωπα κύρους και η διαχείριση σοβαρών θεμάτων. Σε αυτό βοηθάει και το τρίγωνο Ερμή Ουρανού που δίνει μεθοδικότητα και καλή στρατηγική σε τέτοιου είδους θέματα. Αν και ο Άρης είναι στους Διδύμους οι μάχες μπορεί να μείνουν σε λεκτικά επίπεδα, το εξάγωνό του με το Χείρωνα στον Κριό αυξάνει όμως την επιθετική κριτική που σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να επιφέρει βία, μη ξεχνάμε όμως ότι ο Χείρωνας είναι θεραπευτής και η σκληρή γλώσσα καμιά φορά θεραπεύει.

Η Αφροδίτη με τον Ερμή στον Αιγόκερω βρίσκονται κοντά και βοηθούν την αρμονική έκφραση συναισθηματικών ζητημάτων, όμως δεν μπορεί εύκολα να αποφύγει κάποιος την εκλογίκευση τους οπότε υπολογίζονται λίγο πιο μαθηματικά τέτοιου είδους θέματα. Η Αφροδίτη όμως κρύβει εκπλήξεις γιατί προς το τέλος της εβδομάδας θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Κυβερνήτη των Ιχθείων όψη που αρέσκεται σε πιο φανταστικά σενάρια και υποθέσεις, πιο ρομαντικά, μπορεί όμως να φέρει γάμο και σχέση.Το κύρος που προσδίδει ο Αιγόκερως θα απαιτήσει δημόσιες εμφανίσεις, επισημοποιήσεις και εκδηλώσεις δίνοντας συνάμα και καλλιτεχνικό χρώμα.

Η κυριότερη όψη όμως της Αφροδίτης θα είναι το τρίγωνο της με τον Ουρανό, συνεργασίες, συμμαχίες, σχηματισμός ομάδων και ευκολία. Έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις με ρίσκο και εκκεντρικότητα, όσο βέβαια μπορεί να επιτρέψει κάτι τέτοιο ο Αιγόκερως. Αυτό που φαίνεται ότι θα επηρεάσει περισσότερο είναι οι κοσμικές εμφανίσεις με έμφαση στο image κύρους και συμμετοχής και σε κάποιο κοινωνικό status.

Αργότερα την ερχόμενη εβδομάδα η Αφροδίτη θα βρεθεί σε σύνοδο και με τον Πλούτωνα όπου εκεί θα επέλθει ξανά η βαθιά δικαιοσύνη Νέμεσις σε σημαντικές υποθέσεις. Θέματα βιασμών γυναικών και παιδιών ξανά στην επιφάνεια, όμως χρειάζεται προσοχή μην μην υπάρξουν και νέες υποθέσεις.

Η όψη αυτή πάντως φέρνει και ξαφνικό πλούτο ή και οικονομικές καταστροφές, , δηλαδή μεγάλα χρηματικά.ποσά. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο Ερμής που κι αυτός με όψη τριγώνου με τον Ουρανό οξύνει την αντιληπτική ικανότητα και τη δεινή διαχειριστική εστίαση σε επιστημονικά και πρακτικά ζητήματα. Μάλιστα θα βρεθεί . και σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη των Ιχθείων αυξάνοντας και τη διαισθητική οπτική των πραγμάτων συγχρονικά φαινόμενα.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Ερμής θα αναδρομήσει, καλό είναι μέσα σε αυτή την εβδομάδα να διευθετηθούν θέματα και εκκρεμότητες. Αν και ανάδρομος ο Ερμής θα κάνει όψη με τον Ουρανό όλο αυτό το διάστημα των πρώτων ημερών του 2023 και εν όψη και το Ηλιοστασίου αλλά και της επερχόμενης Πανσελήνου στις 7 Ιανουαρίόυ ο Έρμής θα παίξει καθοριστικό ρόλο, αναμένεται να γίνει ένα μεγάλο νοητικό update. Επίσης ο Ερμής θα αναδείξει τεχνολογίες που σχετίζονται με το έλεγχο.

Οι υποκλοπές και πάλι στο προσκήνιο. Θα χρειαστεί όμως και πάλι προσοχή στις συσκευές. Περί ανάδρομου Ερμή θα μιλήσουμε την επόμενη εβδομάδα. Ο Χείρωνας ορθόδρομος κάνει τετράγωνο με Αφροδίτη-για λίγο-προκαλώντας πρόσκαιρο συναισθηματικό πόνο ο ποίος θα ξεπεραστεί γρήγορα.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL