Καλάθι

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Ζυγού με ένα stellium στο ζώδιο της ομορφιάς. Ήλιος, Ερμής, Αφροδίτη στο ζώδιο της ομορφιάς. Η όψη μεγάλου τριγώνου που σχηματίζεται στα ζώδια του αέρα φαντάζει πολύ ιδανική και ουσιαστικά είναι, όμως θα πρέπει να την εκμεταλλευτούμε δεόντως εντός χρονικού πλαισίου.

Ήλιος-Αφροδίτη σε σύνοδο σε τρίγωνο με Άρη στους Διδύμους και Κρόνο στον Υδροχόο, ότι βάζει το μυαλό μας μπορεί να το πετύχει με σύμμαχο το χρόνο και την κατάλληλη νοητική στόχευση, το στοιχείο του αέρα ευνοεί όσους σχεδιάζουν πράγματα με το μυαλό τους, βλέπουν μπροστά και αξιολογούν προοδευτικά τις κινήσεις τους. Με αυτό το τρίγωνο λοιπόν μπορούν οι ιδέες να πάρουν σάρκα και οστά. Σε ατομικό επίπεδο μπορούμε να προωθήσουμε και να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας, να βρούμε ομοϊδεάτες και να προχωρήσουμε σε ολοκληρωμένες κινήσεις.

Άρης- Αφροδίτη και πάλι σε τρίγωνο δημιουργούν πιο ευνοϊκό κλίμα σε ερωτικά θέματα, φέρνουν υλοποίηση, καλή συνεργασία και επίτευξη. Η ομορφιά και η αρμονία σε πρώτο πλάνο, λάμψη και κομψότητα, κοινωνικότητα. Επαφές με άτομα κύρους λόγω της συμμετοχής και του Κρόνου στο μεγάλο τρίγωνο. Σύναψη συμφωνιών, εμπορικές προωθήσεις μπορούν να φέρουν καλά αποτελέσματα.

Σε συλλογικό επίπεδο ευνοούνται οι κοινωνικές δράσεις, ο κόσμος ζητά αποκατάσταση και νέες ισορροπίες, νιώθει ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να μετακινηθεί ο ηθικός άξονας. Ήλιος και Αφροδίτη θέλουν και δικαιοσύνη, η οποία όμως θα αντιμετωπίσει δύσκολες προκλήσεις γιατί θα έρθουν σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα όπου εκεί το “παραμύθι” που περιγράψαμε παραπάνω έχει και δράκο και μάλιστα με αρκετά σκοτεινές διαθέσεις. Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι από την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στο Σκορπιό και το μήνα των Εκλείψεων. .Επίσης δεν πρέπει να αγνοούμε την παρατεταμένη όψη τετραγώνου μεταξύ Άρη-Ποσειδώνα (η οποία ευτυχώς αποκλίνει κάπως), όψη απάτης, κλοπής, συγκάλυψης και ψεύδους, όμως και αποκαλυπτικής συνάμα γιατί ο Άρης στους διδύμους είναι εξωστρεφής, κοινοποιεί τις πληροφορίες του και μέσα από τις αντιφάσεις του βγαίνει γυμνή αλήθεια στο φως.

Θα προλογίσουμε λίγο την επερχόμενη Ηλιακή Έκλειψη η οποία δείχνει ότι μπορεί να είναι θετική από κάποιες απόψεις και βασικά διαφαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στο αν θα προχωρήσουμε σε υπέρβαση της διαφαινόμενης κρίσης ή θα βυθιστούμε στα υπόγεια της. Λόγω Σκορπιού δεν μπορεί εύκολα να προβλεφτεί κάτι τέτοιο, όμως είναι σίγουρο ότι αστρολογικά δίνεται η δυνατότητα να γίνουν τροποποιήσεις για την κοινωνία, ακόμα και σε ότι αφορά τη σήψη που έχει προκληθεί, η αλήθεια είναι ότι σ περιβάλλον σκορπιού εκτυλίσσονται και οι υποθέσεις της ‘νύχτας” τα ξεκαθαρίσματα του υπόκοσμου. Η πρόκληση αυτή θα είναι και πολιτική, οικονομική, ενεργειακή, ο λαός δείχνει να πιέζει τις πολιτικές αποφάσεις και στη Σεληνιακή Έκλειψη της 8ης Νοεμβρίου μπορεί να ξεσπάσει ακόμα και επανάσταση, γιατί Ουρανός και Κρόνος συμμετέχουν πολύ δυναμικά σε αυτή.

Ο Διάς ανάδρομος στην κρίσιμη μηδενική μοίρα του Κριού λειτουργεί αρκετά βίαια και παρορμητικά, όμως σε αυτή τη φάση δεν κάνει κάποια σημαντική όψη. Γενικά όμως πασχίζει να μας κάνει να ανοίξουμε νέους δρόμους. Όταν ξαναπεράσει ορθόδρομος πλέον από τον Κριό θα είναι πιο καθοριστική η δράση του.

Για την όψη Ουρανού-Κρόνου έχουμε αναφέρει αρκετά σε προηγούμενα άρθρα…

Έτσι λοιπόν καλό θα ήταν να εκμεταλλευτούμε κυρίως το πρώτο μισό της εβδομάδας, διάστημα στο οποίο μπορεί να γεφυρωθούν τα μπορεί και τα θέλω του καθενός κι με καλό προγραμματισμό να υλοποιηθούν κατά γράμμα. Αργότερα θα χρειαστεί περισσότερο προσοχή στις κακοτοπιές και τις όψεις του Πλούτωνα που είναι πλέον ορθόδρομος δημιουργώντας περισσότερα γεγονότα, άλλωστε σε περίοδο εκλείψεων πάντα χρειάζεται προσοχή.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL