Καλάθι

Έχουμε μπει σε μια περίοδο που τα γεγονότα θα πρέπει να τα παρατηρούμε με ιστορικό ενδιαφέρον. Η εβδομάδα έχει πολλές και σημαντικές όψεις, συνδυαστικές, που αφήνουν πολλές επιγεύσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στο άδειασμα, Αφροδίτη, Ερμής αλλάζουν ζώδιο, στο τέλος της εβδομάδας και ο Ήλιος θα περάσει στο Λέοντα.

Όμως πριν φτάσουμε εκεί βλέπουμε τον Ήλιο και τον Ερμή σε σύνοδο στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου να κάνουν τρίγωνο με τον κυβερνήτη των Ιχθείων προσθέτοντας ένα ρομαντικό μυστήριο, σχεδόν μεταφυσικό. Ο οραματισμός, η διαίσθηση είναι καθαρή, και οι πληροφορίες έρχονται σχεδόν με μαγικό τρόπο. Ειδικά η Δευτέρα με τη Σελήνη στους Ιχθείς ενδείκνυται για οραματικές διεργασίες.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους (λίγο πριν περάσει στον καρκίνο) φέρνει αλήθειες στην επιφάνεια. Αλήθειες που δεν μπορούν να κρυφτούν, αν και με την αρνητική γωνία που προηγήθηκε με τον Ποσειδώνα επιχειρήθηκε κάποια συγκάλυψη, απατηλή, που ίσως έφερε απογοητεύσεις, τώρα θα βγάλει στο φως κάτι πιο αληθινό. Ήλιος-Ερμής λοιπόν πέρα από το τρίγωνο που προαναφέραμε κάνουν και μια σημαντική αντίθεση με τον Πλούτωνα, Αισθανόμαστε να βαλλόμαστε, υπάρχει κόντρα με σκοτεινά κέντρα της εξουσίας , αίσθηση καταστροφής, μυστικές και υπόγειες επικοινωνίες. Το κλίμα δημιουργεί αυξημένη ανησυχία και μας κάνει να μη νιώθουμε ότι βαδίζουμε σε ασφαλή μονοπάτια. Η προστασία της οικογενειακής ακεραιότητας.

Ο Άρης στον Ταύρο έχει ενεργοποιήσει την Έκλειψη Ηλίου που έγινε στο τέλος Απριλίου και όσο βρίσκεται στο ζώδιο αυτό θα ενεργοποιεί όλες τις Εκλείψεις που έχουν προηγηθεί και θα συμβούν στον άξονα αυτό και όλα αυτά θα συνδυαστούν με την εκρηκτική σύνοδο του με τον Ουρανό και το Β.Δεσμό. Όπως έχουμε αναφέρει οι Ηλιακές Εκλείψεις δουλεύουν επάνω σε κάποιο μακροχρόνιο κύκλο εργασιών, δεν είναι απλά ένα πρόσκαιρο φαινόμενο. Από τη στιγμή εκείνη που έγινε στις 10°28′ μοίρες του Ταύρου προσπαθεί να δημιουργήσει αλλαγή ισορροπιών στο θέμα των οικονομικών συναλλαγών, τις τροφοδοσίας, της υλικής επάρκειας και βεβαίως των νομισματικών ισοτιμιών.

Ειδικά το τελευταίο κρατήστε το γιατί πλέον το ντόμινο που φέρνει ο Άρης με τον Ουρανό θα αρχίσει να συμπαρασύρει τις αγορές, τις χρηματιστηριακές αξίες επηρεάζοντας όλους τους συσχετιζόμενους κλάδους. Κάποιοι θα επιχειρήσουν σπασμωδικά να ρεφάρουν ή να επιχειρήσουν να ανασκευάσουν τη στάση τους και τις θέσεις τους και να αναπροσαρμοστούν στις νέες συνθήκες. Για τους υπόλοιπους προβλέπονται μεγάλα κέρδη και μεγάλες χασούρες. Ο Άρης στον Ταύρο έχει εμμονή με το κέρδος, η επιμονή συνδυάζεται με την αναβλητικότητα που όταν πυροδοτηθεί όμως γίνεται ισοπεδωτική η δράση του. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για μια επαναστατική όψη που θα φέρει στο προσκήνιο νέα τόξα συμμαχιών, νέες αντιλήψεις για το βιωτικό επίπεδο της ανθρωπότητας νέα πολιτικά σχήματα. Δε θα λείψουν εξεγέρσεις, εξτρεμισμός, έκτακτα γεγονότα.

Ουρανός στον Ταύρο-Ιστορικά:

Σε προηγούμενα άρθρα αναφέραμε την προηγούμενη σύνοδο του Ουρανού με το Β. Δεσμό της Σελήνης. Σήμερα θα αναφέρουμε και μια παλαιότερη αρκετά σημαντική το Νοέμβριο του 1991. Τότε έγινε η ιστορική διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης που ουσιαστικά άλλαξε και την εν συνεχεία πορεία της Ευρώπης και της ισορροπίας των υπερδυνάμεων του πλανήτη. Τότε η σύνοδος έγινε στον Αιγόκερω σήμερα στον Ουρανό. Πρέπει να θεωρούμε βέβαιο ότι πλέον θα μπούμε σε άλλη περίοδο και ας ελπίσουμε ότι ο πιθανός οικονομικός πόλεμος δεν θα γίνει με καταστροφικό τρόπο.

Ο Ερμής θα περάσει στο Λέοντα και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κυβερνήτη στον Τοξότη. Λεονταρισμοί, επίδειξη δύναμης, μεγαλοστομίες, αλλά και εμπορικές επιτυχίες με το εξωτερικό και το διεθνές εμπόριο. Θα δώσει μια πρόσκαιρη ανακούφιση, επίσης θα έχουμε εξελίξεις σε θέματα έρευνας. Τα ερωτικά θέματα σε ισχύ. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο φέρνει τρυφερότητα, ευαισθησία αλλά άκρατο παρορμητικό πάθος στο συναισθηματικό τομέα. Σε θετική γωνία με τον Άρη όψη που πραγματώνει ερωτικές συνευρέσεις, τις συναντήσεις και τις απολαύσεις. Στο τέλος της εβδομάδας Αφροδίτη και Δίας θα σχηματίσουν τετράγωνο και εκεί θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί μην προβούμε σε υπερβολές. Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και έκφραση ευνοούνται επίσης.

Εν κατακλείδι βλέπουμε ότι παρ΄όλους τους κινδύνους και τα προβλήματα υπάρχουν τρόποι διεξόδου προς το παρόν, υπάρχει μια γενικότερη ανάγκη για δημιουργικότητα και επαφές. Οι περιορισμοί θα υπάρξουν όμως η κοινωνική συνείδηση μπορεί να κάνει τις ρυθμίσεις της και να ερευνήσει πιο ωφέλιμα λειτουργικά συστήματα εφόσον τα τρέχοντα νοσούν.

Υ.Γ Προσοχή όταν η σελήνη βρεθεί στον Ταύρο και συμμετέχει στις όψεις του Ουρανού με τους Δεσμούς και τον Άρη. Έχουμε επισημάνει ότι η Σελήνη όταν διέρχεται από σταθερά ζώδια μπορεί να απρόσμενα γεγονότα! Επίσης διαβάστε και τα άρθρα που προηγήθηκαν και αφορούν σε μελλοντικές όψεις.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL