Καλάθι

Πανσέληνος στο ζυγό, η Πανσέληνος της αποσταθεροποίησης, φορτίζει παράξενα την ατμόσφαιρα εκεί που όλα φάνταζαν ότι ακολουθούν συγκεκριμένη ροή. Πλουτώνια, μανιασμένη πανσέληνος επιδρά παράξενα στο ψυχισμό μας και μας πιέζει καταστροφικά.. Με το έντονο ιχθειακό υπόβαθρο οι συγκινήσεις θα είναι έντονες. Ακραία, θέτει αρκετά διλήμματα σε συναισθηματικό επίπεδο και σε επικείμενους γάμους. Στην όψη της Πανσελήνου κάπως βοηθητικό ρόλο παίζει η θετική γωνία με της Σελήνης με τον Κρόνο που μπορεί να μας βοηθήσει να  διαχειριστούμε λίγο καλύτερα την κρίση. Μια κρίση που έχει και θανατικό γιατί χτυπιέται και από τον Ποσειδώνα, αυτός ο θάνατος όμως έχει και μεταφορικό χαρακτήρα και επηρεάζει και τις συναισθηματικές σχέσεις, έτσι τα συναισθηματικά διλλήματα προκύπτουν μέσα από μια οριακή εμπειρία θεωρίας και πράξης. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό μας παρακινεί να επινοήσουμε πιο προτότυπους τρόπους και μεθόδους, να αλλάξουμε τις αποφάσεις μας και τη μεθοδολογία μας. Προσοχή σε αεροπορικές μετακινήσεις για λίγες μέρες.

 Με την είσοδο του Άρη στους Ιχθείς σχηματίζεται μια ισχυρή πολυαστρία τεσσάρων πλανητών στους Ιχθείς. Τα πράγματα γίνονται πολύπλοκα, χαοτικά, δύσκολα μπορεί κανείς να διακρίνει μέσα σε ένα θολό τοπίο. Ένα τοπίο με τεράστια γκάμα και χρωματική παλέτα που δημιουργεί μια αμφίρροπη και μεταβλητή διάθεση, ικανή να μας μπερδέψει και να μας παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα και κακή κρίση, με λανθάνουσα απαισιοδοξία ή υπεραισιοδοξία. Ταράζει τα νερά και φέρνει τα πάνω κάτω. Τα νερά και γενικώς τα υγρά σε πρώτη ζήτηση, Η τοξικότητα και το χημικό δηλητήριο είναι όπλο για τον Άρη στους Ιχθείς, μάχες επί μαχών μας έχουν κουράσει και μας κάνουν από τη μία να μπλεκόμαστε σε αυτές κι από την άλλη να φυγομαχούμε θέλοντας να διαφύγουμε του κινδύνου. Θέματα με το νερό και τη θάλασσα, ναυσιπλοϊα θα απασχολήσουν.

 Στη μεγάλη πολυαστρία όμως των Ιχθείων το κυριότερο λόγο τον έχουν οι αγαθοποιοί και για αυτούς θα δουλέψει, Αφροδίτη και Δίας ως ισχυρότεροι στη θέση των Ιχθείων θέλουν προάγουν το έλεος, το μεγαλείο μας, την πίστη μας, τον πλούτο μας.Όσο θα πλησιάζουν αυτοί οι δύο μεταξύ τους θα δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες ευφορίας υλικής και συναισθηματικής και να μας μεταμορφώσει. Όψη που θα κορυφωθεί αρχές του επόμενου μήνα όμως ήδη δημιουργεί έίναι μικροπεριβάλλον αφθονίας-πιο ειρηνικό- με εύνοια στις ερωτικές υποθέσεις μας. Επίσης ευνοούνται πολύ γυναικεία επαγγέλματα και κυρίως αυτά που αφορούν στο κάλος.

Η ποσειδώνια συμμετοχή και επιρροή όμως όπως έχουμε πει αρκετές φορές ενισχύει πολύ τις απάτες και την τεράστια κερδοσκοπία.Οι μεγαλοκαρχαρίες έχουν βρει λαμπρόν πεδίον δράσης βασιζόμενοι σε αυτές τις όψεις χρησιμοποιώντας κατάλληλα με την ανάλογη υποκρισία φορώντας το μανδύα της ελεημοσύνης και της προσφοράς. Το υπόβαθρο όμως γράφει με μεγάλα γράμματα τη λέξη Α Π Α Τ Η. Για τους κοινούς θνητούς όμως η αληθινή προφορά και αυτοδιάθεση είναι το κλειδί της μεγαλοπρέπειας και της αφθονίας αυτό το διάστημα. Αφού ξεπεράσουμε με επιτυχία την Πανσέληνο θα νιώσουμε κατάνυξη και Διονυσιακή ευφορία.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *