Καλάθι

Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός αλλά και οτιδήποτε λάμπει δεν αποκλείεται να είναι χρυσός.

Ο λόγος γίνεται για τη Λίλιθ που πέρασε στο Λέοντα και αγαπάει τις χλιδές και τα στέμματα, όμως η Λίλιθ δημιουργεί και ψευδαισθήσεις πλουτισμού αλλά και αρκετή ματαιοπονία και ματαιοδοξία, μια μαύρη τρύπα.ενέργειας που ρουφάει και εξαφανίζει τους πόρους.

Το κάνει δημιουργώντας μια εμμονική επιθυμία-,συχνά ψευδεπίγραφη. Κατά την είσοδό στο Λέοντα μέσα στην εβδομάδα που πέρασε είχαμε θάνατο παιδιού και θάνατο Βασιλιά, αλλά και πολλές συζητήσεις για τον πλούτο. Η ομορφιά θα έχει την τιμητική της μέσα στο 2023 αφού θα υπάρχει για μεγάλο διάστημα η παρουσία της Αφροδίτης στο Λέοντα. Έτσι λοιπόν το θηλυκό ντουέτο Αφροδίτης και Λίλιθ θα αυξήσουν την ανάγκη για επίδειξη της ομορφιάς και του πλούτου, της ακριβής ζωής.

Για τις μέρες που διανύουμε έχουμε αξιοσημείωτες αστρολογικές παρατηρήσεις, η αμοιβαία υποδοχή Της Αφροδίτης στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που βρίσκονται σε ταυτόχρονα σε όψη τετραγώνου είναι μια περίεργη συνθήκη. Είναι σαν λέμε ” συμφωνούμε ότι διαφωνούμε”, ακούγεται και είναι περίεργο αλλά υπάρχει ταυτόχρονη συμφωνία και διαφωνία, απόπειρα απελευθέρωσης αλλά και δέσμευσης και συμφωνίας. Συμφωνία μέσα σε περιβάλλον ανατροπής και αντιδραστικότητας. Στην καλύτερη περίπτωση κάποιος πιο ανοιχτόμυαλος μπορεί να δει κέρδος εκεί που φαίνεται χασούρα και έτσι να κάνει έναν πιο ιδιότυπο σχήμα διαπροσωπικών σχέσεων και λύσεων.

Στα ερωτικά ζητήματα το Ναι και το Όχι απέχουν απόσταση αναπνοής. Δε μπορεί κανείς να βγάλει εύκολα συμπεράσματα, ούτε να απορρίψει βιαστικά καθώς υπάρχει κλίμα αντιφάσεων. Το σίγουρο είναι ότι σχέσεις θα περάσουν crash test αξιοπιστίας, αφού λίγες ημέρες αργότερα η Αφροδίτη θα περάσει και τη δοκιμασία του Κρόνου και των δεσμεύσεων. Η δεύτερη σημαντική αστρολογική συνθήκη είναι η ορθοδρόμηση του Ερμή που ακολουθεί την ορθοδρόμηση του Άρη στους Διδύμους ( ζώδιο που κυβερνάει ο Ερμής) και εδώ έχουμε ένα δεύτερο γλωσσοδετικό γρίφο να λύσουμε γιατί τόσο ο Άρης όσο και ο Ερμής βρίσκονται σχεδόν στάσιμοι σε ιοδιομοιρία όψης 150° μεταξύ τους. Γεγονός που κάτι θέλει να μας πει, κάπου εστιάζει και κάτι υπερτονίζει. Καυγάδες τσακωμοί ακόμα και με οικεία πρόσωπα και φίλους, εως και χωρισμούς.

Δημιουργεί κλίμα έντονων διαπραγματεύσεων και συζητήσεων οι οποίες όμως έχουν ένταση και επιθετικότητα. Τα πράγματα λόγω της αργής πορείας των δύο πλανητών έχουν καθυστέρηση και νευρικότητα, ανυπομονησία και επιμονή που μπορεί να φέρει περαιτέρω κολλήματα και ακυρώσεις. Όμως αυτές κρύβουν και σημαντικές πληροφορίες που πιθανό να μας αφορούν και να πρέπει να τις δούμε προσεκτικά, ή η επιμονή μας να μην μας αφήνει να δούμε εναλλακτικές.

Τα διλήμματα με Άρη στους Διδύμους είναι δεδομένα αλλά και οι διπλωματικές διαπραγματεύσεις φουντώνουν με έμμεσες ή άμεσες απειλές. Και εδώ υπάρχει αντιφατικό κλίμα. Επικοινωνία, μετακινήσεις, μηχανικές βλάβες, ηλεκτρονικά μέσα, υποκλοπές, εμπόριο θα χρειαστούν προσοχή. Το τετράγωνο Ερμή και του Διά δε βοηθάει και ωθεί σε υπερβολές. Οι αποκαλύψεις και τα σκάνδαλα επανέρχονται και μάλιστα με νέα σκάνδαλα.

Ο Ήλιος στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω μετά το εξάγωνό του με τον κυβερνήτη των Ιχθείων, όψη που μας κάνει να ψάχνουμε για ιδανικές λύσεις θα ετοιμαστεί για τη δυνατή καθ δύσκολη σύνοδό με τον Πλούτωνα. Επικίνδυνη όψη για εχθροπραξίες, μυστικές ή φανερές επιθέσεις ή καταστροφές. Εκεί θα έρθουμε όλοι σε επαφή με τα πιο σκοτεινά κομμάτια του εαυτού μας, είναι μια κρίση για όλους αλλά και για το σύστημα εξουσίας. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για όλους, δοκιμάζονται οι προθέσεις μας και βαθιά πολιτική μας βούληση.

Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει σε επαφή με δυσάρεστα και απρόσμενα πράγματα, είναι όψη θανάτου και αναγέννησης. Και αυτή η όψη μπορεί να αναδείξει σκοτεινά παρασκήνια, κυρίως πολιτικά σκάνδαλα. Επίσης μπορεί να μας κάνει να δώσουμε τα πάντα για να επιλύσουμε τα θέματά μας κάνοντας μια υπέρβαση. Σε ανακεφαλαίωση, υπάρχει κλίμα συμφωνιών εν μέσω διαφωνίας ή διαφωνιών εν μέσω συμφωνίας αλλά και εστίαση σε άσκοπες λεπτομέρειες. Νευρικές επικοινωνίες που απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα αλλά και αμοιβαίος φόβος στις διμερείς επαφές. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπορούμε να επεκτείνουμε τις κινήσεις μας με το εξάγωνο του ήλιου με τον κυβερνήτη του Τοξότη.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL