Καλάθι

Η περίοδος δοκιμασιών ουσιαστικά έχει ξεκινήσει, οι αλλαγές δημιουργούνται και μέσα από ψυχολογικές πιέσεις αφού ο Πλούτωνας κινείται ανάδρομος στον Υδροχόο και Άρης και Αφροδίτη στον Καρκίνο προσπαθούν νατις αποφεύγουν. Η επίδραση των δύο αυτών πλανητών είναι τέτοια που να ωθεί περισσότερο στη προστασία και στην κάλυψη στα του οίκου μας. Κάπου εκεί βρίσκονται και τα συναισθήματα ασφάλειας και φιλοπάτρείας, ειδικά σε περίοδο εκλογών αυτά γίνονται πιο έντονα στα θέματα πατρίδας.

Νέα Σελήνη στις αναιρετικές μοίρες του Ταύρου, μια όψη ψυχωμένη που δείχνει ανάγκη για συνεργασίες οι οποίες όμως βγάζουν αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Δεν αποπνέουν εμπιστοσύνη, όμως για τους ίδιους λόγους θα επιχειρηθούν κιόλας ίσως και λόγους ενότητας ή διακιοσύνης, όψη που θα επηρεάσει και τις πολιτικές συνεργασίες. Ο Ουρανός πάντως στον 7ο οίκο δεν αποτελεί εγγύηση για τις συμφωνίες.

Όπως έχουμε πει από τη Νέα Σελήνη και μετά θα έχουμε το ισχυρό Τ τετράγωνο. Μάλιστα όλα αυτά στο σταθερό ζωδιακό σταυρό γεγονός που θα κλονίσει αυτό που ονομάζουμε σταθερότητα. Σε περιπτώσεις ειδικά που σε αυτήν συμμετέχουν διεγέρτες και κακεγέρτες όπως ο Άρης, ο Δίας και ο Πλούτωνας είναι βέβαιο ότι θα ταρακουνήσουν το πεδίο. Πέρα απο τους φυσικούς σεισμούς που είναι πιθανοί κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, υπάρχουν και οι πολιτικοί και οι κοινωνικοί.

Ας κάνουμε τους υπολογισμούς …Σε αναφορά σε προηγούμενο άρθρο είχαμε πει ότι ο Πλούτωνας στον Υδροχόο σηματοδότησε τη Γαλλική επανάσταση, σίγουρα και τώρα εξεγείρει τον αντιεξουσιαστικό αγώνα και την κοινωνική επανάσταση, έρχεται αντίθετος σε πολιτικές σκοπιμότητες και θα αντιταθεί στις κοινωνικές ανισότητες. Επίσης αναφέραμε ότι την τελευταία φορά που Δίας και Βόρειος Δεσμός βρέθηκαν σε σύνοδο ήταν το 1929 με το οικονομικό κραχ. Ουσιαστικά αυτές τις όψεις θα τς δούμε να συνυπάρχουν εντός των προσεχών ημερών. Αυτό δε σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα βιωθεί όλεθρος, αλλά είναι σίγουρο ότι θα επιχειρηθεί η εισαγωγή σε ένα νέο περιβάλλον διαβίωσης και επίβωσης και ίσως επιχειρηθεί με σκληρότητα.

Επί πλέον η όψη Άρη-Πλούτωνα προκαλεί κακοποιητικές ενέργειες, κακόβουλες πράξεις Από καρμικής απόψεως η σύνοδος του κυβερνήτη του Τοξότη με το Β. Δεσμός της Σελήνης θα μπορούσε να σημάνει μια θετική έκβαση και να φέρει δώρα στις μελλοντικές μας προοπτικές. Όμως όταν μιλάμε για καρμα πρέπει να συνυπολογίσουμε τι κάναμε για να εισπράξουμε δώρα και τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ώστε να τα αξιοποιήσουμε. Ειδικά από τη στιγμή που και ο Πλούτωνας παρενοχλεί του Δεσμούς της Σελήνης.

Αυτό που φαίνεται σε πρώτη φάση είναι μια νέα διαμόρφωση συνθηκών διαβίωσης και επιβίωσης, τρόπου ανάπτυξης και κατανάλωσης σε σχέση με την οικονομία, τη διατροφή και τη γενικότερη φιλοσοφία μας γύρω από τα θέματα πλούτου και κέρδους. Αυτό λοιπόν θα μπορούσε να θεωρηθεί θετικό όμως η τάση μιας οργανωμένης αναπτυξιακής πορείας σε παγκόσμιο επίπεδο ανοίγει πάντα την όρεξη στους έχοντες μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πλουτώνιες μεθόδους και λίγο πριν βγει ο Ν.Δεσμός της Σελήνης από το Σκορπιό σκαλίζει πολύ και τα έντονα καρμικά στοιχεία που αναπαράγει ο Σκορπιός. Τα οποία είναι φορτωμένα με εγκληματικότητα, απώλειες και σήψη, εκβιασμούς, υπόγειες οικονομικές δοσοληψίες και δύσκολες μάχες κτλ. Στην πορεία μάλιστα μέα στο Καλοκαίρι Πλούτωνας και Δεσμοί της Σελήνης θα έχουν τετράγωνο διαρκείας στον Αιγόκερω ο πρώτος και στον άξονα Κριού-Ζυγού οι Δεσμοί δημιουργώντας πιεστικές συνθήκες από τα συστήματα εξουσίας και γενικότερα τα πολιτικά συστήματα και το Δίκαιο σε σχέση με την πολιτική διαχείριση.

Η όψη αυτή θα επηρεάσει παρατεταμένα και την Ηλιακή Έκλειψη του Απριλίου η οποία δείχνει ότι αποσταθεροποιεί τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Σε όλη αυτήν την περίοδο θα υπάρχει συνεχόμενη απόπειρα θέσπισης νόμων με σκοπό να παγειωθεί κάποιο καθεστώς. Ταυτόχρονα όμως όλο αυτό το οικοδόμημα τείνει να ισοπεδωθεί και ο Β.Δεσμός στον Κριό θα πιέζει για δραστικές λύσεις οι οποίες μπορούν να φέρουν διενέξεις και πολεμικές αντιδράσεις. Στην παρούσα φάση δεσπόζει η Νέα Σελήνη και το Τ τετάγρωνο που έχουμε αναφέρει, θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή σε εγκληματικές και κακοιποιητικές ενέργειες το επόμενο δεκαήμερο, ακόμα και δράση εγκληματικών οργανώσεων.

Η όψη τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα είναι όψη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όποιον θέλει να επιβληθεί, να ξεπεράσει ανυπέρβλητα εμπόδια. Μάλιστα για όλη τη διάρκει της εβδομάδας ο Ήλιος θα βρίσκεται και σε εξάγωνο με τον Άρη ενισχύοντας την υπερπροσπάθεια, τις δραστικές πρωτοβουλίες. Το Τ τετράγωνο όμως βάζει σίγουρα δύσκολα εμπόδια, φιλονικείες και βίαια χτυπήματα κάτω από τη μέση, ακόμα και υπόγεια με σκοτεινές μεθόδους. Γενικότερα το πείσμα θα πιάσει κόκκινο και το κλίμα θα εκτραχυνθεί. Προσοχή χρειάζεται και σε ατομικό επίπεδο, σε τσακωμούς και συγκρούσεις.

Ο Ερμής περνάει σε ορθόδρομη πορεία από τις 15 Μαΐου, σύμμαχός του το εξάγωνο με τον Κρόνο που μπορεί να βοηθήσει στην ορθολογιστική λογιστική και τους υπολογισμούς σε οικονομικά θέματα. Μπορεί κάλλιστα κάποιος αν θέλει να βάλει τα οικονομικά του σε κάποια σειρά και να τακτοποιήσει κάποιες εκρεμμότητες. Οι στατιστικές θα πάρουν φωτιά και σε αρκετές περιπτώσεις θα ρίξουν φως.

Σε κάθε περίπτωση δε μπορούμε να μιλάμε για μια ήρεμη περίοδο στο διάστημα που ακολουθεί, οι τριβές μπορεί να είναι ακραίες, όμως και η διάθεσή μας να υπερβούμε τα όρια και να πάρουμε κεφάλι θα είναι έντονη και μέχρι τελικής πτώσης.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL