Καλάθι

Όσο και αν μας κυνηγούν  οι παλιές αμαρτίες, η καρμική επίλυση επιβάλλεται και επωφελείται αυτόν τον καιρό. Μην υποτάσσετε τη δημιουργική σας διάθεση και μην ακούτε τις σειρήνες γιατί η περίοδος ευνοεί την ανάπτυξη. Η σύνεση όμως χρειάζεται για λόγους ισορροπίας και διακαιοσύνης.     

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα πριν ο Ήλιος περάσει στους Ιχθείς, έχοντας φύγει κάπως από την επιρροή των όψεων Ήλιου-Ουρανού και Ήλιου-Κρόνου η ροή των πραγμάτων αυξάνεται. Όλοι οι πλανήτες  παραμένουν ορθόδρομοι. Το κυριότερο όμως γεγονός της εβδομάδας είναι η πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι η Πανσέληνος της Αφθονίας και της αύξησης αλλά και του υπερσυγκεντρωτισμού.  Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο ξανά, οι ιδέες επανέρχονται στο προσκήνιο, ανοίγουμε ξανά ορίζοντα με προοπτικές.

 Για να έρθει όμως αυτή η αύξηση των αγαθών έχει παίξει και παίζει ρόλο η οργάνωση και η σαφήνεια των κινήσεων, ο σωστός προσανατολισμός και όποια απαραίτητη στροφή χρειάστηκε να κάνουμε. Μη ξεχνάμε όμως ότι ο Δίας βρίσκεται στους Ιχθεις και τα θετικά συνασιθήματα είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχουμε κάτι καλό. Μιλάμε κυρίως για ανάπτυξη. Βέβαια μια πανσέληνος σε σταθερό ζώδιο έχει συνήθως άκαμπτο και απολυτο χρώμα, η συγκεκριμένη γίνεται στις τελευταίες μοίρες του Λέοντα και δεν είναι καθόλου αδιάφορη απο καρμικής απόψεως. Δημιουργείται έντονη ανασφάλεια συναισθηματικής φύσεως για θέματα επάρκειας και αφθονίας.

ΠΟΣΟΤΗΤΑ, αξιοποίήση, υπερκατανάλωση, σπατάλη, ποια είναι η ανώτατη δυνατότητα παραγωγής και ποια η αναλογία σωστής κατανάλωσης. Σε αυτή την πανσέληνο νιώθουμε ότι θέλουμε να εισπράξουμε όσα περισσότερα γίνεται, να καρπωθούμε τα πάντα αλλά παράλληλα γεννάται το υπαρξιακό ερώτημα. Γιατί και πως; Και αυτό το ερώτημα δε γίνεται με τόσο ευνοϊκούς όρους. Οι δεσμοί της σελήνης τετραγωνίζουν την πανσέληνο, οι οποίοι μας γεμίζουνε με φόβο και ανασφάλεια γύρω από το πόση πρόσβαση και πόση αξία μπορούμε να έχουμε στην Αφθονία, και το μεγάλο ερώτημα: Πόσο την αξίζουμε; Πόσο θετικά επηρεάζει την υγεία μας; Τα θέλουμε όλα αλλά τι αντέχουμε; Επισύρει καρμικές επιπτώσεις η άνιση κατανομή  πλούτου και θα δοθεί υποχρεωτικά κάποια λύση.

Η 150ο όψη που δέχεται από τον Πλούτωνα, το τετράγωνο με τους Δεσμούς μπορεί να δημιουργήσει αντίθεση συναισθημάτων και μελαγχολία ή καρμικά γεγονότα που θα μας κάνουν να αποκοπούμε βγούμε από πρότερες καταστάσεις. Επίσης προσοχή θα χρειαστεί σε κλοπές, απάτες με τον Ποσειδώνα στον 7ο οίκο και σε συνδυασμό όλα αυτά και χωρισμοί. Για τις γυναίκες αυτή η Πανσέληνος είναι ιδιαίτερη και θα χρειαστεί προσοχή.

Ο Άρης και η Αφροδίτη σε σύνοδο ακριβείας, συντάσσονται μαζί δίνοντας επιπρόσθετο δημιουργικό άγχος στην ήδη φορτισμένα θετικά δημιουργική ατμόσφαιρα που υπάρχει. Έντονη ανάγκη  σεξουαλικής εκτόνωσης, ερωτισμού.

Ο Ν.Δεσμός στο Σκορπιό σίγουρα απεικονίζει το σκοτεινό μας παρελθόν και τις μεγάλες απώλειες που έχουμε βιώσει, τραύματα που δίνουν την εντύπωση ότι είναι αθεράπευτα, μνήμες θανατικών, συναισθηματικές απώλειες. Είναι ευκαιρία να καθαρίσομε αυτές τις μνήμες αυτήν την περίοδο και να πιστέψουμε ότι ο Β. Δεσμός στον Ταύρο έρχεται να μας αποδώσει μεγαλύτερη ασφάλεια  και να αποκαταστήσει τις συνθήκες διαβίωσης. Οι τάσεις δείχνουν αυτή την ροπή, όμως οι πάλαι ποτέ επικυρίαρχοι ίσως αρνούνται να το δεχτούν και να χρησιμοποιήσουν σαν μοχλό τον εκφοβισμό ανεπάρκειας.

Είναι θετικό ότι ο Δίας θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Ουρανό και να μας δώσει αρκετή τύχη και ώθηση για ανάπτυξη, σε αυτό το σημείο σίγουρα υπάρχουν νέες προοπτικές κερδοφόρων  συνεργασιών με μεγαλεπίβολες βλέψεις. Απλά τίθεται το θέμα, ποιοι θα πάρουν τη μερίδα του Λέοντος; Από τη μεριά μας αυτό που πρέπει να δούμε είναι πως θα αξιοποιηθούν σωστά όλες οι πηγές ενέργειας που διαθέτουμε και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με προϋποθέσεις κέρδους εκατέρωθεν.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *