Καλάθι

Όλα σε κοινή θέα, όλα στο φως, δικαστικά, δημοσιογραφικά, καλλιτεχνικά, αθλητικά! Τα πάντα!

Σκάνδαλα και σκανδαλοθηρία, δικαστικές υποθέσεις. Ανάδειξη απάτης.

Λάμψη, προβολή και φήμη στο pick, κάποιο αστέρι θα λάμψει!

Πέρα από τις προβλέψεις η περίοδος αυτή είναι ιδανική για νοητική ανασυγκρότηση, εκπαίδευση, απόκτηση γνώσεων και καλή χρήση των γνώσεων. Νέες τεχνολογίες μπαίνουν δυναμικά στη ζωή μας, επαφές και επικοινωνίες με το διάστημα, νέα στοιχεία απλό έρευνες αλλάζουν τα δεδομένα.

Αρχές της εβδομάδας ξεκίνησε η νέα σελήνη στους Διδύμους και όπως είπαμε η οικοθεσία της είναι παρόμοια με της Πανσελήνου. Η πανσέληνος θα γίνει στο περιπετειώδες ζώδιο του τοξότη και λόγω όψης της με Κρόνο θα έχουμε κάποια πιθανή εκδήλωση γεγονότων, εκ τω οποίων κάποια ίσως θα είναι και θετικά, όμως θα υπάρχει και contrust συναισθημάτων αφού στην Πανσέληνο θα θα υπάρχει όψη Τ τετραγώνου με Ποσειδώνα κι αυτή μπορεί να φέρει απογοητεύσεις. Η μπάλα φαίνεται να παίρνει πρόσωπα της δημοσιότητας.

Παράλληλα θα υπάρξουν και εξελίξεις στην παιδεία που θα συζητηθούν. Αυτές έχουν να κάνουν κυρίως με τα Πανεπιστήμια. Αναφορά στα παιδιά.

Όσοι διαβάζετε τα άρθρα μας θα είχατε ότι βλέπουμε ξανά και ξανά βαρείς πλανήτες- κακεγέρτες στον 5ο οίκο τον οίκο των παιδιών, αυτό το σκηνικό έχει επαναληφθεί επίμονα με την παρουσία του Κρόνου και του Πλούτωνα εκεί, αυτό δυστυχώς έχει εκδηλωθεί με πολλούς θανάτους παιδιών και θα πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν.

Αυτό το φεγγάρι λοιπόν είναι το φεγγάρι της αντικειμενικής κρίσης και της δικαιοσύνης. Δικαστικό ρεπορτάζ αλλά και σκάνδαλα που θα πάρουν διαστάσεις. Ειδήσεις που θα φέρουν στο φως της δημοσιότητας αδιάσειστα στοιχεία. Το στοιχείο της υπερβολής δε θα λείψει και από μια απλή διάδοση πληροφορίας μπορούν να ξεσπάσουν φήμες και να υπάρξει έκθεση που δεν περιορίζεται καθόλου εύκολα. Μη ξεχνάμε ότι ο Άρης είναι στον Κριό και οι αντιπαλότητες μπορούν να φέρουν άμεσα και καίρια χτυπήματα χωρίς ιδιαίτερες προειδοποιήσεις.

Ο Άρης Άλλωστε προσθέτει μαχητικό τόνο στην ατμόσφαιρα και ενισχύει το αγωνιστικό πνεύμα. Μπορεί όμως να πυροδοτήσει μάχες και πολεμικές αναμετρήσεις. Με αγωνία αναμένεται το τέλος του μήνα η όψη Άρη-Πλούτωνα σε τετράγωνο, εκεί είναι όλα πιθανά και μπορεί να έχουμε εκρήξεις. και σεισμικές διεγέρσεις, μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Ο Ερμής με το Κρόνο σε τετράγωνο μπορεί να φέρει καθυστερήσεις σε συνεννοήσεις και μετακινήσεις.

σύντομα θα περάσει στους Διδύμους όμως. Προσοχή τι λέμε και που το λέμε γιατί μπορεί να προκληθεί ντόμινο. Πολλές φορές μπορεί να μην έχουμε τη σωστή πληροφόρηση. Επίσης αυτή η όψη του Ερμή με τον Κρόνο δημιουργεί βάρος σε κάποια επικοινωνιακά και συγκοινωνιακά συστήματα. Καλλιτεχνικά και διαισθητικά ευνοεί η θέση του Ερμή, φέρνοντας πλούσιο υλικό από τον κόσμο των ονείρων.

Οι μέρες αυτές έχουν αρκετή κοινωνικότητα και εκδηλώσεις εξωστρέφειας. Νέα gadzets επικοινωνίας και προβολής αρκετή διαφήμιση, νέα μέσα προβολής θα μπουν στη ζωή μας, φαίνεται ότι αλλάζει ο τρόπος ζωής μας και οι συνήθειές μας σταδιακά, όπως επίσης και ο διατροφικός κώδικας με τον Ουρανό στον Ταύρο να επιμένει σε αυτό το κομμάτι.

Υ.Γ Έχουμε επισημάνει αρκετές φορές πως όσο βρίσκεται ο Κρόνος και Ο Ουρανός σε σταθερά ζώδια- και μάλιστα σε όχι σε φιλικές θέσεις μεταξύ τους- σε ημέρες που η Σελήνη περνάει από κάποιο σταθερό ζώδιο ειδικά στο Λέοντα, κάνοντας αρχικά τετράγωνο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Κρόνο αλλά και ενδιάμεσα στο μεσοδιάστημα αυτών των δύο υπάρχει κίνδυνος κάποιας αρνητικής εκδήλωσης γεγονότος.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL