Καλάθι

Ο Ήλιος έχει περάσει ήδη στο τρίδεκαήμερο του Υδροχόου και ενώ το φεγγάρι είναι στο γέμισμα σε μια αγχωτική νέα Σελήνη που έχει υπερφορτώσει τις επικοινωνίες, τις φιλίες, τους σχηματισμούς ομάδων.

Έως το τέλος της εβδομάδας θα έχουμε ένα πολύ ισχυρό sterlium στον Υδροχόο αφού Ήλιος, Ερμής, Άρης, Αφροδίτη και φυσικά ο Πλούτωνας θα βρίσκονται στο ζώδιο αυτό. Είναι μια ευκαιρία να βγούμε από τα συνηθισμένα μοτίβα, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συγχρωτιστούμε με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Άρης και Αφροδίτη προς το παρόν βρίσκονται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω έχοντας μια χαλαρή σύνοδο που σταδιακά συγκλίνει, στα τέλη της εβδομάδας θα βρίσκονται σε ακόμα πιο κοντινή απόσταση μεταξύ τους και σε υδροχοϊκό πλέον περιβάλλον ευνοώντας έτσι την ταύτιση και τη σύγκλιση απόψεων σε θέματα συνεργασίας και σύμπνοιας με φίλους και σε συνεργάτες. Όσο βρίσκονται οι δύο αυτοί πλανήτες στον Αιγόκερω θέματα επισκευών, επιδιόρθωσεων, επανορθώσεων ακόμαι και σε διαπροσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα μπορούν λειτουργήσουν.

Η είσοδός τους όμως στον Υδροχόο είναι αρκετά έντονη αφού βρίσκουν κατευθείαν τον Πλούτωνα στην 1η μοίρα. Αρχικά ο Άρης ο οποίος διεγείρει τον Πλούτωνα με τρόπο που βάζει φωτιά στα κοινωνικά θέματα και πυροδοτεί πολιτικά και κομματικά ζητήματα.

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο ( την Τρίτη και 13 Φεβρουαρίου) γίνεται στον 11ο οίκο και θα φέρει ορυμαγδό εξελίξεων στα θέματα κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής δικαιοσύνης. Το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου δε ο Άρης θα βρεθεί σε ακριβή σύνοδο με τον Πλούτωνα, μια εκρηκτική όψη που θα ενεργοποιήσει συνθήκες κοινωνικού μετασχηματισμού, ενώ αργότερα στις 16 Φεβρουαρίου θα συμπληρώσει το ανατρεπτικό αστρολογικό τοπίο η είσοδός της Αφροδίτης στον Υδροχόο όπου και αυτή θα συναντήσει τον Πλούτωνα κάνοντας μια τριπλή σύνοδο έντονου πάθους και συγκινήσεων. Σε αυτό το πάθος συμπεριλαμβάνονται και τα ερωτικά ζητήματα αλλά και κάθε είδους διαπροσωπικά τα οποία θα εκφραστούν με ένταση, αποκαλυπτικό και απρόβλεπτο τρόπο.

Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα συχνά φέρνουν τεράστιο πλούτο η ακόμα και τεράστιες οικονομικές καταστροφές. Η τριπλή σύνοδος στον Υδροχόο είναι μια σημαντική αστρολογικής συγκυρία αφού ουσιαστικά θα σημάνει την έλευση νέων κοινωνικών τάσεων που θα αλλάξουν τη θέαση και τις προτεραιότητες της ανθρωπότητας και θα την εντάξουν σε μια νέα πορεία πνευματικής και κοινωνικής ενατένισης. Είτε με την πυροδότηση έντονων γεγονότων είτε όχι η εξέλιξη πλέον θα αρχίσει να εκπορεύεται με ταχύτητα και ουσία στο σύγχρονο άνθρωπο. Φυσικά εδώ πρωτοστατούν και οι επιστημονικές υπερβάσεις οι οποίες θα βρεθούν σε απογείωση.

Όμως όταν στη σύνοδο συμμετέχει ο Πλούτωνας επηρεάζονται τα υπόγεια δίκτυα, οι υπόγειες καταστάσεις οι αθέατες και οι μυστικές. Η μυστική δράση ομάδων, ηλεκτρονικός πόλεμος, χακάρισμα κτλ. Όπως είχαμε προαναφέρει θα υπάρξουν σχηματισμοί δικτύων και εταιρικών σχημάτων που δε θα είναι ευδιάκριτο με ποιον τρόπο αλληλελοσυνδέονται, σίγουρα θα υπάρξουν μεταβολές και μετασχηματισμοί ομίλων και συγκροτημάτων.

Η σύνοδος αυτή μπορεί κάλλιστα να επηρεάσει και γαιολογικά φαινόμενα και την αναδείξει πλούσιων ορυκτών πόρων. Η κοινωφέλια είναι το ζητούμενο αυτήν την εποχή αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κυρίως από τη συμμετοχή της κοινωνίας στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων της γιατί οι σωστές αναλογίες δεν μπορούν να υπάρξουν αν το κοινωνικό σύνολο δεν εκφραστεί με τα υγιή υδροχοοϊκά χαρακτηριστικά που είναι οι κοινοί στόχοι, το κοινωνικό ενδιαφέρον και όχι τα αρνητικά όπως είναι η αδιαφορία και η αχαριστία.

Το εξάγωνο του Δία με τον Κρόνο εξακολουθεί να υπάρχει και να να χαρίζει καλό συγχρονισμό σε θέματα ανάπτυξης, ενώ παράλληλα βοηθά σε ζητήματα δικαιοσύνης καιορθών νομικών κινήσεων.

Ο Ερμής στον Υδροχόο τέλος της εβδομάδας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή, όψη που οξύνει τις νοητικές διεργασίες και προκαλεί έντονες αντιδράσεις και παρεξηγήσεις ή παρερμηνείες στις συννενοήσεις. Όψη που επηρεάζει, τα εκπαιδευτικά θέματα, μετακινήσεις και τα συστήματα επικοινωνίας, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και ότι σχετίζεται με τον Ερμή και τον Ουρανό.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL