Καλάθι

Με σύμμαχο το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου και την κυκλική μετάθεση Αφροδίτης-Κρόνου-Ουρανού. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω που κυβερνήτη του Κρόνου, ο Κρόνος στον Υδροχόο κυβερνήτη του Ουρανού, ο Ουρανός στον Ταύρο κυβερνήτη της Αφροδίτης. Αυτή η μετάθεση δημιουργεί περιβάλλον κρυφής συνόδου που τα θέλω και τα πρέπει μπορούν να γεφυρωθούν και επαφές μείζονος σημασίας να αποδώσουν καρπούς, επίσης μπορούν να επισημοποιηθούν σχέσεις και συνεργασίες, να γίνουν εξυπηρετήσεις από πρόσωπα υψηλής κυριότητας και ασφαλώς να υπάρξουν εξελίξεις σε χρόνια ερωτικά ζητήματα.

Το παραμύθι όμως έχει και δράκο, αφού .σχεδόν ταυτόχρονα θα υπάρξει και το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα που μπορεί να φέρει πλάνες και εξαπάτηση. Όψη που επηρεάζει φαινόμενα του νερού, μολύνσεις κτλ. Ενώ πολιτικές εξελίξεις και σκάνδαλα το έχουμε πει αρκετές φορές ότι θα συνεχιστούν. Άλλωστε εκτός των άλλων υπάρχει ο Άρης στους Διδύμους που τα βγάζει στον Τύπο και στην επιφάνεια, ο Ν. Δεσμός στο Σκορπιό που βγάζει τις ακαθαρσίες από το παρελθόν, έγκλημα και οικονομικά σκάνδαλα αλλά και Ο Δίας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που βγάζουν υπερβολική κερδοσκοπία, απάτες.

Ο Πλούτωνας συνάμα έχει περάσει και πάλι στην κλείδα έξαρσης του Άρη που φέρνει βία (υπάρχει και η Λίλιθ στον Καρκίνο σε ιδιομοιρία αντίθεση), εκεί βρισκόταν ξανά όταν ξεκίνησε το Ουκρανικό. Σε λίγες μέρες θα περάσει και ο Δίας στον Κριό, οπότε το περιβάλλον βίας και οργής αυξάνεται. Με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι μια ιδανική ευκαιρία να οργανώσουμε μεθοδικά τις κινήσεις μας για το επόμενο διάστημα με μεθοδικότητα, σωστό προγραμματισμό και συγχρονισμό και προπαντώς μπορούμε να υπολογίζουμε στη σωστή συνεννόηση και να κάνουμε σωστές επαφές.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και το Β.Δεσμό της Σελήνης δημιουργούν θετικές προοπτικές στις σχέσεις και στα συναισθηματικά θέματα, αν και γήινα ζώδια ικανοποιούν και την πρακτική λύση τέτοιων ζητημάτων. Στην επιτυχή έκβαση συνηγορεί και το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου τόσο ως προς το timing όσο και ως προς την καλύτερη έκφραση των θέλω. Οι παραπάνω όψεις βοηθούν στη διαχείριση των συναισθημάτων και όχι μόνο. Είναι βοηθητική και στην οργάνωση των μελλοντικών κινήσεων, τη ρύθμιση οικονομικών και επαγγελματικών εκκρεμοτήτων, επαφές με πρόσωπα κύρους και φέρνει εκπλήρωση στόχων. Επίσης μες και δημόσιες εμφανίσεις ενδείκνυνται, αν και ανάδρομος ο Άρης στους Διδύμους αγαπάει τα φώτα και αν συνδυαστεί με τους πλανήτες στον Αιγόκερω ευνοεί το κλίμα δημοσιότητας, παρουσίας σε εκδηλώσεις Σίγουρα όμως θα χρειαστεί προσοχή σε λόγια και κυρίως σε θέματα σεβασμού και συμπεριφοράς.

Και στην περίπτωση του Ερμή πάλι κάνει γέφυρα ο Κρόνος, ο Κρόνος που όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να βάλει τάξη στο σύνολο των όψεων, να μας δείξει τις μελλοντικές προοπτικές τονίζοντας τις κοινωνικές διαστάσεις που κρίνεται αναγκαίο να επιδιορθωθούν πριν έρθει ο Πλούτωνας στον Υδροχόο.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *