Καλάθι

Ο Ουρανός πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα.

Η γραμμή της ειμαρμένης αλλάζει πορεία, ο αληθινός ισολογισμός του ανθρώπου στη σύγχρονη κοινωνία είναι εδώ, τι πραγματικά χρωστάει και τι του χρωστάει η τελευταία 15ετία και όχι μόνο. Πιο μονοπάτι πρέπει να διαβεί από εδώ και μπρος. Θα χρειαστεί να έχουμε τεντωμένες τις κεραίες μας για να πάρουμε τα σωστά μηνύματα και να έχουμε τη σωστή καθοδήγηση και επιλογή των κινήσεών μας σαν γένος.

Πανσέληνος 13 Ιουλίου 2022 21:37

Πανσέληνο θα έχουμε την Τετάρτη το βράδυ στις 21:37, μια πανσέληνος που μπορεί χαρακτηριστεί σε σχήμα λόγου σκοτεινή. Σκοτεινή όχι ως προς τη λάμψη της αλλά ως προς την αστρολογική της επιρροή. Μυστήρια, μας βάζει να ξεπεράσουμε βαθιές φοβίες. Πολιτικές δεσμεύσεις μας ρίχνουν στα τάρταρα και θα χρειαστεί ψυχικό σθένος και στρατηγική για να βγούμε από αυτήν την κρίση. Αυτό μπορεί να συμβεί… αλλά όχι με τον εύκολο τρόπο, θα χρειαστεί ουσιαστική αναμόρφωση και όραμα, υπάρχουν όψεις που βοηθούν αυτόν το όραμα να πάρει σάρκα και οστά, το εξάγωνο του κυβερνήτη των Ιχθείων με τον Πλούτωνα και το τρίγωνο με τον Ήλιο δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μεταφυσική που η ονειρική πραγματικότητα επιδρά άμεσα στο φυσικό κόσμο.

Σε αυτό το σημείο δε θα λείψουν οι υπερβολές και σπατάλες, ο ρομαντισμός αλλά και τα απατηλά συναισθήματα, τα ψέματα και οι απάτες. Ποσειδώνας-Αφροδίτη σε τετράγωνο ωθεί σε αμφίπλευρες ερωτικές καταστάσεις που βαδίζουν σε άγνωστα νερά και σε μπερδέματα. Εδώ θα χρειαστεί και ιδιαίτερη προσοχή στις εμπορικές και οικονομικές συναλλαγές. Μια πανσέληνος που φέρνει ένα τέλος εποχής κυρίως στο πολιτικό σύστημα και κάποιες παλιές δομές που δύσκολα μπορούν να αντέξουν στη φθορά του χρόνου. Τα παγκόσμια γεγονότα θα επηρεάσουν. Ντόμινο εξελίξεων.

Η απόσταση ανάμεσα στις πολιτικές διακυβέρνησης και τις κοινωνικές ανάγκες μεγάλωσε και σε αυτήν την πανσέληνο που διαδραματίζεται στο 12ο οίκο με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα μέσα, οδηγούν αυτό το σύστημα στην περιθωριοποίηση και στη θανάτωση. Μια όψη που κυριολεκτικά μας υποχρεώνει όλους να να κάνουμε μια μεγάλη και δύσκολη μεταστροφή και να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα. Κορεσμένες καταστάσεις που δε λειτουργούν και απλά συντηρούνται με παρασιτικό τρόπο. Η υγειονομική κρίση τίθεται και αυτή υπό εξέταση, πέρα από τη διαχείρισή της καλούμαστε κι εμείς να αναζητήσουμε πιο ουσιαστικούς τρόπους τόνωσης της υγείας μας. Και στο χώρο της υγείας αναμένονται εξελίξεις, αλλαγή προσώπων και ποινικές ευθύνες.

Ο Ήλιος στον Καρκίνο στον 6ο οίκο έρχεται να βάλει τάξη στην καθημερινότητα και τις βιολογικές μας ανάγκες, τις συνήθειες. Μαζί του και ο Ερμής δημιουργεί ανασφάλεια για την εύρυθμη καθημερινή λειτουργία, και τις οικονομικές συνιστώσες που εξασφαλίζουν την οικονομική και επαγγελματική αλυσίδα και την κάλυψη βασικών αναγκών. Όλη Ουρανός, η αλλαγή της ειμαρμένης, το.κάρμα της σπατάλης και της στέρησης. Η αλλαγή των συνηθειών σίτισης θα αλλάξει τη μοίρα των ανθρώπων, έχουμε πει τόσα πολλά για την επικείμενη σύνοδο. Σίγουρα επαναστατική, οτιδήποτε γίνεται ομαδικά θα έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, όσο είναι ο Ουρανός επάνω στο Β. Δεσμό δεν θα πρέπει να προδικάζουμε το αποτέλεσμα καθώς οι αλλαγή μπορεί να έρθει ραγδαία.

Ο σχηματισμός συνασπισμών, κομματικών συμπράξεων είναι ορατός. Η παρουσία του στην όψη της πανσελήνου στον 3ο οίκο είναι δυναμική σε επικοινωνιακό επίπεδο αντιδράσεις, απρόβλεπτες συμπεριφορές κτλ., Εκθέτει και επιστημονικά οικονομικά μοντέλα ανάπτυξης και οικονομίας, όμως υπάρχει και ο Άρης που φέρνει σκληρότητα και ένταση και ζητά άμεση λύση στα θέματα επιβίωσης. Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε κάποια προβλήματα με ατυχήματα στις μετακινήσεις, ούτε κάποια προβλήματα στις μεταφορές αγαθών.

Σε κάθε περίπτωση όλες οι όψεις συγκοινωνούν και η αντίδραση του κόσμου βάσει τεκμηριωμένων στοιχείων θα είναι έντονη, τα σκάνδαλα του προηγούμενου διαστήματος αποτέλεσαν πρόκληση για το οικονομικό και κοινωνικό χάσμα που δημιουργείται με το σπάσιμο της τροφικής αλυσίδας και της ανάπτυξης, τα παράλογα κόστη και τις πολιτικές ευθύνες για όλα αυτά. Η ευθύνη τώρα μεταφέρεται στον πολίτη που αν θέλει να βρει διεξόδους θα χρειαστεί να ενταχθεί σε κάποια κίνηση αλληλεγγύης και συνδιαχείρισης ώστε να μην μείνει αποκλεισμένος και ανοργάνωτος στην είσοδο αυτή της νέας πραγματικότητας που ξημερώνει.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL