Καλάθι

Βαδίζοντας στην έξοδο απ;o το Σκορπιό με το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη των Ιχθείων να προoιωνίζει μια γνήσια και εμφατική περίοδο με έντονη τοξοτίσια ενέργεια. Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε stellium στον Τοξότη και Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ενώ σημαντικό γεγονός είναι και η ορθοδρόμηση του Δια μετά από πολλούς μήνες, συγκεκριμένα από τον Ιούλιο και τώρα θα κυλήσει αργά σχεδόν στάσιμος στους Ιχθείς εώς ότου περάσει στον Κριό οριστικά το Δεκέμβριο επάνω στο χειμερινό ηλιοστάσιο.

Το πέρασμα του Σκορπιού όπως πάντα ήταν μια μυητική και επίπονη διαδικασία με τις Εκλείψεις να δίνουν πιο έντονο χρώμα στη διαδικασία της εσωτερικής μετάλλαξης, των συνειδητοποιήσεων και της απαλλαγής από το περιττό ψυχολογικό βάρος. Μια μετάλλαξη που πάντα σκοπό έχει να μας βρει πιο έτοιμους να ανοιχτούμε και να επεκταθούμε στις νέες εμπειρίες και προκλήσεις που θέτει ο Τοξότης.

Εκμεταλλευόμενοι το τρίγωνο Ήλιου-Δία και τη δυναμική Νέα Σελήνη καλό είναι να μην κάνουμε πίσω, να είμαστε ανοικτοί και γενναίοι σε νέες προοπτικές. Τα επικοινωνιακά ζητήματα (Τύπος), το εμπόριο, οι μεταφορές οι μετακινήσεις έχουν τον πρώτο λόγο καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις. Η Νέα Σελήνη μας δίνει την ευκαιρία να ανοιχτούμε σε νέα πεδία ανάπτυξης, να βρούμε τις γνώσεις και τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε, επιμορφωτικά σεμινάρια ενδείκνυνται αυτήν την εποχή και να αναζητήσουμε υποστήριξη σε επίπεδο συνεργασιών.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε μια σύνοδο δίνουν αυθόρμητη συναισθηματική έκφραση και αισιόδοξα μηνύματα, αυξάνουν τη διάθεση για ξεχωριστές και παράτολμες ερωτικές εμπειρίες. Εξάπλωση εμπορικών δρόμων, διαστημικά ταξίδια και διάθεση για ρίσκο. Οι υπερβολές δε θα λείψουν, σε πρώτη φάση κατά το γέμισμα της Σελήνης θα υπάρξουν θετικές όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης με τον Κρόνο -στα τέλη του μήνα-και αυτό βοηθάει στις επαφές με άτομα που έχουν εξουσία, γνώσεις και αρμοδιότητες. Βέβαια για διάφορους λόγους θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις εξαπατήσεις και την εκμετάλλευση αλλά με την κατάλληλη προσοχή και μεθοδικότητα είναι σίγουρο ότι οι ευκαιρίες δεν πρέπει να χαθούν.

Ο Άρης στους Διδύμους παίζει διπλό παιχνίδι από κάθε άποψη, ανάδρομος-σχεδόν ακίνητος- κάνει τη γνωστή όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθεις (που εΊναι κυβερνήτης των ιχθείων σε ισχύ) και τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο (παραδοσιακός κυβερνήτης του υδροχόου και αυτός σε θέση ισχύος) επίσης την επόμενη εβδομάδα θα βρεθεί απέναντι από τον Ερμή και την Αφροδίτη για κάποιες ημέρες δημιουργώντας έτσι ένα φορτισμένο τοπίο στον μεταβλητό άξονα Διδύμων-Τοξότη και κατ΄επέκταση στο μεταβλητό σταυρό. Όσο θα βρίσκεται ο Δίας ακόμα στους Ιχθείς θα ενισχύεται ακόμα περισσότερο αυτός ο άξονας. Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι διευρύνονται οι επιλογές αλλά δημιουργούνται εύκολα και χαοτικά χάσματα, τη λύση φαίνεται να προσπαθεί να τη δώσει ο Κρόνος στον Υδροχόο κρατώντας την παλάντζα των ισορροπιών στα χέρια του, έχοντας την ικανότητα να βλέπει μπροστά με βάσιμα και πραγματιστικά στοιχεία και σύμμαχο τις καλές του όψεις. Το τετράγωνο Ουρανού Κρόνου πλέον έχει περάσει σε διάλυση της αρνητικής όψης. Ο Άρης θα παίξει ξανά ρόλο σε δημόσιες δηλώσεις, πολιτικές σηλώσεις και λογομαχίες, αποκαλύψεις και σκάνδαλα. Πολύ πιθανό να ακουστεί και η γνώμη εκπαιδευτικών για τις τρέχουσες εξελίξεις. Ο Πλούτωνας στον 5ο οίκο στην όψη της Νέας Σελήνης θίγει ξανά και ξανά τα θέματα της νεολαίας, άλλωστε αυτό το είχαμε τονίσει σε όλες τις όψεις των περσινών και φετεινών Εκλείψεων.

Ο Δίας θα ορθοδρομήσει, αν και σε κάποια απόσταση από τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς που είναι και δικός του παραδοσιακός κυβερνήτης δημιουργεί ένα μικροπεριβάλλον αφθονίας και ανάπτυξης, που όμως δημιουργεί και φούσκα τιμών και απάτης, η όψη είχε επαναληφθεί την Άνοιξη και έφερε όλες αυτές τις αυξήσεις. Επίσης θα δοκιμαστούν τα θέματα πίστης ( οχι μόνο θρησκευτικής αλλά και πίστης στο θαύμα και τη λύτρωση). Το υδάτινο στοιχείο και η θάλασσα κρύβουν εκπλήξεις και αποκαλύψεις. Στη Νέα Σελήνη Ήλιος και Σελήνη ενεργοποιούνται άμεσα σε τρίγωνο με το Δία και ωθούν σε επεκτατισμό.

Τέλος, αν εξαιρέσουμε τον ανάδρομο Άρη είναι πολύ καλή περίοδος για απόκτηση οχήματος, ,ταξίδια, εκπαίδευση, νέες εμπειρίες, νέα γνώση. Καλό είναι να ερευνήσουμε νέες προοπτικές στις δραστηριότητές μας και να αποκτήσουμε εμπειρική γνώση. Καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τις καλές περιόδους και να μη χάνουμε πολύτιμο έδαφος.

Υ.Γ. Δε θα αναφερθούμε σε εθνικά ζητήματα για λόγους ασφαλείας. Σε παλαιότερες αναρτήσεις παρατηρήθηκαν σχόλια στην ιστοσελίδα μας από ip διευθύνσεις γειτονικής χώρας.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL