Καλάθι

                            Οι Όψεις της Εβδομάδας

Εκβιασμοί-εκφοβισμοί, απειλές και περιορισμοί είναι ένα δείγμα των όσων θα δούμε αυτήν την εβδομάδα.

Σε μια πιο θετική όμως οπτική, ολική επαναφορά(come back), ανάκαμψη και ποιοτική αναβάθμιση.Ξεπερνάμε τα όρια, βγαίνουμε έξω από τα συνηθισμένα. Βγάζουμε όση δύναμη διαθέτουμε αλλά φροντίζουμε να τροφοδοτηθούμε με ενέργεια πρώτα.

Ενεργοποιείστε τις αντοχές σας, οι πίστες που έρχονται θα είναι πιο δύσκολες, αλλά δίνουν πόντους. Μεγάλο crash test για τη συνέχεια.

Η έντονη παρουσία στο Σκορπιό θέλει να μας κάνει πιο δυνατούς δοκιμάζοντας τις αντοχές μας, μας κάνει να προσπαθούμε πιο σκληρά και πιο αποφασιστικά, να ανακαλύπτουμε τις κρυφές μας δυνάμεις. Η πίεση στο κατακάθι του ψυχισμού μας μεγαλώνει. Οικονομικές και ψυχολογικές πιέσεις μας καλούν να στύψουμε την ελιά και να της βγάλουμε το λάδι. Αναμένεται σκληρό poker στην παγκόσμια οικονομία, στις τιμές, στην ενέργεια.

Η όψη του Ήλιου με τον Κρόνο κορυφώθηκε και πλέον βρίσκεται σιγά σιγά σε απόκλιση αυτό σημαίνει ότι υποθέσεις που σημείωσαν κάποια καθυστέρηση την περασμένη εβδομάδα σιγά σιγά θα απελευθερωθούν, όμως μια ακόμα πιο δυνατή πυροδότηση αναμένεται από τον Άρη ο οποίος εισέρχεται στο Σκορπιό ( ισχυρή θέση για τον Άρη) όπου ενεργοποιεί  πόλεμο και λύσιμο λογαριασμών, εκδικήσεις με διάθεση ανταπόδοσης. Η όψη Άρη- Κρόνου σε τετράγωνο είναι επίφοβη.

Επίσης μας ο Ερμής στο Ζυγό χτυπιέται με τετράγωνο από τον κυβερνήτη του Σκορπιού Πλούτωνα δίνοντας ακόμα πιο απόκρυφες και πιο σκοτεινές οπτικές στα γεγονότα. Κρόνος κυβερνάει το Αιγόκερω, Πλούτωνας το Σκορπιός, όλο αυτό το σύμπλεγμα αλληλεπιδρά μεταξύ του. Κάθε άλλο παρά ήσυχη αυτή η εβδομάδα που έρχεται.

Η όψη Άρη-Κρόνου μπορεί να μας φέρει πολύ μεγάλη σκληρότητα ακόμα και κτηνωδίες. Ακραίες σεξουαλικές εκδηλώσεις που μπορεί να φτάσουν στο μίσος. Επί της ουσίας είναι αντίδραση που προκύπτει από το εμπόδιο της δράσης  που επιβάλει ο Κρόνος. Οι υποθέσεις οικονομικών διαφορών, η μοιρασιά περιουσιακών και κληρονομικών καθίστανται ιδιαίτερα δύσκολες και ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί. Αν κάποιος αισθάνεται ότι φλερτάρει με τα άκρα…καλό είναι αυτήν την εβδομάδα να το ξεχάσει. Αν κάποιος αισθάνεται ότι έχει αδικήσει κάποιον…καλό είναι να είναι προσεκτικός, ο Σκορπιός δε ξεχνά και ο Άρης δεν συγκρατείται.

Άλλωστε όσο περνούν οι μέρες θα αρχίζει να σχηματίζεται και η αντίθεση Ήλιου- Ουρανού σε Σκορπιό-Ταύρο αντίστοιχα όπου θα επηρεάσει όλες τις οικονομικές ισοτιμίες. Η όψη αυτή μοιάζει με καζάνι έτοιμο να σκάσει, φέρνει επαναστατικές αντιδράσεις, εκρήξεις, ακραίες διαμαρτυρίες και ακραία γεγονότα. Γενικότερα τεταμένο κλίμα.

Η όψη αυτή κορυφώνεται προς την Παρασκευή όταν παράλληλα θα έχουμε και την είσοδο του Ερμή στο Σκορπιό όπου θα προσθέσει ακόμα περισσότερο καχυποψία, εκδικητικότητα και μυστήριο. Θα είμαστε επιρρεπής στη σκληρή κριτική χωρίς να υπολογίζουμε το κόστος, μια κουβέντα μας είναι ικανή να έχει  απίστευτες συνέπειες και επιφέρει λεκτικές αντιπαραθέσεις. Θα πρέπει να παλέψουμε πολύ με τον εαυτό μας για να μη βγάλουμε σκληρότητα και τις πιο σκοτεινές μας πλευρές αυτό το διάστημα. Η πίεση θα είναι μεγάλη, όπως και η διάθεσή μας να ανακάμψουμε και να υπερσκελίσουμε δυσκολίες και εμπόδια, να πιέσουμε καταστάσεις και να απεγκλωβιστούμε από τα στριμώγματα. Όλα θα εξαρτηθούν από τη λεπτότητα των χειρισμών αλλά και τη διαχείριση των συναισθηματικών κρίσεων και θυμού. Προσοχή να μην μας οδηγήσει το πάθος στα πάθη.

Δεν αποκλείονται και έντονες εξελίξεις στη γείτονα χώρα Τουρκία.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *