Καλάθι

                                               Οι Όψεις της Εβδομάδας

Η είσοδος του Ήλιου στο Σκορπιό είναι γεγονός, πάντα η περίοδος αυτή μας επηρεάζει ψυχολογικά και μας κάνει να βιώνουμε συναισθηματικές κρίσεις στην προσπάθειά μας να διυλίσουμε τα συναισθήματά μας και να διώξουμε τον αρνητισμό. Είναι η περίοδος που περνάμε κάποιες ψυχολογικές δοκιμασίες και προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τον ψυχισμό μας στις μεταβολές που θα έρθουν και διαισθητικά τις προσλαμβάνουμε. Η επικίνδυνη όψη Άρη-Πλούτωνα παραμένει αν και σε φθίνουσα πορεία η ισχύ της είναι μεγάλη. Έφερε ένα μεγάλο σεισμό 6,1 ρίχτερ όπως είχαμε αναφέρει την περασμένη εβδομάδα στο άρθρο μας, και εγκληματικές ενέργειες, σκοτεινές και δόλιες πράξεις.

Ο Ήλιος με την είσοδό του δοκιμάζεται ευθύς αμέσως από το τετράγωνο του Κρόνου στον Υδροχόο, δημιουργώντας κάποιες καθυστερήσεις και περιορισμούς, ίσως νιώσουμε κάποια κόπωση ή εξάντληση και πάντα αυτή ρίχνει και το ανοσοποιητικό μας σύστημα. Η όψη κορυφώνεται στο τέλος της εβδομάδας όμως προληπτικά μέτρα μπορούμε να λάβουμε τώρα. Το πάθος που μας ωθεί η παρουσία του Ήλιου στο Σκορπιό ας τιθασευτεί ούτως ώστε να μην εγκαταλείψουμε στα μισά. Προσοχή επίσης θα χρειαστεί σε κληρονομικά ζητήματα με ακίνητα και σκληρότητα από πρόσωπα εξουσίας. Πολύ πιθανό να επηρεαστούν και τα θέματα ενέργειας και κόστους γιατί ο Σκορπιός αρέσκεται σε οικονομική δράση κατόπιν ψυχολογικών και εκβιαστικών πιέσεων. Αυξήσεις τιμών κτλ.

Αν και υπάρχουν οι περιορισμοί που προαναφέραμε, το τρίγωνο Άρη-Δία έστω και με απόκλιση λειτουργεί πιο ευεργετικά και μας δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κινηθούμε με ταχύτητα, όψη που αντικρούει την όλη ατμόσφαιρα. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτήν την όψη σε θέματα που δεν αμφιταλαντεύονται οι προσθέσεις μας και η δραστική μας ικανότητα. Μη ξεχνάμε ότι ο Άρης στο Ζυγό δεν είναι μια ευνοϊκή θέση για να την εμπιστευτούμε τόσο πολύ. Η προσπάθειά μας για κάποιες βεβιασμένες ρυθμίσεις και συμφωνίες αφήνουν κάποια σημαντικά ερωτηματικά και διλήμματα επί της ουσίας που και δημιουργούν κάποιο contrast, η αισιοδοξία όμως των θετικών όψεων του με Δία και Αφροδίτη μπορούν να αποδώσουν ειδικά σε λίγες ημέρες όπου η Αφροδίτη θα κάνει εξάγωνο με το Δία. Πριν όμως από αυτό βρίσκεται ήδη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας κλίμα και συναισθήματα απογοήτευσης. Λίγο υπομονή να υποχωρήσει αυτή η όψη. Μεσοβδόμαδα θα κορυφωθεί και ύστερα θα απαλλαχθούμε, επίσης προσοχή σε εξαπατήσεις είτε συναισθηματικές είτε οικονομικές. Αισιόδοξα ανοίγματα πρέπει να τα τσεκάρουμε αν έχουν όντως αντικειμενικότητα. Οι επεκτάσεις ίσως βασίζονται σε υπερβολές και ύστερα να περάσουν από δεύτερο κόσκινο. Παρ΄όλα αυτά λίγο δύσκολο να αφήσουμε ανεκμετάλλευτες τις όποιες ευκαιρίες που μας ωθούν για ανάπτυξη αυτό το διάστημα.

Ο Ερμής με το Δία έχουν πολύ καλή όψη που θα μας βοηθήσει στη δημιουργική και φιλοσοφική σκέψη όπως και στις εμπορικές ιδέες και την εμπορική εξάπλωση. Η όψη διατηρείται ισχυρή καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Είχε επαναληφθεί πριν λίγο καιρό πριν και κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Τώρα πλέον σε ορθόδρομη πορεία ο Ερμής ευελπιστούμε να μας δώσει έμπνευση και μεθόδους να επεξεργαστούμε τις ιδέες μας και να διευρύνουμε τους κύκλους μας.να επικοινωνήσουμε τις ιδέες μας.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL