Καλάθι

Λίγο πριν την αυγή του νέου έτους θα έχουμε την τελευταία Πανσέληνο του 2023. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο είναι πάντα μια ισχυρή Πανσέληνος αφού βρίσκεται σε ζώδιο που κυβερνάει η Σελήνη. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να χαρακτηριστεί τυχερή και παραγωγική για πολλούς λόγους.

Αρχικά είναι οι όψη τριγώνου του Ηλίου με το Δία και η όψη εξαγώνου της Σελήνης με το Δία, η θέση του κυβερνήτη του Τοξότη γεφυρώνει την αντίθεση Ήλιο-Σελήνης, ενώ ταυτόχρονα οι όψεις τους με τον Κρόνο είναι αρμονικές διαμορφώνοντας έτσι ενα περιβάλλον επιβοηθητικό με πολλές συγχρονικότητες {timing).

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο Δίας σε λίγες ημέρες γίνεται ξανά ορθόδρομος, ενώ λίγο πριν η Αφροδίτη θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και θα περάσει στο Τοξότη. Όλα αυτά τα στοιχεία συνηγορούν σε μια αύξηση του παράγοντα τύχης και της εκπλήρωσης επιθυμιών. Αν και η Αφροσίτη στις πρώτες μοίρες του Τοξότη δέχεται ένα σκληρό τετράγωνο από τον Κρόνο που βάζει ένα όριο στα αισθηματικά. Ενώ καλό θα είναι να αποφύγοθμε τις υπερβολές σε συναισθηματικές εκδηλώσεις και να μην παραυρόμαστε εύκολα.

Αναλύοντας την Πανσέληνο βλέπουμε ότι αυτή πραγματοποιείται στον άξονα των ηθικών αξιών και στον 3ο-9ο οίκο που είναι ο άξονας της επικοινωνίας και των ταξιδίων. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει υπερπροστευτισμός, μεγάλη διάθεση ανταλλαγής απόψεων που σχετίζονται και με οικογενεικά και νομικά ζητήματα, θέματα συμφωνιών η ζητήματα καριέρας. τρόποι συμπεριφοράς πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα.

Στον 7ο οίκο βλέπουμε το Δία ο οποίος φέρνει συμφωνία, συμβόλαια όμως στον ίδιο οίκο βρίσκεται και ο ο Ουρανός όπου διαταρράσει τον τομέα του γάμου και των συμφωνιών, οι όψεις του Δία όμως είναι πιο δυνατές από αυτές του Ουρανού.

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό και μέσα στην εβδομάδα θα κάνει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, όψη που φέρνει οικονομικές απολαβές και απονέμει δικαιοσύνη, Πριν την αλλαγή του έτους θα περάσει κι αυτή στον Τοξότη όπου ήδη βρίσκονται Άρης και Ερμής στις τελευταίες μοίρες. Οι δύο τους κάνουν σύνοδο στο 2ο οίκο του χάρτη της Πανσέληνου φέρνοντας έντονο stress , νευρικότητα , ακόμα και τσακωμούς για οικονομικά θέματα. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί η όψη τετραγώνου του Ποσειδώνα με τους Άρη-Ερμή που προκαλεί απάτες, αλλά και απώλειες από υπερβολικές εκδηλώσεις παιχνιδιού και χαράς.

Με την αλλαγή του έτους εκτός από το Δία θα ορθοδρομήσει και ο Ερμής, έτσι ο μόνος ανάδρομος πλανήτης θα είναι ο Ουρανός ο οποίος αναμένεται να γίνει ορθθόδρομος στα τέλη Ιανουαρίου σε μια περίοδο ορόσημο όπου λίγες ημέρες πριν Πλούτωνας και Ήλιος θα μπουν ταυτόχρονα στον Υδροχόο. Αξίζει ιδαίτερης προσοχής αυτή η συγκυρία γιατί ουσιαστικά ανοίγει έναν εντελώς νέο κύκλο για την ανθρωπότητα.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL