Καλάθι

Οι Όψεις της Εβδομάδας

Μια νευρική εβδομάδα αναμένεται να διανύσουμε, ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζεται, ο Ήλιος με τον Άρη εξακολουθούν να συμβαδίζουν σε συνοδική πορεία και μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης στις 14:05 συμμετέχουν όλοι μαζί  στη Νέα Σελήνη στο Ζυγό με stelium ακριβείας και τον Ερμή στο Ζυγό ανάδρομο να συγκλίνει με τους υπόλοιπους τρεις που αναφέραμε. Οι επικοινωνίες οξυμένες, άγχος για επιτακτική δράση.

Η Νέα Σελήνη έχει σαφές αίτημα της δικαιοσύνης και των Δίκαιων δικαστικών αγών, προσπαθεί να θέσει με  αντικειμενικότητα τις παραμέτρους και να γεφυρώσει τις όποιες διαφορετικές θεάσεις των ζητημάτων που μας απασχόλησαν. Η έντονη παρουσία του Ζυγού θέλει επίσης να ενεργοποιήσει τα θεάματα, την κοινωνική ισορροπία και ισονομία, να βάλει ψηλά τον πήχη στην εμπορικότητα και την παρουσίαση εκθέσεων. Η ανάγκη αισθητικής βελτίωσης πολύ αναγκαία, όπως επίσης και ο αγώνας για επίλυση οικογενειακών ζητημάτων με έναν τρόπο δίκαιο και σωστό.

 Ο Άρης οξύνει λίγο τα πράγματα όμως κι αυτός ΄-πασχίζει έστω και νευρικά- να εξομαλύνει τις καταστάσεις.Αυτό όμως που κάνει κάπως δύσκολη αυτή τη Νέα Σελήνη είναι η γωνία 150ο μοιρών με όλο του stelium στο Ζυγό γεγονός που μπορεί να φέρει διαζύγια και και ανάγκη νομικής διευθέτησης αυτών. Διαζύγια που έχουν να κάνουν όχι μόνο με  γάμους αλλά κυρίως με κάποιες οικονομικές και εμπορικές συμφωνίες και θέματα ακινήτων ακόμα και μισθώματα ή κάποιο νόμο που να θέλει να διευθετήσει τέτοιου τύπου διαφορές. Αν και σκληρή όψη φαίνεται να συνυπολογίζονται κάποιοι αντικειμενικοί παράγοντες. Επίσης χρειάζεται προσοχή σε ατυχήματα και επεμβάσεις για όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Προσοχή και στις μεσολαβήσεις.

Ο Ερμής εξακολουθεί να κάνει όψη με το Δία σε τρίγωνο ενιsχύοντας θετικά τις οικονομικές και εμπορικές προϋποθέσεις. Τα γράμματα, τις φιλοσοφικές αναζητήσεις και βεβαίως λόγω Ζυγού και τις νέες κοινωνικές και ερωτικές συναντήσεις. Πολύ καλή όψη για δουλειές με το εξωτερικό. Ο Κρόνος και αυτός ανάδρομος συνεχίζει να κάνει θετική όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης και ειδικά ε το Βόρειο όπου μας βοηθάει να στηρίξουμε με ρεαλισμό, γνώση  και καλό timing  τα σχέδια μας.

Τέλος η Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού λίγο πριν το πέρασμά της στο Τοξότη στις 8 Οκτωβρίου  πλησιάζει τις μοίρες του Νότιου Δεσμού στις 4ο του Τοξότη. Η συνάντηση αυτή θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όπου εκεί θα έρθουν πρόσωπα από το παρελθόν και αναβίωση κάποιων καρμικών και περιπετειώδων  σχέσεων.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *