Καλάθι

                                                              Οι όψεις της εβδομάδας

Από 1 Αυγούστου εώς 7 Αυγούστου

Η εβδομάδα που άρχισε έχει ήδη δυο σημαντικές αλλαγές πλανητικών θέσεων, η μία είναι η είσοδος του Άρη στην Παρθένο και η άλλη η είσοδος του ανάδρομου Δία στον Υδροχόο. Οι όψεις δείχνουν ότι όσο και ξέγνοιαστες αν είναι αυτές πιο μέρες λόγω Αυγούστου θα υπάρχει και το στοιχείο του ορθολογισμού το οποίο κατά κάποιο τρόπο μας βάζει να εκτιμήσουμε τις καταστάσεις με λογικά και χειροπιαστά κριτήρια. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ήλιος στο Λέοντα μας θέλει δημιουργικούς και εύθυμους. Σε σύνοδο με τον Ερμή χρειάζεται πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Έντονη όμως και η παρουσία του Ουρανού, με ανατροπές και πιθανές ακραίες καταστάσεις και φαινόμενα.

 Η Δεσπόζουσα όψη είναι αυτή που εμπλέκει τον Ήλιο-Ερμή στο Λέοντα σε σύνοδο που εμπλέκει τον Ουρανό στον Ταύρο σε τετράγωνο μαζί τους αλλά και τον Κρόνο στον Υδροχόο σε αντίθεση με τους δύο πρώτους.

Κρόνος και Χείρωνας σε εξάγωνο, όψη αποκλίνουσα  αλλά διαρκεί. Το πλήρωμα του χρόνου λειτουργεί θετικά για για όσους   έχουν κάνει καλή προεργασία. Καλός συγχρονισμός.

Το τρίγωνο Ουρανού – Αφροδίτης όλη την εβδομάδα μπορεί να φέρει κεραυνοβόλο έρωτα, καλές συμφωνίες, γρήγορες συναλλαγές.

Ο Άρης σε τετράγωνο με τη Λίλιθ δημιουργεί τσακωμούς για θέματα ζηλιας αλλά και έντονη κριτική. Έντονα  ερωτικά-σεξουαλικά πάθη.

Ο Ήλιος-Ερμή στο Λέοντα σε τρίγωνο με το Χείρωνα βοηθά στη θεραπευτική δράση και τη δημιουργικότητα. Σωστή κρίση.

Σημείωση:

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά κάθε ημέρα της εβδομάδας. Οι ώρες που αναγράφονται στις όψεις είναι οι ώρες κορύφωσης, όμως οι όψεις έχουν διάρκεια πριν και μετά. Η Σελήνη κινείται με 14 μοίρες το 24ωρο οπότε ο όψεις που συμμετέχει εναλλάσσονται, παρ΄όλα αυτά γίνονται πολύ αισθητές από το ψυχισμό μας και τις μεταβολές της διάθεσής μας μέσα στη διάρκεια της ημέρας, και συνήθως συμμετέχουν σε όψεις γεγονότων.

Ας δούμε όμως τις καθημερινές όψεις από 1-7 Αυγούστου, μία μόλις εβδομάδα πριν τη νέα Σελήνη στο Λέοντα  στις 8 του μηνός.

Κυριακή 1/8

Ηλιος Λέοντας-Ερμής  Λέοντας Σύνοδος

Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο ακριβείας με τον Ερμή, και παράλληλα σε αντίθεση με τον Κρόνο. Ταυτόχρονα κάνει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Τ τετράγωνο.

 Πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη, ανταγωνιστικότητα, επικοινωνιακή φιλονικία, ατυχείς εκφράσεις. Η κατανόηση δεν είναι εύκολη, μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις λόγω έλλειψης κοινού άξονα συνεννόησης .  Θα λεχθούν όμως πικρές αλήθειες. Καλό είναι να δώσουμε βάση σε αυτά που θα ακούσουμε και ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε την άποψή μας και να ενημερωθούμε περαιτέρω. Υπάρχει φόβος για απομόνωση.

Προσοχή σε ατυχήματα  και αλλαγές σχεδίων. Σχέδια που υλοποιούνται δύσκολα και κατόπιν έντονης προσπάθειας και σπατάλης ενέργειας.

Δευτέρα 2/8

Ερμής Λέοντας-Κρόνος  Υδροχόος Αντίθεση

Οι κυριότερες όψεις της 1Αυγούστου παραμένουν, έχουμε όμως αντίθεση ακριβείας Ερμή και Κρόνου, αλλά τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα που και λίγο αργότερα Σελήνης-Δία αντίθεση.

Προσπάθεια επιβολής απόψεων, πλεονεξία, απόπειρα  απομόνωσης λόγω διαφορετικών απόψεων.

Σελήνη Ταύρος- Πλούτωνας Αιγόκερως Τρίγωνο

Μυστηριακή διάθεση και υψηλή διαχείριση συναισθημάτων, ο ψυχισμός βρίσκει τρόπο να οδηγηθεί  σε  έναν συναισθηματικό μετασχηματισμό  σε βάθος. Ευκαιρία για να δυναμώσουμε με βαθύ και ουσιαστικό τρόπο τον ψυχισμό μας. Να νιώσουμε το συναισθηματικό μας πλούτο να βοηθά την υλοποιητική μας δυνατότητα.

Σελήνη στον Ταύρο-Διας στον Υδροχόο τετράγωνο. Το πρωί της Δευτέρας.

Μεγάλη προσπάθεια για ευχάριστες στιγμές, παρά τα εμπόδια δεν το βάζουμε εύκολα κάτω, ίσως να μη είναι  εφικτό με τις πιο  ιδανικές συνθήκες.

Σελήνη στου Διδύμους- Άρης στην παρθένο  τετράγωνο  16:00 το μεσημέρι. Άρης-Δίας Αντίθεση

 Μαζί με τη σελήνη και η λίλιθ. Αποφύγετε  σήμερα να λύσετε υποθέσεις, μπορεί να φέρει έντονες εντάσεις και διαπληκτισμούς με υπέρμετρο πάθος χωρίς να είναι απαραίτητο. Μην αφήσετε τη βιασύνη να σας παρασύρει.

Τρίτη  3/8

Σελήνη Διδύμους- Κρόνος Υδροχόο τρίγωνο  9:00 εξάγωνο με Ήλιο και Χείρωνα

Η διέλευση της Σελήνης το πρωί της Τρίτης  ιδανική για επαφές με άτομα κύρους, για ανάληψη ευθυνών σε θέματα καριέρας. Καλή ημέρα  για επαγγελματικά θέματα.

Ουρανός Ταύρος-Αφροδίτη  Παρθένος τρίγωνο  9:00

Καλή όψη  για σύναψη σχέσεων, ξαφνικά κέρδη και προσοδοφόρες συναλλαγές. Λογιστικές εργασίες.

Ήλιος-Κρόνος Αντίθεση

Πτώση ζωτικότητας. Δυσκολία να συνεχίσουμε και να μην παρατήσουμε΄ότι κάνουμε. Ο Άρης όμως και η Αφροδίτη στην Παρθένο μας ωθούν στην προσπάθεια,  καλό είναι να εργαστούμε μεθοδικά χωρίς να φτάσουμε στην εξάντληση.

Σελήνη Διδύμους- Αφροδίτη Παρθένος τετράγωνο  19:00

Δεν είναι τόσο ευνοϊκό το απόγευμα για επαφές. Προτιμήστε το πρωί

Τετάρτη 4/8

Ουρανός Ταύρος-Ερμής Λέοντας τετράγωνο

Κίνδυνος ατυχημάτων, τσακωμών. Υψηλές ή παράλογες απαιτήσεις μπορεί  απαιτήσεις μπορεί να εκτραχύνουν την ατμόσφαιρα.

Σελήνη Διδύμους- Ποσειδώνας Ιχθείς   9:00 τετράγωνο

Προσοχή σε εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, στενοχώριες,  αβλεψίες.

Σελήνη Διδύμους – Δίας Υδροχόος   τρίγωνο 22:50

Επενδύστε στην ευτυχία και στην τύχη το βράδυ της Τετάρτης, κλίμα αισιοδοξίας και ευφορίας.

Πέμπτη  5/8

Οι περισσότερες όψεις της εβδομάδας παραμένουν σε ισχύ, όμως το πρωί της Πέμπτης προστίθεται και η πρόσκαιρη όψη:

Άρης Παρθένος-Σελήνη Καρκίνος εξάγωνο

Μαχητική διάθεση να διευθετηθούν θέματα που εξασφαλίζουν την ηρεμία και την ασφάλειά μας. Εκμεταλλευτείτε το πρωινό της Πέμπτης για κάθε είδους εργασίες.

Παρασκευή  6/8

Σελήνη Καρκίνος- Αφροδίτη Παρθένος  εξάγωνο

Καλή όψη για ερωτικές συνευρέσεις, γονιμότητα, συναισθηματική ικανοποίηση. Εύνοια σε γυναικεία θέματα, θέματα ομορφιάς.

Σελήνη Καρκίνος-Ποσειδώνας Ιχθείς

Το βράδυ της παρασκευής επικρατεί ρομαντική ατμόσφαιρα, με κλίμα μυστηρίου μαζί. Καλή όψη για ευχές αν είστε σε καλή ψυχολογία. Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις.

Ήλιος Λέοντας-Ουρανός Ταύρος  τετράγωνο

Επικίνδυνη όψη κορυφώνεται  σήμερα, όμως λειτουργεί όλη την εβδομάδα.

Μπορεί να φέρει ακραίες καταστάσεις, ανατροπές, χρειάζεται προσοχή στις αδικίες και σε πράξεις που ενέχουν κινδύνους. Όψη που προκαλεί και εγκεφαλικά επεισόδια.

Σάββατο 7/8

Σελήνη Καρκίνος- Πλούτωνας Αιγόκερως

Πολύ προσοχή από το βράδυ της Παρασκευής, ξημερώματα Σαββάτου, πάντα δύσκολη αυτή η όψη. Όψη που επιβαρύνει τη ψυχολογία, και αυξάνει την ανασφάλεια και τις φοβίες. Ανησυχία για όσα έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα.Καλό είναι να βρισκόμαστε σε ασφαλές μέρος, να αποφύγουμε δραστηριότητες που μας επιβαρύνουν.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *