Καλάθι

             Οι κυριότερες όψεις της εβδομάδας

                                                          Από  8-15 Αυγούστου

Η εβδομάδα ξεκινάει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ενός Λέοντα αρκετά πληγωμένου μετά την κορύφωση του Τ τετραγώνου που αναφέραμε στην ανάλυση της περασμένης εβδομάδας. Τώρα με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο, οξύμωρο ένα ζώδιο που συμβολίζει το πάθος για ζωή μέσα στον οίκο του Σκορπιού. Αποτίμηση των ζημιών και αναζήτηση κάπου κέρδους για να συνεχίσουμε. Αναζητούμε τα κίνητρα, το πάθος για αναπλήρωση και ανανέωση της και απόπειρα αισιοδοξίας και αναγέννησης. Από το θάνατο γεννιέται μια νέα ζωή, μυημένη πια στη λεοντίσια δύναμη.

Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Ήλιο-Σελήνη στην όψη της Νέας Σελήνης είναι μια από τις σημαντικές όψεις της εβδομάδας και  η αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα που κορυφώνεται στις 10 Αυγούστου. Επίσης σημαντική είναι η μετάβαση του Ερμή στην Παρθένο πλέον η οποία θα φέρει τρεις πλέον πλανήτες στο ζώδιο της Παρθένου. Κριτική, εργασία, καταμέτρηση στο φόρτε τους. Ατέλειωτες συγκρίσεις και στατιστικές. Προσπάθεια εξορθολογισμού έναντι της οποιασδήποτε συναισθηματικής φόρτισης. Κάποιες λογικές γνώμες ίσως περιέχουν αρετή δόση ρεαλισμού που μπορεί να πιάσει τόπο. Η λανθασμένη κριτική ίσως υποχωρήσει σε κάποιο βαθμό αφού η όψη Άρη-Λίλιθ σε τετράγωνο πέρασε. Στις 22 Αυγούστου που θα έχουμε Πανσέληνο θα έχουμε τρίγωνο ακριβείας Άρη-Ουρανού, όψη που θα ωθήσει σε καίριες και ουσιαστικές επεμβάσεις. Προς το παρόν για όλη την εβδομάδα ο Άρης θα δείξει εργατικότητα και γενναία δράση και επίμονη προσπάθεια.

Επίσης να επισημάνουμε ότι όσο πλησιάζει  η συνάντηση της Λίλιθ με το Β.Δεσμό θα βιώσουμε κάποια επικίνδυνα καρμικά βιώματα και θα δοκιμαστεί πολύ η πίστη μας και η αφοσίωσή μας.

Το οικονομικό κομμάτι φαίνεται να ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις, ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις, ‘όμως το πρόσημο είναι  θετικό και θα υπάρξουν δυνατότητες .

Σημείωση:

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά κάθε ημέρα της εβδομάδας. Οι ώρες που αναγράφονται στις όψεις είναι οι ώρες κορύφωσης, όμως οι όψεις έχουν διάρκεια πριν και μετά. Η Σελήνη κινείται με 14 μοίρες το 24ωρο οπότε ο όψεις που συμμετέχει εναλλάσσονται, παρ΄όλα αυτά γίνονται πολύ αισθητές από το ψυχισμό μας και τις μεταβολές της διάθεσής μας μέσα στη διάρκεια της ημέρας, και συνήθως συμμετέχουν σε όψεις γεγονότων. Στις υπόλοιπες όψεις υπολογίστε τρεις ημέρες πριν τρεις ημέρες μετά από την κορύφωση της όψης ότι η όψη είναι σε ισχύ.

Κυριακή  8-8

Νέα Σελήνη  16:50

Ηλιος- Σελήνη Λέων- Ουρανός Ταύρος.  Τετράγωνο

Η όψη αυτή κορυφώθηκε στις 6 Αυγούστου, είδαμε όλοι τα ακραία γεγονότα, τώρα ελαφρώς αποκλίνουσα η όψη με τον Ήλιο να απομακρύνεται από την ιδιομοιρία τετραγώνου αλλά παρόλα αυτά ακόμα ισχυρή λόγω και της ενεργοποίησης της στην Νέα Σελήνη. Δυσάρεστες και αναγκαστικές αλλαγές, επαναστατική διάθεση και όξυνση συναισθημάτων. Σκληρές και ωμές καταστάσεις προκαλούν  ακτιβιστικές ενέργειες, ακόμα και επαναστατικές.

Αφροδίτη Παρθένος – Ποσειδώνας Ιχθείς. Αντίθεση

Παράδοξη απόπειρα συνεννοήσεων και ενημέρωσης. Η όψη ενεργοποιείται σήμερα στον 3ο-9ο οίκο γεγονός που θα μας φέρει σε επαφή με επικοινωνιακές και ειδησιογραφικές παρερμηνείες. Δυσκολία προσαρμογής .

 Καλό είναι να μην εμπλακούν οικονομικά ζητήματα με τα συναισθηματικά για να μην υπάρξουν απώλειες. Τα ερωτικά ζητήματα είναι έωλα

Δευτέρα  9/8

08:00    Σελήνη Λέων – Ερμής Λέων. Σύνοδος

Το πρωί της Δευτέρας ενδείκνυται για να ξεκινήσουμε από νωρίς με φαντασία και έμπνευση, να εκμεταλλευτούμε το παράθυρο απελευθέρωσης αυτής της όψης να δούμε μια θετική προοπτική. Σταδιακά αρχίζει να δημιουργείται και μια αντίθεση της Σελήνης με το Δία. Θα κορυφωθεί στις 15:15 περίπου. Καλό είναι να έχουμε δώσει μια καλή ώθηση από νωρίς γιατί αργότερα θα χρειαστεί λίγος παραπάνω κόπος για να βγάλουμε εις πέρας ότι έχουμε να κάνουμε ώστε να μας αποδοθεί κάτι θετικό από την ημέρα.

18:00 Είσοδος της Σελήνης στην Παρθένο

Η Σελήνη στην Παρθένο μας παραπέμπει σε ακόμα μεγαλύτερη  προσφορά έργου, μας βοηθάει να κάνουμε εργασίες που θέλουν συγκέντρωση και ψιλοδουλειά.

Τρίτη 10/8

03:00   Αφροδίτης Παρθένος- Ποσειδώνας  Ιχθείς. Αντίθεση

Η όψη αυτή θα διατηρηθεί όλη την εβδομάδα, όμως στις 10 του μηνός είναι κορυφωμένη. Παράλληλα αρχίζει και σχηματίζεται τρίγωνο  με Πλούτωνα και μας βοηθάει να ξεπεράσουμε με σθένος  δύσκολες και ανυπόφορες καταστάσεις.

Αναλυτικά, χρειάζεται προσοχή σε ερωτικές εξαπατήσεις, η διάθεση προσφορά ίσως δεν αποφέρει τη συναισθηματική ανταπόκριση που περιμένετε. Ή ακόμα και να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης. Καλό  είναι να υπάρχει κάποιο κράτημα.

03:00 Άρης Παρθένος- Β.Δεσμός Σελήνης Διδύμους. Τετράγωνο

Μοιραίες εντάσεις και διαπληκτισμοί. Το ίδιο αν αφορά και σε ερωτικά θέματα. Μία extra  προσοχή σε ατυχήματα.

06:50 Σελήνη Παρθένος- Άρης Παρθένος. Σύνοδος

Η μέρα ξεκινάει με έντονη επιθυμία δράσης, φέρνει και βιασύνη . Θέλουμε να τα κάνουμε όλα γρήγορα.

20:00 Σελήνη Παρθένος- Ουρανός Ταύρος. Τρίγωνο

Συναισθηματικό σθένος. Διάθεση αλλαγής που πηγάζει από την αντικειμενική ανάγκη μεταστροφής των καταστάσεων. Συναισθηματική απελευθέρωση. Είμαστε πι ανοικτοί σε νέα δεδομένα. Η επικοινωνία μας βοηθάει να νιώσουμε καλύτερα τα νέα δεδομένα.

Τετάρτη 11/8

06:00 Ερμής Λέων-Δίας Υδροχόο. Αντίθεση

Όποιος θέλει τα πολλά  χάνει και τα λίγα. Απαιτητικός ο Ερμής στο Λέοντα ειδικά στις τελευταίες μοίρες σε αντίθεση με έναν επίσης πλουραλιστικό πλανήτη. Καλό είναι να υπάρχει διάκριση και μια σχετική αφαιρετική διάθεση γιατί η υπερβολή μπορεί να στοιχίσει σε κάτι που αξίζει και είναι εφικτό να γίνει σήμερα.

10:10 Σελήνη Παρθένος –Ποσειδώνας Ιχθείς. Αντίθεση

Η όψη αυτή μας κάνει περισσότερο ευάλωτους συναισθηματικά και ψυχικά, πιο ευαίσθητους. Αρνητικά συναισθήματα και κάποιες φοβίες.

13:50  Σελήνη-Αφροδίτη Παρθένος. Σύνοδος —-Πλούτωνας Αιγόκερως . Τρίγωνο

Όσο περνάει η ώρα αποκλίνει η προηγούμενη όψη της Σελήνης και της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα όμως όπως έχουμε πει παραμένει ένα μέρος αυτής όψης, έρχεται όμως τόσο η σύνοδος Σελήνης με Αφροδίτη όσο και η θετική γωνία τους με τον Πλούτωνα να δώσουν ένα σημαντικό χέρι βοηθείας, αυτό βοηθάει να γίνουν οι πολύ δύσκολοι μετασχηματισμοί. Η ώρα αυτή είναι καλή για να διευθετηθούν κάποια δύσκολα ζητήματα ακόμα και αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε κάποιες δύσκολες και επικοινωνίες. Είναι καλή όψη για διευθέτηση γραφειοκρατικών ζητημάτων που μας απασχολούν πολύ και νιώθουμε ότι θέλουμε να δικαιωθούμε και να αποζημιωθούμε. Πολύ ωραία όψη για επαφές με δημόσιες υπηρεσίες,νομικά θέματα. Νέμεσις Δικαιοσύνη.

Καλό είναι επίσης να εκμεταλλευτούμε την αναιρετική μοίρα του Ερμή στο Λέοντα πριν περάσει στην Παρθένο.

Αυτή είναι μια όψη που ίσως δούμε απόδοση αποζημιώσεων στους πληγέντες!

23:10 περίπου είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό.

Πέμπτη 12/8

01:00  Είσοδος του Ερμή στην Παρθένο

Περισσότερη λογική, καταμέτρηση, σκληρή έρευνα και λογιστική. Επιστημονικές λύσεις.

15:30  Σελήνη Ζυγός – Κρόνος  Υδροχόος-Β.Δεσμός  Διδύμοι. Μεγάλο Τρίγωνο του αέρα

Αν και η η Σελήνη στο Ζυγό είναι ανασφαλής, η όψη αυτή δίνει μια καλή ευκαιρία υλοποίησης. Η θετική όψη βοηθάει να πειθαρχήσουμε και να κάνουμε καλή συναισθηματική διαχείριση, με αποτέλεσμα να μπορούμε εύκολα να προσηλωθούμε σε αυτό που θα θέλαμε να καταφέρουμε.

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κάνει καλή όψη με Πλούτωνα, βοηθάει ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές διευθετήσεις. Αν συνδυαστεί μαζί με το τρίγωνο Σελήνης- Κρόνου μπορεί να μας δώσει ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρασκευή 13/8

10:10  Ηλιος Λέων-Σελήνη Ζυγός. εξάγωνο

Θετική όψη θα έχει ισχύ εώς το απόγευμα. Καλή για την υγεία.

17:40  Σελήνη Ζυγός-Πλούτωνας Αιγόκερως. Τετράγωνο

Όψη δύσκολη, διαταράσσει τον ψυχισμό και την ανασφάλεια, δημιουργεί ανησυχία και συναισθηματικό άγχος. Συναισθηματική αναστάτωση, κρίση πανικού. Εμπόδια στην εναρμόνιση των σχέσεων. Η Αφροδίτη όμως στην Παρθένο κυβερνήτης του ζυγού παρέχει βοήθεια σε αυτήν την όψη, καλό όμως είναι να τεντωθεί το σχοινί για αυτές τις ώρες από το μεσημέρι και μετά.

Σάββατο 14/8

00:10 Σελήνη Ζυγός- Δίας Υδροχόο

Τυχερή όψη ικανή για κάποια ευχάριστη έκπληξη, κάποια ευχάριστη εξέλιξη.

10:30 Σελήνη Σκορπιός-Ερμής Παρθένος. Εξαγωνο

Θετική όψη, βοηθάει τη Σελήνη στο Σκορπιό να καταφέρει να αναδείξει την αγωνιστικότητά του, και να την ενισχύσει με τη λογική του Ερμή και να ισχυροποιήσει τη θέση του. Η όψη βοηθάει κάποια ομαδική δράση. Ο Άρης βρίσκεται κοντά στον Ερμή και βοηθάει.

Η Σελήνη στο σκορπιό δίνει δυνατή διαίσθηση όμως βιώνει έσχατολογικές καταστάσεις.

19:00 Σελήνη Σκορπιός- Ερμής Παρθένος. Εξάγωνο

Πολύ δυνατή δράση, μαχητικότητα. Μεγάλη αγωνιστική δράση.

Η συνολική όψη βοηθάει την πνευματική, ψυχική, δραστική ενάργεια.

G.Christopoulos

Feng Shui Road


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL