Καλάθι

Άστρα 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ,8, 9

Τι είναι αυτά τα αστεράκια που σας βάζω κάθε βράδυ;

Θα μπορούσαμε να τα πούμε και απλούς κωδικούς ενεργειών, που από το νούμερο δείχνουν από που προέρχονται. Ας τα γνωρίσουμε λίγο περισσότερο. Οι κατευθύνσεις είναι 8 και η κάθε κατεύθυνση έχει ένα κωδικό που πίσω του κρύβει ιδιότητες, χαρακτηριστικά, προθέσεις και διαφορετικές ενέργειες.

6

Η πρώτη κατεύθυνση είναι η Βορειοδυτική του Πατέρα και του Ουρανού και είναι αυτή που επηρεάζει τα ταξίδια, φέρνει ουράνια βοήθεια, ανθρώπους που βοηθούν όπως ο πατέρας, καλούς δασκάλους, αλλά φέρνει και αυταρχισμό, αρχηγία, δύναμη, κανόνες, νόμους, πρωτόκολλα, τιμωρίες, στενοκεφαλιά, αυστηρότητα, ισχύ. Σχετίζεται με το κεφάλι και ανήκει στο στοιχείο του μετάλλου, δυναμώνει με τη Γη και αποδυναμώνει με το νερό, ενώ καταστρέφει το ξύλο και καταστρέφετε από τη φωτιά. Ο κωδικός του Ουρανού και όλων των παραπάνω χαρακτηριστικών.

2

Η δεύτερη κατεύθυνση είναι η Νοτιοδυτική, της Μάνας, του Γάμου, της αγάπης και των σχέσεων. Συμβολίζει τη ζωή στο χωριό, το σπίτι, φέρνει ζευγάρωμα, αρμονία, αλλά και πολύ άγχος, ανησυχεί η μαμά συνέχεια και φοβάται τις ασθένειες, έτσι τις έλκει, επίσης αποθηκεύει, κάνει οικονομία, φέρνει ακίνητα αλλά και παραπάνω κιλά. Σχετίζεται με το στομάχι και την κοιλιά, ανήκει στο στοιχείο της Γης, δυναμώνει με τη Φωτιά, παράγει μέταλλο που την αποδυναμώνει, νικάει το νερό και την νικάει το ξύλο.

3

Όταν τα δύο αυτά άστρα ενώθηκαν έκαναν τον μεγάλο τους γιο που κρατάει την Τρίτη κατεύθυνση την Ανατολή που είναι η πλευρά της υγείας και της οικογένειας, με το παιδί το ζευγάρι έγινε οικογένεια, αλλά χάσανε την ησυχία τους αρχίσανε οι μάχες, οι τσακωμοί, η ένταση. Ο μεγάλος γιος χαρακτηρίζεται ως κεραυνός που φέρνει ανατροπές, αλλαγές, θεραπείες και το σύμβολο του είναι το κεντρί, τα εμβόλια, τα όπλα. Σχετίζεται με τα μακριά οστά, τα πόδια και τα χέρια, ανήκει στο στοιχείο του ξύλου, δυναμώνει με το νερό και αποδυναμώνεται με τη φωτιά που το καίει, καταστρέφει τη γη και καταστρέφεται από το μέταλλο.

4

Μετά γεννήθηκε η μεγάλη κόρη που συμβολίζει τον άνεμο και η κατεύθυνση της είναι η Νοτιοανατολική πλευρά του πλούτου και της ευημερίας, η μεγάλη κόρη θα πάρει τη προίκα ή την σύνταξη του μπαμπά να δεν έχει παντρευτεί, φέρνει πλούτο και τίτλους που σε κάνουν πλούσιο, πτυχία, ακαδημαϊκές επιτυχίες, γνωριμίες και φλερτ, είναι το κορίτσι με το πιάνο και τα γαλλικά. Είναι όμορφη, αλλά χρηματίζεται. Το άστρο αυτό έχει να κάνει με μίζες, με συστήματα, ομάδες, κοινωνικότητα, δημόσιες σχέσεις, την ομορφιά και το κάλλος. Σχετίζεται με τα μαλλιά, το συκώτι και τον αυχένα, ανήκει στο στοιχείο του ξύλου, δυναμώνει με το νερό και αποδυναμώνεται με τη φωτιά που το καίει, καταστρέφει τη γη και καταστρέφεται από το μέταλλο.

1

Ακολουθεί ο μεσαίος γιος, που συμβολίζει το νερό και κρατάει την κατεύθυνση της καριέρας το βορρά, είναι ο «μάνα φεύγω, θα πάω στα καράβια» ψάχνει την τύχη του, δεν θεωρεί τίποτα δεδομένο, το άστρο αυτό φέρνει ευκαιρίες από μακριά, εκτός σπιτιού, σχετίζεται με τις επικοινωνίες, το internet τα τηλέφωνα, τις αναρτήσεις, βοηθάει να διευρυνθούν οι ορίζοντες, φέρνει αναπάντεχες λύσεις και άνοδο στη καριέρα. Σχετίζεται με την ομιλία τα νεφρά και όλα τα υγρά σώματος, δυναμώνει με το μέταλλο, εξασθενεί με το ξύλο, νικάει τη φωτιά που τη σβήνει και καταστρέφεται με τη γη που το απορροφάει.

9

Το άστρο 9 κρατάει η μεσαία κόρη μαζί με την κατεύθυνση της Φήμης στο Νότο. Της αρέσει να καμαρώνεται και να την θαυμάζουν γι’ αυτό πετυχαίνει πάντα το στόχο της. Της αρέσει και να διασκεδάζει και να ψυχαγωγείται, φέρνει χαρά και επιτυχίες, λόγους για διασκέδαση, πάθος και λίγο τρέλα που μπορεί να φτάσει και σε εμμονές. Επηρεάζει τη καρδιά και τα μάτια, ανήκει στο στοιχείο της φωτιάς, δυναμώνει με το ξύλο και αποδυναμώνεται με τη γη, ενώ την καταστρέφει το νερό που την σβήνει και καταστρέφει το μέταλλο που το λιώνει.

8

Μετά ήρθε ο μικρός γιος το παιδί που πρέπει να σπουδάσει, το βουνό που έχει τη σοφία των χρόνων. Η κατεύθυνση του είναι η Βορειοανατολική της γνώσης και εκπαίδευσης. Φέρνει πληροφορίες γνώσεις, αποκαλύψεις, αλήθειες, θεωρείτε έξτρα ευνοϊκό άστρο γιατί διανύουμε την εποχή του και γι’ αυτό φέρνει και υγεία και πλούτο. Σχετίζεται με τα μικρά παιδεία και τα κύτταρα, ανήκει στο στοιχείο της γης, δυναμώνει με τη φωτιά και αποδυναμώνει με το μέταλλο, ενώ καταστρέφει το νερό και καταστρέφεται με το ξύλο.

7

Το άστρο 7 είναι η μικρή κόρη, η λίμνη, τραγουδάει συνέχεια, παίζει, ζωγραφίζει, χορεύει, κρατάει την πλευρά των παιδιών και της δημιουργικότητας, τη Δύση. Φέρνει ανάδειξη ταλέντου, δημιουργικότητα, αλλά και λόγια, κουτσομπολεύει, μαρτυράει αυτά που βλέπει και κλέβει τις μεγάλες αδελφές, είναι το χαϊδεμένο, το μικρό της οικογένειας, δεν αντέχει να της χαλάνε το χατίρι, ασχολείται με τη μεταφυσική. Σχετίζεται με του πνεύμονες. Ανήκει στο στοιχείο του μετάλλου, δυναμώνει με τη Γη και αποδυναμώνει με το νερό, ενώ καταστρέφει το ξύλο και καταστρέφετε από τη φωτιά.

5

Τέλος υπάρχει και το άστρο 5 που δεν έχει κατεύθυνση, δεν αντιπροσωπεύει κάποια πλευρά και δεν έχει δικά του χαρακτηριστικά, δεν το αγαπάμε πολύ και ούτε αυτό μας αγαπάει του αρέσει να δημιουργεί προβλήματα και όπου πάει κάνει χτυπήματα, φέρνει φραγές και εμπόδια, ευτυχώς όμως έχει στοιχείο και έτσι μπορούμε να το ελέγξουμε, ανήκει στο στοιχείο της γης και το αποδυναμώνουμε με μέταλλο, δεν το ενισχύουμε με φωτιά που το δυναμώνει και ούτε του κάνουμε επίθεση με ξύλο που το καταστρέφει γιατί τα παίρνει κρανίο και αντιτίθεται. βοηθητικό και χρήσιμο στο άστρο αυτό είναι και το ίδιο του το στοιχείο η γη που το αποδυναμώνει πολύ απαλά, το ίδιο ισχύει και σε όλα τα παραπάνω άστρα, το όμοιο στοιχείο θεωρείτε φίλος που όμως αποδυναμώνει το στοιχείο αργά, σαν τον φίλο που εμφανίζεται την ώρα που πας να φας μια σοκολάτα και ξαφνικά πρέπει να την μοιραστείς.

Αυτές είναι οι μόνιμες θέσεις αυτών των άστρων και πάντα βγάζουν εκεί τα χαρακτηριστικά τους, όμως δεν κάθονται μόνο στο παλάτι τους, αλλά επισκέπτονται και τις άλλες κατευθύνσεις και φέρνουν σε αυτές τις ιδιότητες τους. Οι επισκέπτες άστρα ονομάζονται ιπτάμενα άστρα γιατί κινούνται. Τα Ιπτάμενα άστα αλλάζουν θέση κάθε χρόνο, κάθε μήνα και κάθε μέρα και συνθέτουν μεταξύ τους συνδυασμούς.

Το 2021 στην ανατολή που είναι μόνιμα το άστρο 3 θα είναι εκεί και το ετήσιο 4, το άστρο 3 και το άστρο 4 είναι και τα δύο ξύλο οπότε είναι φίλοι, το μήνα Ιούνιο θα επισκεφτεί την ανατολή και το μηνιαίο άστρο 9 που είναι φωτιά, θα ενισχυθεί από το ξύλο που θα βρει εκεί και θα φέρει πολλά χαρούμενα και έρωτες και επιτυχίες που τα ημερήσια άστρα που επίσης θα επισκέπτονται την ίδια περιοχή ή θα αναδεικνύουν κάποια χαρακτηριστικά ή θα τα απενεργοποιούν. Είναι πολύ σημαντικά τα ημερήσια άστρα, έχουν μεγαλύτερη ενέργεια από τα μηνιαία και τα μηνιαία περισσότερη από τα ετήσια και τα ετήσια περισσότερη από τα μόνιμα, αλλά τα μόνιμα κερδίζουν στο χρόνο, όπως και τα ετήσια μένουν στο χώρο πιο πολύ από τα μηνιαία οπότε η ενέργεια τους κρατάει περισσότερο από τα ημερήσια που είναι τα πιο ισχυρά αλλά με πολύ μικρή διάρκεια.

Σημασία έχει βέβαια όλος ο συνδυασμός τι ενέργεια παράγει, γιατί μπορεί π.χ. το άστρο 1 να φέρνει ευκαιρίες, οπότε όταν επισκέπτεται τη νοτιοδυτική κατεύθυνση του έρωτα να φέρνει ερωτικές ευκαιρίες, αλλά το γήινο άστρο 2 που είναι εκεί το σπίτι του καταστρέφει το υδάτινο άστρο 1 και δεν θα αφήσει τις ευκαιρίες να έρθουν, αν όμως ήδη βρίσκεται εκεί ένα ετήσιο ή μηνιαίο μεταλλικό άστρο όπως το 6, τότε θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες, γιατί ο συνδυασμός των άστρων θα παράξει τις ευκαιρίες, η Γη στηρίζει το Μέταλλο και το μέταλλο στηρίζει το Νερό. Επίσης όλοι οι χώροι έχουν τους δικούς τους μόνιμους συνδυασμούς άστρων που ορίζονται από το έτος που χτίστηκε η οικοδομή σε συνδυασμό με τη μοίρα που βλέπει η πρόσοψη.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL