Καλάθι

              Έκλειψη Σελήνης 26-05-2021

Η σωστή ενημέρωση είναι χρυσός. Περίοδος αυξημένων Δραστηριοτήτων

Στις 26-5 διαδραματίζεται μια Έκλειψη Σελήνης το μεταβλητό σταυρό του ζωδιακού και συγκεκριμένα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, μια Έκλειψη μη ορατή από την Ελλάδα, που δείχνει να τονίζει έντονα τα θέματα φήμης, επικοινωνίας και πληροφορίας,  τα εκπαιδευτικά ζητήματα  καθώς εργασιακά σε συνδυασμό με την υγεία. Σημαντική υπογράμμιση σε υποθέσεις που αφορούν σε αδέλφια. Το stellium στους Διδύμους  επάνω στο μεσουράνημα είναι αρκετά καλό και ενισχύει τη δημοσιότητα και τη φήμη, τα θεάματα όμως ο Ερμής και η Αφροδίτη εκεί δέχονται όψη τετραγώνου από τον κυβερνήτη των Ιχθείων,  και μια όψη από τον Πλούτωνα.

H σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη πολύ καλή ευνοεί  επαγγέλματα αισθητικής, εμπόριο, γυναικεία είδη, αλλά και εκδήλωση ερωτικών διαθέσεων( προσοχή στους εξ αποστάσεως έρωτες-ερωτικές εξαπατήσεις), όμως οι όψεις που χτυπιέται χρειάζονται προσοχή τόσο για εξαπατήσεις γύρω από τέτοια ζητήματα ή και βλάβες που να επιβάλουν διορθωτικές επεμβάσεις. Είναι οξύμωρο όμως παρά την επικινδυνότητα των όψεων… η προσπάθεια επιβάλλεται και σίγουρα κάτι θα αποδώσει αργά ή γρήγορα. Σε αυτό θα βοηθήσει η πειθαρχία και η γνώση που επιδοτείται από το τρίγωνο του Κρόνου με το Β.Δεσμό των Διδύμων και βεβαίως τον Ήλιο . Η επιμορφωτική ενίσχυση αποδίδει ακόμα και αν αυτό δεν φαίνεται άμεσα.

Εργασία ,εκπαίδευση, βαθμολογίες και κρίση των επιδόσεων,υγεία, δημοσιογραφικό ρεπορτάζ(και πάλι η λογοκρισία στο μικροσκόπιο), ηλεκτρονικός τύπος,  αρθρογραφία, δικηγορία- δικαστικά θέματα, πολιτικές αντιπαραθέσεις,διαφήμιση, θεμιτός  ανταγωνισμός, τηλεπωλήσεις, όλα είναι στο  pick! Όλα όμως μα όλα θα χρειαστούν υπέρμετρη προσπάθεια, σε μια περίοδο που δεν θα υπάρχει εύκολα αυτογνωσία…γεγονός που μας δημιουργεί ανασφάλεια και αβεβαιότητα για τις δυνάμεις και τις επιδόσεις μας.

Βέβαια η πιο σημαντική τοποθέτηση είναι η συμμετοχή του Δία με τετράγωνο στον Ήλιο και τη Σελήνη που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη τη ζωδιακή δηλ που κυβερνάται από αυτόν. Εδώ η η υγεία θα χρειαστεί προσοχή λόγω της κόπωσης και της δυσκολίας ξεκούρασης. Πιθανή αύξηση κρουσμάτων- κάθε πανσέληνος ή έκλειψη μπορεί να επηρεάσει την υγεία.

Η Έκλειψη γίνεται στο 3ο– 9ο  οίκο επίσης χώρο των Διδύμων- τοξότη και φαίνεται να διαταράσσει πολύ το δημόσιο διάλογο, τις συνεδριάσεις, την αναμετάδοση της πληροφορίας, τις σπουδές. Πιθανές παρανοήσεις και διατυπώσεις να πάρουν διαστάσεις υπερανάλυσης και μέσα από το πρακτικό αντίκρυσμα να αναδείξουν πτυχές οι οποίες δε φαινόντουσαν. Νέες παραμέτρους και πολυπλοκότητα στα νέα δεδομένα και σε ότι γνωρίζαμε εώς τώρα. . Κάποιες φωνές θα θελήσουν να πουν σημαντικά πράγματα, αλλά ίσως χαθούν στην οχλοβοή και στη χάβρα.

Μη ξεχνάμε άλλωστε ότι όλα αυτά συμβαίνουν  2 ημέρες  πριν την ανάδρομη πορεία του Ερμή(αναθεώρηση-επανεξέταση απόψεων), ο οποίος αν και ισχυρός αυξάνει την τάση παρερμηνειών, και με την όψη που δέχεται από Πλούτωνα, Ποσειδώνα δημιουργεί προβλήματα σε επικοινωνιακά μέσα, εφαρμογές, συσκευές,  και αρκετά μπερδέματα. Χρειάζεται προσοχή διότι μπορεί να αγνοήσουμε σημαντικά στοιχεία και ενδείξεις που αναδεικνύουν νέες πτυχές σε ότι θεωρούσαμε ως τώρα δεδομένο. Όταν υπάρχει τόσο μεγάλη συμμετοχή μεταβλητών ζωδίων καλό είναι να μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα,και οι αποφάσεις μας να τίθενται σε μόνιμη επεξεργασία εώς ότου καθαρίσει το τοπίο, και ότι καθορίζει την ισορροπία θεωρίας και πράξης.

Επίσης προσοχή στη θεματολογία των πανελληνίων εξετάσεων!

 Ότι λέγεται και ότι ακούγεται θα εκτεθεί σε κοινή θέα, δεν θα πρέπει να παρασυρθούμε, ούτε να εμπιστευτούμε κανέναν. Άλλωστε υπάρχει σκηνικό εξαπατήσεων Ο Δίας δίνει ένα υπέρμετρο άνοιγμα δραστηριοτήτων με υπέρμετρες φιλοδοξίες, υπερβολικά αυξητική. Το τετράγωνο δημιουργεί υπερβολική προσπάθεια κάλυψης αναγκών η οποία φέρνει ξαφνική υπερκόπωση, που όμως συνοδεύεται μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας παρά την κούραση και την υπερπροσπάθεια. Πολλές θέσεις εργασίας ανοίγουν, επίφοβο όμως το διάστημα που ακολουθεί για παρατράγουδα.

ο Άρης σε τρίγωνο ιδιομοιρίας μαζί του προσθέτει στο σκηνικό τη βιασύνη, την άμεση επιθυμία για δραστηριοποίηση με αρκετή υπεραισιοδοξία και διάθεση εξασφάλισης επιδιώξεων και πόρων σε πρακτικό επίπεδο. Αυτή η όψη πάντως ενεργοποιεί-σχετικά θετικά- τη περσινή ηλιακή έκλειψη του θερινού ηλιοστασίου που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό που ονομάζουμε “νέα κανονικότητα”.

Υ.Γ   1) Ο ανάδρομος Ερμής- όπως και αυτός του Φεβρουαρίου- μοιάζει αρκετά με ορθόδρομος. Ο συνδυασμός του όμως με την περίοδο μιας σεληνιακής και μιας ηλιακής σε διάστημα 15 ημερών αναταράσσει πολύ το τοπίο.

2)  Υπάρχει μια λαμπρή αξία που πασχίζει να βγει στο φως, η πληροφορία είναι χρυσός, αλλά ο χρυσός θαμμένος.

G.Christopoulos

Feng Shui Road


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *