Καλάθι

                                                 Πανσέληνος  28-03-2021

Ακόμα μία πανσέληνος που μας επισημαίνει ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά. Αυτό δείχνει μια κρισιμότητα γιατί εξακολουθεί να επαναλαμβάνεται αρκετό καιρό τώρα και καλό θα είναι να είναι στραμμένα περισσότερο τα βλέμματα μας σε αυτό. Είτε έχουν να κάνουν άμεσα με την υγεία τους και τη φροντίδα είτε με τις ψυχολογικό αντίκτυπο της διαβίωσής τους το τελευταίο έτος αλλά και όσα σχετίζονται με την καλυτέρευση της ζωής τους, αλλά και την αναγκαστική ΄΄ενηλικίωση΄΄ τους μέσα στου δύσκολους καιρούς. Ακόμα έντονες θα είναι οι σκέψεις σχετικά με η μετάδοση του ιού από τα παιδιά.  Ηλιος-Χείρωνας-Αφροδίτη σε σύνοδο ακριβείας.   

Αυτή η όψη κυριαρχεί στο σκηνικό της πανσελήνου ακριβώς απέναντι από τη σελήνη. Αγγίζει πολλά ζητήματα και εξάγει κρίσιμα στατιστικά αποτελέσματα. Η όψη αυτή μας υποδεικνύει κάποιες σημαντικές παραμέτρους για τη φροντίδα της υγείας μας, τα ψυχοσωματικά τραύματα που έχουμε δεχτεί μικροί και μεγάλοι, το κόστος που έχουν οι επαφές μας ή μη… με το πλησίον μας. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα ετεροχρονισμένο πλήγμα για τις επαφές που θέλαμε αλλά δεν είχαμε αλλά και τις επαφές που έπρεπε να προσέξουμε και δεν προσέξαμε με κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Επίσης γίνεται ένας αναπροσδιορισμός της φράσης ‘’Ατομική ευθύνη’’ στις μοίρες αυτής της συνόδου στον Κριό.

Ο Ήλιος- Χείρωνας μας ζητάει να αναλάβουμε μόνοι μας το κόστος και την ικανότητα της θεραπείας και της εξυγίανσης. Με σχολαστικότητα, με στατιστικές πιθανότητες, με χειρουργική ακρίβεια Ο Χείρωνας μας δείχνει και τις ευπάθιες. Η Αφροδίτη ερωτική και παρορμητική μας κάνει να λαχταράμε την άμεση επαφή μεταξύ μας αλλά ταυτόχρονα  αυτή να έχει μια επιπολαιότητα και ίσως να στερείται ουσίας, σε σύνοδο με το χείρωνα δημιουργεί  μια ιδιότυπη αποστειρωμένη ατμόσφαιρα  αλλά ταυτόχρονα  μια ακαταμάχητη  έλξη. Ακούγεται οξύμωρο,  ‘όμως λόγω και του 5ου οίκου υπάρχει μια ώθηση για κάτι νέο που θα φέρει χαρά και χτυποκάρδι και δεν είναι εύκολο για κάποιον να αντισταθεί. Επιπλέον η σύνοδος του Ερμή με τον κυβερνήτη των Ιχθείων αυξάνει τη διαίσθηση και προσθέτει μια άλλη νότα πιο μυστηριακή.

Η πανσέληνος όμως είναι στο ζυγό  νιώθει έντονη την ανάγκη συσχετισμού, όμως έχει αρκετή ανασφάλεια, χρειάζεται προσοχή γιατί στην αντίθεσή της με την Αφροδίτη μπορεί να μας φέρει ερωτικά μπερδέματα, συναισθηματικό δίλημμα και έκρηξη και απροσδόκητες συνέπειες μιας αυτοτελούς ερωτικής ιστορίας.. Προσοχή και σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. Η θετική όψη της σελήνης με τον Κρόνο μας  βοηθάει όμως να δείξουμε αυτοσυγκράτηση και μέσα από αυτήν την  πειθαρχία να κάνουμε την υπέρβαση με σύμμαχο το μεγάλο τρίγωνο Άρη-Κρόνου-Σελήνης και την ικανότητα διαχείρισης συναισθημάτων σε συνδυασμό με το θάρρος,  να ξεπεράσουμε τις συναισθηματικές μας αναστολές.

Βλέπουμε λοιπόν ότι το σκηνικό πραγματεύεται τη μοναχικότητα με τη συντροφικότητα και τις έντονες σχέσεις. Τα κλειδιά της θεραπείας μας περνούν μέσα από την αυτοκριτική.  Δεν αφορά μόνο στον  ερωτικό τομέα, είναι η στιγμή που αν ενεργοποιηθούν τα σωστά φίλτρα των επαφών μας και με τη μεταφορική έννοια. Είναι ένα πολύ δυνατό test  drive για τις σχέσεις, όσοι το περάσουν θα μυηθούν στη μαγεία του έρωτα, όσοι δεν το αντέξουν θα αλλάξουν πορεία, όσοι είναι αναποφάσιστοι θα πρέπει να συσκεφθούν πολύ με τον εαυτό τους. Όλοι όμως μα όλοι θα πρέπει να αναλάβουν την ατομική τους ευθύνη και να συμφιλιωθούν με τις επιλογές τους. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει suspens με την ψυχολογία μας να πηγαίνει μία στην κόλαση και μία στον παράδεισο, η δεξιότητά μας θα είναι το κλειδί της μύησης μας στην επόμενη πίστα, να ηγηθούμε στη ζωή μας ώστε αυτή να μας ανταμείψει.

Ο Άρης στους Διδύμους λειτουργεί με απρόβλεπτο τρόπο και θέτει καίρια ερωτήματα με την αναπάντεχη δράση του και την οξυθυμία του, σε τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να εξαπολύσει και απειλητικό λόγο. Ο ουρανός φέρνει διαζεύξεις, ιδιότυπες σχέσεις που μπορεί να έχουν εκρηκτική εξέλιξη, διαφωνίες και ανατροπές, θα επηρεάσει κι αυτός εξίσου το σκηνικό των σχέσεων και των γάμων αφού κάνει αρνητικές όψεις τόσο με τη Σελήνη όσο και το Κρόνο και το Mc.  

Οι ιατρικές ευθύνες, και ο ορθές  ιατρικές  επισημάνσεις. Η ενδεδειγμένη θεραπεία. Η έγκυρη ιατρική γνωμάτευση και τοποθέτηση. Η προφητεία, ο καταμερισμός ευθυνών, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, αποκαλυπτικές αναφορές γύρω από φλέγοντα θέματα. Έγερση του λαϊκού αισθήματος, ιδεολογική διακίνηση, επωμισμός του αναλογικού βάρους. Ο καθένας μπορεί να συμβάλλει σε κάτι. Η θεραπεία των ενστίκτων, του εγωϊσμου θα φέρει την ισορροπία στη δράση μας και στις επιλογές μας. Βάζουμε σωστά τα πράγματα στη ζυγαριά και αφού τα ζυγίσουμε… ενεργούμε με αποφασιστικότητα.

Είναι η πανσέληνος της αλχημείας του έρωτα, μας βοηθάει να γεφυρώσουμε τα πρέπει με τα θέλω,να διοχετεύσουμε σωστά  το πάθος μας. Έρωτας με τους ανθρώπους και τα ιδεώδη, η θεραπευτική αγάπη και ο έρωτας που όταν είναι συνειδητή επιλογή μας γεμίζει ζωντάνια και γενναιοδωρία. Η ακρίβεια και η σαφήνεια στην προοπτική μας θα ανοίξει τις πόρτες που εμείς είμαστε έτοιμοι να διαβούμε και να βιώσουμε τη μαγεία της νέας μας πραγματικότητας. Η εσωτερική βεβαιότητα είναι αυτή που στηρίζει την αποφασιστικότητα.

G.Christopoulos

Feng Shui Road


3 σχόλια

Bailey · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 03:23

very helpful. Many thanks for this remarkable blog writing.

Carolyn Berube · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 10:43

I have found great articles right here. I like the method you write.
Great!

Ronnie · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 10:57

terrific and fantastic blog site. I truly want to thanks, for giving us better info.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL