Καλάθι

            Πανσέληνος 22-8-2021 ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Φιλίες, πολλές κοινωνικές επαφές!

Μεγάλος όγκος πληροφορίας

Μέσα από τις αντιφάσεις αναδεικνύεται η αλήθεια

Μια σύντομη ακόμα αναφορά σχετικά με το γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας, άλλωστε όλες οι αναλύσεις των όψεων γίνονται με επίκεντρο την περιοχή της Αθήνας-Ελλάδας.

Όπως έχουμε τονίσει η παρουσία του Ουρανού αυτό το διάστημα στις 14ο  περίπου μοίρες  του Ταύρου θεωρείται πολύ κρίσιμη όψη για το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας. Ο χάρτης έχει μια αντίθεση Ήλιου(Υδροχόο)-Κρόνου(Λέων) στις 14ο και έτσι ο Ουρανός έρχεται και κάνει Τ τετράγωνο. Είδαμε ότι ήδη φάνηκαν οι ζημιές που προκλήθηκαν και ήταν πολύ σοβαρές με τις πυρκαγίες να καταστρέφουν μεγάλα ζωτικά σημεία της επικράτειας. Όμως αστρολογικά δεν φαίνεται ότι η ζημιά περιορίζεται μόνο σε αυτό το κομμάτι, αλλά ότι γενικότερα έχει προκληθεί μια ευρύτερη πολιτειακή ανωμαλία ανατροπής της διακυβέρνησης, και μάλιστα μέσα σε αυτό το σκηνικό ανατροπής διαδραματίζουν ρόλο άσπονδοι εχθροί με φανερούς αλλά και κρυφούς τρόπους.

Σίγουρα είναι περίπλοκο το ζήτημα όμως δεν έχουμε τελειώσει με όλα αυτά, ο Ουρανός έχει αναδρομίσει και βρίσκεται σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου με τον Ήλιο της Ελλάδας. Και τώρα σχεδόν σε ιδιομοιρία τετραγώνου με τον Κρόνο της. Αυτό ουσιαστικά δεν αποκλείει ούτε φυσικές καταστροφές, είναι όψη επίφοβη για παιδιά (Κρόνος Ελλάδας στο Λέοντα), όμως μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό υπάρχει μια απαλλαγή (έστω και βίαιη) κυβερνητικού μοντέλου και αρχηγίας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ήλιος μας στον Υδροχόο επιθυμεί νεωτερισμό, φρεσκάδα, και του αρέσει πάντα να δικτυώνεται σε διεθνές επίπεδο.

Δεν είναι εύκολο μια τέτοια χώρα να απομονωθεί, θα πρέπει να υπάρξουν πολλές συγκυρίες. Όμως αυτήν την ώρα έχει επαναστατικά σκιρτήματα αρκετά έντονα που είναι βέβαιο ότι θα φέρουν αλλαγές. Επίσης αξιοσημείωτο στοιχείο είναι ότι η Πανσέληνος λαμβάνει χώρα επάνω στο γενέθλιο Ερμή, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχουμε είτε μεγάλες ανακοινώσεις, είτε και μεγάλες πληροφορίες που θα αλλάξουν περαιτέρω τη στάση της κοινής γνώμης, και οτιδήποτε σχετίζεται με το δημόσιο βίο.

                                                   Πανσέληνος

Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στις 15:00 την Κυριακή, όλα τα χαρακτηριστικά της δείχνουν ότι πρόκειται για μία δυναμική Πανσέληνο η οποία γίνεται στην αναιρετική μοίρα του Υδροχόου με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να έχουμε το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθείς. Προτού όμως συμβεί αυτό έχουμε την ακριβή ώρα της Πανσελήνου το μεσημέρι της Κυριακής οπότε δυναμώνει παραμένει ισχυρό το αίτημα του Ήλιου που διανύει και αυτός την τελευταία μοίρα στο Λέοντα, μόλις μια ημέρα πριν την είσοδό του στην Παρθένο.

Η ένταση όμως θα είναι ηχηρή γατί στην όψη της Πανσελήνου συμμετέχει ο Δίας κοντά στη Σελήνη και σε αντίθεση με τον Ήλιο. Είχαμε ήδη πει από την εβδομαδιαία ανάλυση ότι όλη αυτή η εβδομάδα μας έκανε να κάνουμε έντονη προσπάθεια για να φέρουμε το προσδωκούμενο αποτέλεσμα. Αυτή η ενότητα κορυφώνεται με την Πανσέληνο της Κυριακής, Και η επόμενη ημέρα θα είναι η επίγευση.

Το κύριο μοτίβο της Πανσελήνου είναι και πάλι επικοινωνιακό και γνωσιακό, ντόρος και φιλολογίες παίρνουν σάρκα και οστά όταν αποκτούν αντικειμενικότητα και στηρίζονται σε κάποια δεδομένα που δε χωρούν αμφισβήτηση. Όταν όμως δεν υπάρχει σωστή πληροφόρηση και ανίχνευση της πληροφορίας ενδέχεται να συμβεί και το αντίθετο, δηλ κάτι που θεωρούταν πριν δεδομένο να ανατραπεί και να οδηγήσει σε κάποια αντιστροφή των όρων.  Στη συγκεκριμένη φάση όμως θα χρειαστεί να επιστρατεύσουμε το και το προαίσθημά μας το οποίο θα μας βοηθήσει να χρειαστεί να στηρίξει τα όσα πληροφορούμαστε και μαθαίνουμε, να  ανοίξουμε ορθάνοικτες τις αντένες γιατί η αλήθεια με την ‘τρέλα’ καμιά φορά συναντιόνται. Σε κάθε περίπτωση οι ειδήσεις που θα βγουν από ενημερωτικά δίκτυα θα είνι κορυφαίου ενδιαφέροντος και θα αλλάξουν την οπτική μας για τα πράγματα στο μέλλον. Μάλιστα θα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για έρευνα επ΄αυτού. Αναμένεται καταιγισμός πληροφορίας, η οποία θα έρχεται από παντού και θα είναι έγκυρη. Όμως η αντίθεση που σχηματίζεται Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσει νοητική σύγχυση και μπερδέματα. Καμιά φορά και η αλήθεια μας φαίνεται απίστευτη. Αν βρούμε όμως τους λογικούς συνδέσμου της αλυσίδας θα βρούμε άκρη.

Αν και ο Αύγουστος πάντα μας βγάζει από τη ροή της εργασίας, είναι πολύ καλή αυτή η Πανσέληνος για την αύξηση της γνώσης, για σεμινάρια και επιμορφωτικά προγράμματα που θα μας ανοίξουν πολύ τον ορίζοντα. Όλα σε αυτήν την Πανσέληνο είναι διογκωμένα. Συνηγορεί και η θέση του Ήλιου σε αυτό.

  Σελήνη και Δίας ενισχύουν πολύ τις επαφές με φίλους και την πλούσια ανταλλαγή απόψεων και δη με ερευνητικό ενδιαφέρον. Είναι σίγουρο ότι όλοι θα αναζητήσουν την επικοινωνία και καλό είναι να μην κλειστούμε στον εαυτό μας αυτές τις ημέρες. Καλό είναι να έρθουμε σε επαφή με φρέσκιες ιδέες, αφυπνισμένους ανθρώπους γιατί ο Υδροχόος αυξάνει την ανάγκη μας να για γνώση και κοινωνική ευαισθησία. Η  όψη μας φέρνει σε επαφή και με πρόσωπα από μακριά. Η ανάγκη για κοινωνική προσφορά είναι μεγάλη και θα βρει πατήματα για να εκδηλωθεί σωστά, να βρει το δρόμο της. Η ευτυχία του Υδροχόου είναι η κοινωφέλεια. Οποιαδήποτε σημάδια ατομισμού θα έχουν την τάση να απομονώνονται από τους υπολοίπους. Κάποιοι επίσης θα προσπαθήσουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Θα υπάρξουν και λογομαχίες εξαιτίας και του Άρη-Ερμή στην Παρθένο.

Από την άλλη υπάρχει και η δυνατή θέση του Λέοντα στην τελευταία μοίρα του η οποία θέλει να αποκομίσει όσα περισσότερα μπορεί πριν περάσει στην Παρθένο, θέλει να κάνει ταμείο, και βγάζει πολύ θέληση και διάθεση να δείξει το εγώ του, να εισπράξει φως και λάμψη. Δύσκολα θα αποφύγουμε τις υπερβολές και την επιδειξιομανία, όμως αργότερα συναντάμε τη σύνοδο του Άρη με τον Ερμή και εκεί υπάρχει η παρατήρηση και η κρίση, τα αντικειμενικά κριτήρια και η επεμβάσεις. Άρης- Ουρανός κάνουν δυναμική επέμβαση σε ότι θέμα προκύψει. Θα πρέπει να προσέξουμε γιατί δημιουργείται έμμεση σύγκρουση με τον Άρη να θέλει να επέμβει σε συνεργασία με τον Ουρανό ο οποίος κυβερνάει τον Υδροχόο. Χρειάζεται λοιπόν να έχουμε του νου μας γιατί μέσα στο  pick  και τη φόρτιση μιας ιδανικής κατάστασης μπορεί να προκύψει ανατροπή από την υπερβολή ή την πιθανή φούσκα και τον υπερβάλλοντα ζήλο.

Είναι η στιγμή εκείνη που προσπαθούμε να αξιολογήσουμε τα κριτήρια της ζωής που ζούμε σε σχέση με τη ζωή που θα θέλαμε να ζήσουμε. Υπάρχουν φορές που το maximum της διάθεσης θέλουμε να το κρατήσουμε σαν οδηγό μετέπειτα, και προσπαθούμε να επιφορτίσουμε το μέλλον μας με αυτά τα στοιχεία που μας κάνουν να νιώθουμε πλούσιοι. Ας φορτίσουμε και ας φορτιστούμε λοιπόν με αισιοδοξία και γνώση ώστε να έχουμε γεμάτες τις καρδιές μας αργότερα.

G.Christopoulos


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL