Καλάθι

  Προσοχή στα διαζύγια, μην επαναπαύεστε σε συμφωνίες. Κανείς και τίποτα δεν είναι δεδομένο.  

Η είσοδος του Ήλιου στο  Λέοντα ξεκινάει με την πανσέληνο στο Υδροχόο μόλις στη δεύτερη μοίρα του άξονα αυτών των δύο σταθερών ζωδίων. Η Πανσέληνος δεν αναμένεται να είναι ήρεμη, σπάνια μια πανσέληνος στον Υδροχόο είναι ήρεμη.Η συγκεκριμένη θα είναι αρκετά ανατρεπτική και απρόβλεπτη, και δεν αποκλείει την εκδήλωση γεγονότων. Η Σελήνη στην πορεία της μετά την πανσέληνο πλησιάζει τον Κρόνο που ενισχύει τις πιθανότητες  κάποιου γεγονότος  στο τώρα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο, σε λίγες ημέρες και ο Άρης, αν και πλησιάζει Αύγουστος η εργασία θα είναι στα φόρτε της.

Η θέση της Σελήνης στον Υδροχόο ανάμεσα από Πλούτωνα και Κρόνο στριμώχνεται και νιώθει την πίεση της εξουσίας σε αποκλίνουσα πορεία από τον πρώτο και σε συγκλίνουσα με το δεύτερο. Όμως γρήγορα λίγο μετά την κορύφωση της πανσελήνου θα περάσει από το μεσοδιάστημα των δύο. Αυτή η Σελήνη θέλει να μας ωθήσει στο Εμείς (όμως η διαδικασία θα περάσει από το Εγώ) , κυβερνάει τον ωροσκόπο της πανσελήνου και προσπαθεί να νιώσει ασφάλεια και να βοηθηθεί μέσα στον 7ο οίκο του ζυγού. Νιώθει την απειλή των δύο κακεγερτών αλλά δεν είναι διατεθειμένη να υποτακτεί και η δυσφορία θα την κάνει να επαναστατήσει. Θέλει το μερτικό που της αναλογεί, και ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων μέσα από ψυχολογικές πιέσεις  που δε μπορούν να συγκρατηθούν εύκολα. Η Σελήνη μόλις θα έχει εισέλθει στην περιοχή του Υδροχόου αφού πρώτα θα έχει καταπιεστεί στον Αιγόκερω και μάλιστα σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Έντονα μυστηριακή όψη που δημιουργεί ψυχοσυναισθηματικούς βόμβους., μπαίνοντας στον Υδροχόο παύει να συγκρατείται και επιζητά να τινάξει το καπάκι του περιορισμού. Όμως στη διαδρομή της προς τον Κρόνο καλείται ξανά να αντιμετωπίσει  μια καταστολή και έναν περιορισμό. Αυτό θα συμβεί μετά το απόγευμα της 24ης Ιουλίου όταν η Σελήνη θα εμπλακεί με  το τετράγωνο του Ουρανού που δεν την αφήνει να ηρεμήσει, την αναστατώνει και ανάβει ξανά πυρίμαχες εστίες.

Εδώ θα τονίσουμε τη θέση του Ερμή επάνω στον ωροσκόπο, στη θέση του Καρκίνου και σε αντίθεση με Πλούτωνα μια όψη που οξύνει τη διαίσθηση και τις αντιδράσεις μας χωρίς αυτές να μπορούν να αιτιολογηθούν αφού η σκέψη του Ερμή σε υδάτινο και κυκλοθυμικό ζώδιο δεν μπορεί  να λειτουργήσει με ψυχρή λογική. Η διαίσθηση αυτή αποκτάει ακόμα έναν ενισχυτικό παράγοντα αφού κάνει τρίγωνο με τον κυβερνήτη των ιχθείων προσθέτοντας έμπνευση, ρομαντισμό και μαγεία. Εξιδανίκευση και πίστη στο όνειρο, που βρίσκει αποκούμπι και  λογοτεχνική ατμόσφαιρα μέσα στο θέρος.

Ο Πλούτωνας με τον Άρη σε όψη 150ο αρκετά επικίνδυνη οξύνουν τα πράγματα και φέρνουν βία και διαζευκτικές καταστάσεις, καυγάδες για θέματα παιδιών. Η εξουσία δείχνει σκληρό πρόσωπο απέναντι στα παιδιά. Επίσης και οικονομικές διαμάχες, προσβολή συμφωνιών λόγω νέων δεδομένων. Η Αφροδίτη κι αυτή λίγες μοίρες πιο μετά σε όψη με τη σελήνη προκαλεί αρκετά διλήμματα και πιθανότητες χωρισμού.

Το ίδιο φαίνεται να προκαλείται και από την αντίθεση του Δία με την Αφροδίτη, όπου δημιουργεί μια ξαφνική συγκυρία οικονομικών ευκαιριών που όμως ενέχεται ο κίνδυνος της ξαφνικής αλλαγής συμφωνίας. Ο Άρης από δίπλα έρχεται να πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις οικονομικές απαιτήσεις και βάζει φωτιά στην όψη αυτή προσθέτοντας βιασύνη και πάθος. Σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να προκύψουν παθιασμένες υποθέσεις με άδοξο τέλος. Το ίδιο όμως μπορεί να συμβεί και σε επίδοξα όνειρα οικονομικών συμφωνιών σχετικές με κάποια θέση εργασίας. Ξαφνικός ενθουσιασμός με απροσδόκητη εξέλιξη. Προσοχή και σε παρανομίες. Βέβαια η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο 2ο οίκο θα οξύνουν τη διάθεση εκτόνωσης και ερωτικής εκδήλωσης. Το τίμημα όμως άγνωστο.  Για σοβαρότερες προοπτικές Θα ήταν καλό να γίνει έρευνα, η  ευκολοπιστία δεν θα βοηθήσει.

Η παρουσία του Ήλιου στον 1ο οίκο δυναμώνει πολύ τη θέληση, όμως θα πρέπει να ελεγχθεί το γεγονός ότι στο πέρασμα των ημερών θα έρθει σε αντίθεση με τον Κρόνο και ίσως βγάλει κούραση που μπορεί να οδηγήσει σε παραίτηση. Καλό θα ήταν να γίνει προληπτική ενίσχυση της ζωτικής ενέργεια και με μια σχετική οικονομία να βγει εις πέρας το διάστημα των λόγο ημερών που θα κορυφωθεί αυτή η αντίθεση και να προσέξουμε να μην πέσει το ανοσοποιητικό μας. Καλύτερα να είμαστε στο κέντρο μας και να ασχοληθούμε με την τροφοδότηση της σωματικής μας δύναμης με σοφία. Μπορούμε επίσης να φροντίσουμε για κάποιες καλές οικονομικές απολαβές.

Η Σελήνη που κατευθύνεται προς τη σύνοδό της με τον Κρόνο δείχνει ότι η απόπειρα συντροφικότητας δεν αποδίδει εύκολα, και μπορεί να αυξήσει το αίσθημα μοναξιάς. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να έχει και μια οποιαδήποτε συμμετοχή σε κάποιο σύστημα. Θα χρειαστεί αρκετή πειθαρχία και προσωπική δουλειά για να αποδώσουν τέτοιες προσπάθειες, και καλό είναι να μην υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.

                  Κρίσιμες ημερομηνίες κορύφωσης όψεων

25 Ιουλίου  Σελήνη στον Υδροχόο- Ουρανός στον Ταύρο. Τετράγωνο

26 Ιουλίου Ερμής στον Καρκίνο- Πλούτωνας στον Αιγόκερω Αντίθεση.

27 Ιουλίου  Σελήνη στους Ιχθείς- Δίας στους Ιχθείς  R  Σύνοδος.

29 Ιουλίου  Άρης στο Λέοντα- Δίας στον Υδροχόο. Αντίθεση

3 Αυγούστου  Ήλιος στο Λέοντα- Κρόνο στον Υδροχόο.  Αντίθεση

Μια σύντομη αναφορά για την έξαρση εγκληματικότητας. Ο Ν. Δεσμός στον Τοξότη, καθώς και οι εκλείψεις που έγιναν σε αυτόν τον άξονα αγγίζουν τη θεματολογία της περιπέτειας και της δράσης, όμως όσο ο Ν. Δεσμός της Σελήνης πλησιάζει στο Σκορπιό σε συνδυασμό με τις εκλείψεις που έχουν ήδη ξεκινήσει  σε αυτόν τον άξονα τόσο περισσότερο θα μας απασχολούν θέματα βίας, εγκληματικότητας και σκοτεινής δράσης. Θα ανοίξουν πολλά περισσότερα ‘’μπαούλα’’ σφραγισμένα μέσα στο χρόνο και βέβαια σίγουρα αυτά θα αφορούν σε θέματα οικονομικών εγκλημάτων, εγκλημάτων πάθους, εκβιασμών και εκβιαστικών ζητημάτων. Αν σκεφτούμε ότι μέσα σε αυτή τη συνθήκη των σταθερών ζωδίων έχουμε και τις διελεύσεις του Ουρανού στον Ταύρο και του Κρόνου στον Υδροχόο είναι σίγουρο ότι θα δούμε κάποια σοβαρή εξέλιξη και στο οικονομικό σύστημα. Ο Β. Δεσμός στον Ταύρο θα εισάγει νέα οικονομικά και συναλλακτικά στοιχεία.

George Christopoulos

Feng Shui Road


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL