Καλάθι

Αλλάζουν σήμερα τα μηνιαία άστρα, φτιάχνουν κάποιες πλευρές, αλλά και κάποιες θέλουν προσοχή. Κάντε τις αλλαγές του μήνα χωρίς όμως να πειράξετε αυτά που έχετε τοποθετήσει για το έτος. Η παγόδα 5 στοιχείων του έτους παραμένει στο κέντρο όπως και η κολοκύθα υγείας Νοτιοδυτικά, χρειάζεται να υπάρχουν αυτά τα δύο σε αυτές τις θέσεις όλο τον Χρόνο.

Κέντρο 1

Ευκαιρίες και κέρδη από μακριά φέρνει το κέντρο και η παγόδα του έτους θα ενισχύσει και άλλο τις ευκαιρίες.

Ανατολικά 8

Ευτυχώς το άστρο της γνώσης θα μπει στη γωνιά που φιλοξενεί όλο το χρόνο το άστρο του πολέμου, ανάψτε μια λάμπα αλάτων εδώ και βάλτε κάποιο κόκκινο ρόδι για ειρήνη και υγεία. Με αρκετό κόκκινο στοιχείο αυτή θα είναι πολύ καλή γωνιά.

Νοτιοανατολικά 9

Έρωτα, γνωριμίες και χαρμόσυνα φέρνει η γωνιά του πλούτου, κάντε πράγματα εδώ, ανοίξτε τα παράθυρα και κάντε ανακαίνιση, φυτέψτε εξωτερικά λουλούδια ή και κάποιο καρποφόρο δέντρο.

Νότος 5

Στο νότο θα πάει το δύσκολο άστρο αυτόν τον μήνα βάλτε εκεί μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό, αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και σκαψίματα ανακαινίσεις.

Νοτιοδυτικά 7

Τάση για αύξηση βάρους φέρνει η γωνιά του έρωτα και λόγια, έχετε εδώ μια μαύρη τουρμαλίνη και την ετήσια κολοκύθα υγείας όπως και την κολοκύθα αποταμίευσης γιατί και αυτόν τον μήνα το μόνο που ευνοεί η γωνιά είναι την οικονομία. Και εδώ ταιριάζουν οι μπλε αποχρώσεις σε πετσέτες και σεντόνια.

Δυτικά 3

Κλοπές και διαμάχες φέρνει η Δύση έχετε εδώ όλον τον μήνα το σκόρδο με τις 6 σκελίδες και την κόκκινη φούντα για αποτροπή δυσάρεστων εξελίξεων. Αφήστε και τον μπλε ρινόκερο για προστασία κλοπών.

Βορειοδυτικά 2

Η ασθένεια αυτόν τον μήνα θα έρχεται από εδώ, τοποθετήστε την μηνιαία κολοκύθα υγείας και αποφύγετε επισκευές και πύρινες αποχρώσεις, επίσης αποφύγετε να ανάβετε βορινά τζάκια και κεριά εδώ.

Βορρά 6

Μεγάλη άνοδο στη καριέρα θα έχετε όσοι έχετε βορινή πόρτα, βάλτε εδώ για όλο το μήνα έναν δράκο και κάντε όσες περισσότερες εργασίες μπορείτε από αυτή τη γωνιά.

Βορειοανατολικά 4

Η κατεύθυνση της γνώσης θα είναι μια από τις καλύτερες γωνιές του σπιτιού, ειδικά για διάβασμα και κέρδη, αν είναι καλά τα μόνιμα άστρα του σπιτιού σας, βάλτε εδώ συντριβάνι. Σε σεντόνια, χαλάκια και καλύμματα προτιμήστε μπλε γαλάζιες αποχρώσεις.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL