Καλάθι

Feng Shui Φεβρουάριος 2022

Με δυνατό μήνα μπαίνει η χρονιά και αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι που θα σας απόδοσή ασχοληθείτε με την αύξηση εσόδων.

Κέντρο 2

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την ετήσια παγόδα στο κέντρο ειδικά τώρα που θα έχουμε και το μηνιαίο 2 και αποφύγετε κόκκινες και πράσινες αποχρώσεις εδώ και βάλτε και τη μηνιαία κολοκύθα υγείας και μια χελώνα.

Ανατολή 9

Πολύ καλή γωνιά θα είναι όλο το μήνα η ανατολή με τη φωτιά να καίει το ετήσιο 3 και να βάζει φρένο στην ένταση. Χαρούμενα γεγονότα θα φέρνει η γωνιά σε όποιον κάθετε εδώ, ανοίξτε τα παράθυρα και βάλτε κάτι πράσινο όπως ένα αβγό αβεντουρίνης.

Νοτιοανατολικά 1

Η καλύτερη γωνιά του μήνα για οικονομικά θέματα και κέρδη, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι αν και εφόσον σας το επιτρέπουν τα μόνιμα άστρα του σπιτιού. Ευκαιρίες και άνοδο στην καριέρα θα φέρνει η γωνιά.

Νότος 6

Στον τομέα της φήμης θα έρθει άνοδος και ουράνια τύχη έχετε εδώ ένα δράκο και έναν χαρούμενο Βούδα που φέρνει χαρά στο σπίτι, αποφύγετε κόκκινες αποχρώσεις. Τα πράσινα αντικείμενα και φυτά θα φέρουν κέρδη και επιτυχίες.

Νοτιοδυτικά 8

Το άστρο ευημερίας πάει στον έρωτα και εκεί θα βρει το άστρο 2 της ασθένειας οπότε δεν μπορούμε ούτε αυτόν τον μήνα αλλά ούτε και όλο το έτος να κάνουμε θόρυβο εδώ. Μπορούμε όμως να κάνουμε αποταμίευση φτιάξτε τη κολοκύθα πλούτου με τα 4 νομίσματα τη πέτρα αποταμίευσης και γεμίστε το με φακές και ρύζι.

Δυτικά 4

Κέρδη από ταλέντα και δημιουργικές δουλειές φέρνει η δύση αυτόν τον μήνα, ανοίξετε εδώ το συντριβάνι αν δεν έχετε καλά άστρα Νοτιοανατολικά και ανοίξτε τα παράθυρα όσο πιο συχνά μπορείτε.

Βορειοδυτικά 3

Τσακωμούς και ένταση φέρνει αυτή η γωνιά και το ετήσιο άστρο θα κάνει ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα αφού θα ενεργοποιεί και στενοκεφαλιά και αυταρχισμούς, μόνο για αυτόν τον μήνα ανάψτε εδώ μια λάμπα αλάτων ή βάλτε ένα κόκκινο ρόδι. Έχετε και όλο το μήνα τη λιβελούλα γρήγορων ελιγμών για προστασία από ατυχήματα.

Βορράς 7

Το άστρο 7 θα ενισχύσει πολύ τις ευκαιρίες στο βορρά και θα αναδείξει κρυφά ταλέντα, κάντε παρουσιάσεις από εδώ και ανακοινώσεις, επικοινωνήστε και κάντε επαγγελματικά τηλέφωνο από αυτή τη γωνιά. Έχετε και μαύρη τουρμαλίνη για προστασία από το μάτι και ένα μπλε ρινόκερο για προστασία από κλοπή.

Βορειοανατολικά 5

Η πιο δύσκολη γωνιά θα είναι η Βορειοανατολική που θα φιλοξενεί το άστρο 5, κάντε ησυχία εδώ , αποφύγετε ανακαίνιση και σκαψίματα και έχετε όλο το μήνα σε αυτήν την πλευρά την παγόδα 5 στοιχείων με τη κολοκύθα υγείας στη κορυφή ή το μεταλλικό μπολ με τα 6 νομίσματα νερό και αλάτι.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία

Κατηγορίες: ΑΡΘΡΑ

0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *