Καλάθι

Το Feng Shui του Απριλίου με πολλές ευκαιρίες για κέρδη!

Κέντρο 3

Το κέντρο θα φιλοξενεί το άστρο αλλαγών, αυτό το άστρο δίνει ορμή αλλά και τάση για επανάσταση, φέρνει μάχες και δικαστήρια βάλτε εδώ το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα για να αποτρέψετε τσακωμούς και γκρίνια και τον Στρατηγό Kwan Kong που φέρνει νίκες, κρεμάστε τη Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο στο κέντρο για προστασία από ατυχήματα, αλλά και για γρήγορα κέρδη.

Ανατολή 1

Ευκαιρίες φέρνει η ανατολή και καλές επικοινωνίες όπως και κερδοφόρες συνεργασίες έχετε εδώ τα καραβάκια σύμπνοιας με το σύμβολο διπλής ευτυχίας και κάντε όσες περισσότερες εργασίες και επαφές μπορείτε από αυτήν τη γωνιά, αλλά μην ξεχνάτε πως εδώ θα βρίσκονται όλο το χρόνο οι τρεις σωματοφύλακες και δεν κάνει να γυρίζετε τη πλάτη σας στην ανατολή για να μην έχετε πισώπλατα χτυπήματα.

Νοτιοανατολικά 2

Τη γωνιά του πλούτου θα επισκεφτεί το άστρο της ασθένειας και σε συνδυασμό με το ετήσιο 5 αυτή η γωνιά θα γίνει πολύ επικίνδυνη, αποφύγετε να κάνετε φασαρία εδώ ή να καρφώσετε, επίσης μη σκαλίσετε κήπο που μπορεί να βρίσκετε στην πλευρά του πλούτου. Έχετε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή για προστασία και ένα μεταλλικό μπολ με αλάτι νερό και 6 νομίσματα.

Νότος 7

Στη πλευρά της Φήμης θα πάει το άστρο που φέρνει λόγια, αλλά και ανταγωνισμό, αλλά σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο θα φέρει κέρδη και καλή προβολή, κάντε και εδώ εργασίες και επικοινωνίες και κυρίως διαφημίστε τη δουλειά σας, έχετε εδώ τις επαγγελματικές σας κάρτες ή το τηλέφωνο της δουλειάς σας.

Νοτιοδυτικά 9

Στην πλευρά του έρωτα θα έρθει ένα από τα πιο ερωτικά άστρα που φέρνει και πάθος και επιτυχίες, βάλτε νοτιοδυτικά φρέσκα λουλούδια και καθίστε όσο περισσότερο μπορείτε σε αυτή τη γωνιά, ακόμα είναι πολύ ευνοϊκό να φυτέψετε φρέσκα φυτά στη νοτιοδυτική πλευρά του κήπου ή να βάλετε καινούργια φυτά στο μπαλκόνι.

Δυτικά 5

Αποφύγετε επισκευές και ανακαινίσεις στο Δυτικό σας δωμάτιο αυτόν τον μήνα και βάλτε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις όπως και να κάνετε θόρυβο σε αυτήν την πλευρά.

Βορειοδυτικά 4

Γνωριμίες, γνώσεις και κέρδη φέρνει αυτή η πλευρά αυτόν τον μήνα, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι, ανοίξτε παράθυρα κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε από εδώ και κυρίως σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας και οργανώστε τις δουλειές σας.

Βορράς 8

Το καλύτερο άστρο του μήνα θα επισκεφτεί την καριέρα και θα φέρει κέρδη σε όσους έχουν βορινή είσοδο και αποταμίευση, το ετήσιο άστρο όμως που βρίσκεται εδώ δεν θέλει κίνηση, μπορείτε όμως να έχετε σύμβολα πλούτου όπως τη Βασίλισσα Μέλισσα, τη Καμήλα καριέρας, ή τον Κυπρίνο που κάνει από όλα τα ψάρια τα περισσότερα αυγά, αυγατίζοντας τον πλούτο.

Βορειοανατολικά 6

Ο συνδυασμός των άστρων Βορειοανατολικά θα φέρει άνοδο στα επαγγελματικά αρκεί να ενεργοποιήσετε αυτή τη γωνιά και να συχνάζετε εδώ, ανοίξτε το βορειανατολικό παράθυρο, βάλτε ένα ρολόι που θα δουλεύει σωστά, στείλτε από εδώ μηνύματα και επαγγελματικές προτάσεις. Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


4 σχόλια

Glenn · 6 Οκτωβρίου 2021 στο 09:01

Thanks for supplying extremely great writing. I wish
you can keep updating them.

Bryon · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 06:53

fantastisk samt bemerkelsesverdig blogg.
Jeg vil takke deg, for å tilby oss bedre informasjon.

Dorthea · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 08:41

extremely good … I truly like your blog site. Extremely valuable info.

Garland · 7 Οκτωβρίου 2021 στο 18:08

This piece of writing is truly a fastidious one it assists new the
web visitors, who are wishing for blogging.

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL