Καλάθι

Τα Ιπτάμενα άστρα του 2023

Η Χρονιά της Μετάβασης!

Είναι που τελειώνει η περίοδος, είναι και ο Λαγός που θέλει να κάνει άλματα, ετοιμαστείτε για αλλαγές, για όμορφες αλλαγές γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Λαγός είναι το πιο όμορφο ζώδιο, συμβολίζει την άνοιξη και τα λουλούδια, είναι και το πιο ευέλικτο, βρίσκει πάντα λύσεις, σκάβει λαγούμια και την κοπανάει από τα προβλήματα και θεωρείτε από το 12 ζώδια το πιο τυχερό.

Η αδυναμία του είναι η κλειστοφοβία και ο εγκλωβισμός που τον παθαίνει λόγο της όρασης του που βλέπει λοξά και όχι μπροστά ενώ το φως τον τυφλώνει.

Προσοχή φέτος στα ασανσέρ και σε οτιδήποτε μπορεί να σας εγκλωβίσει. Για αυτό φέτος θα δώσουμε έμφαση στον απεγκλωβισμό των άστρων και στο πως θα μπορέσουμε να κάνουμε άλματα!

Κέντρο 4

Το ξύλινο άστρο πλούτου θα εγκλωβιστεί στο κέντρο και θα χτυπάει το μόνιμο γήινο άστρο 5 που βρίσκεται εκεί, γι’ αυτό θέλει και εναρμόνιση και απεγκλωβισμό και το καλύτερο είναι να μπει στο κέντρο ένα μπλε σαλιγκάρι με κίνηση προς το βορρά. Το σαλιγκάρι κάνει τη σπείρα στο κέλυφος του και είναι το μόνο πλάσμα που παίρνει το σπίτι του και μετακινείτε από ένα πρόβλημα ενώ η ένωση του άστρου 4 με το άστρο 9 στο βορρά είναι ένας από τους πιο ευοίωνους συνδυασμούς, αυτά τα 2 άστρα μαζί φέρνουν υλοποίηση, χαρούμενα γεγονότα, καλές και επιτυχημένες σχέσεις και Αφθονία. Το κέντρο θα γίνει πάλι θετικό και μπορείτε να έχετε κίνηση εδώ ή να κάνετε ανακαινίσεις. Χρώματα που ταιριάζουν στο κέντρο είναι όλα τα υδάτινα που δυναμώνουν το άστρο πλούτου όπως μπλε, γαλάζια. Αποφύγετε να κάψετε το ξύλο με φωτιά, δηλαδή όχι κόκκινα πορτοκαλί, ροζ εδώ.

Ανατολή 2

Το άστρο ασθένειας πάει στην πλευρά της υγείας και αυτό δεν μας αρέσει, επιπλέον εδώ θα βρίσκεται ο Μέγας Δούκας (Grand Duke) και όπου πάει ο Δούκας φέρνει επέκταση σε ότι βρει οπότε είναι πολύ σημαντικό να τοποθετήσετε εδώ την κάρτα προστασίας για τον Δούκα της χρονιάς στις μοίρες του Λαγού 82°-98°και θέλει και εδώ η γωνιά ησυχία, αποφύγετε ανακαίνιση. Ο Δούκας όμως είναι αυτός που φέρνει εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, αλλά θέλει και προσοχή στις επεκτατικές κινήσεις, βάλτε το ετήσιο Pi Yao με το κεφάλι του να κοιτάει προς τη Δύση, στον άξονα Ανατολής και Δύσης, Λαγού- Πετεινού (να κάθετε Ανατολή 82°-98° και να βλέπει προς Δύση 262°- 278°). Pi Yao Μυθικό λιονταρόσκυλο με φτερά, είναι ένα από τα πιο ευοίωνα σύμβολα του Feng Shui.

Αν το δείτε στον ύπνο σας ειδικά επάνω στο σπίτι σας μεγάλα κέρδη έρχονται. Φέρνει προστασία από παράλογες και άστοχες κινήσεις, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το άστρο ξαφνικών κερδών, με το έντονο κόκκινο τρίτο μάτι του, σύμβολο γρήγορης διαίσθησης. Κάθετε πάνω σε πλάκα με νομίσματα συμβολίζοντας ότι προστατεύει το πλούτο του σπιτιού, ενώ φέρνει καλοτυχία στα τυχερά παιχνίδια. Τρέφετε μόνο με χρυσό γι’ αυτό έλκει πλούτη. Τοποθετείτε πάντα στη θέση του Δούκα (Grand Duke Jupiter) που κάθε χρόνο είναι εκεί που είναι οι μοίρες του Ζωδίου της χρονιάς. Επίσης στην Ανατολή μπαίνει φέτος η μεταλλική χρυσή κολοκύθα υγείας και η χελώνα, όπως και τα 6 χρυσά νομίσματα με τη χρυσή κλωστή. Αποφύγετε φέτος ανακαίνιση ανατολικά, τρυπήματα και σκαψίματα και κόκκινες αποχρώσεις. Η Ανατολή φέτος θέλει μεταλλικές αποχρώσεις σε σεντόνια, πετσέτες, καλύμματα όπως γκρι, λευκό, ασημί χρυσό.

Νοτιοανατολικά 3

Το άστρο τσακωμών και απότομων αλλαγών πάει στον πλούτο μπορείτε εδώ να έχετε μια χρυσή πυραμίδα με τη Δρακοχελώνα για προστασία από επιθέσεις και τσακωμούς, τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών για προστασία από ατυχήματα με τον αμέθυστο και το κόκκινο κοσμικό μήλο Ειρήνης που αποτρέπει την ένταση και φέρνει ομόνοια. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι και τα κόκκινα και τα μωβ και τα γήινα κίτρινα, μπεζ, καφέ.

Νότος 8

Ο Νότος θα είναι μια από τις καλύτερες πλευρές της χρονιάς και από τα καλύτερα σημεία για να κάθεστε και για να κάνετε εργασίες. Καλή πλευρά και για ανακαίνιση, γενικά όσο περισσότερη φασαρία κάνετε εδώ τόσο περισσότερο θα ενεργοποιήσετε αυτό το καλό άστρο που θέλει φωτιά και πορτοκαλί χρώματα όπως τη γλυκιά πορτοκαλί κολοκύθα πλούτου με τα 9 νομίσματα ένα για κάθε κατεύθυνση που είναι σύμβολο απόκτησης γρήγορου χρήματος, γιατί είναι από τους πιο τεράστιους καρπούς είναι πορτοκαλί και είναι γλυκός καρπός, ενώ το πορτοκαλί είναι το πιο έντονο χρώμα που φέγγει και στο σκοτάδι διώχνοντας τις σκοτεινές επιθέσεις που μπλοκάρουν τα σχέδια. Ο Νότος φέτος θέλει κόκκινα χρώματα, πορτοκαλί και ροζ, αποφύγετε εδώ μεταλλικά χρώματα όπως λευκό γκρι, ασημί, χρυσό.

Νοτιοδυτικά 1

Φτιάχνει και η πλευρά του έρωτα που όμως θα φιλοξενεί όλο το χρόνο το άστρο Ελευθερίας και Ανεξαρτησίας και αυτό για τις σχέσεις δεν είναι πολύ καλό έχετε εδώ το σύμβολο Διπλής Ευτυχίας, την αφίσα με τις παιώνιες και τις ευχές για καλές σχέσεις και την καμπανούλα καλλών επαφών. Το μέταλλο πάει εδώ όπως και η φωτιά οπότε ναι στα γκρι, λευκά, χρυσά, ναι και στα κόκκινα, ναι και στις ανακαινίσεις. Εδώ πάει και ο μελωδός με 6 ράβδους, εξωτερικά στη βεράντα της πλευράς.

Δυτικά 6

Στη Δύση θα βρίσκεται το άστρο εγκλωβισμού και χρειάζεται εδώ να μπει κάτι σαν σύμβολο ελευθερίας και Ειρήνης όπως ένα κλαδί ελιάς, ένα λευκό περιστέρι και ο Δράκος με τη σπείρα στο σώμα για άνοδο στα επαγγελματικά και Αναγνώριση. Στη δύση πάνε όλα τα πράσινα και όλα τα γήινα κίτρινα καφέ. Επίσης στη Δύση θα βρίσκεται φέτος το σπάσιμο της χρονιάς ο (Year Breaker), εδώ βρίσκεται ο Πετεινός που είναι απέναντι από τον Λαγό της χρονιάς και εδώ θα βρίσκονται και οι 3 σωματοφύλακες (3 killing) οπότε δεν θέλουμε στη δύση κίνηση, ανακαινίσεις και φασαρία, επίσης προσέχετε να μην κάθεστε εδώ με τη πλάτη γυρισμένη στη Δύση. Σε αυτό το σημείο βάζετε και το στρογγυλό κόκκινο με τα 3 μυθικά ζώα προστασίας να κοιτάνε προς τη Δύση στις μοίρες του Πετεινού 262°- 278°.

Βορειοδυτικά 5

Βορειοδυτικά θα πάει το πιο δύσκολο άστρο και εδώ μπαίνει η Παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή όπως και το μεταλλικό μπολ με 6 Feng Shui νομίσματα, αλάτι και νερό για να καθαρίζει την αρνητική ενέργεια από το χώρο. Αποφύγετε εδώ ανακαινίσεις και πύρινες αποχρώσεις. Προτιμήστε γήινα ή μεταλλικά χρώματα σε σεντόνια, καλύμματα ή πετσέτες ανάλογα πιο δωμάτιο πέφτει εδώ.

Βορράς 9

Άλλη μια πολύ κατεύθυνση της Χρονιάς θα είναι ο Βορράς κάντε πράγματα εδώ και κυρίως ανανεώστε το χώρο για να σας φέρει επιτυχίες και τοποθετήστε εδώ το χρυσό δέντρο χρημάτων που κουνιέται για να ενεργοποιεί με την κίνηση πλούτο, χαρούμενα γεγονότα και επιτυχίες. Στο βορρά μπαίνει και το Ru-Yi καριέρας. Προτιμήστε πράσινες αποχρώσεις και αν έχετε εδώ το σαλόνι σας καλέστε συχνά κόσμο.

Βορειοανατολικά 7

Το άστρο κλοπής και δικαστηρίων θα πάει στις γνώσεις και δεν θα είναι πολύ αρνητικό γιατί η κατεύθυνση αυτή το στηρίζει και μπορεί να φέρει ανάδειξη ταλέντου, να βγάλει τις δυνατότητες στην επιφάνεια και να φέρει καλές επικοινωνίες, ωστόσο έχετε εδώ τη μπλε σφαίρα μάτι για την γλωσσοφαγιά και τον μπλε ρινόκερο για την κλοπή εδώ μπαίνει και το βελανίδι που είναι σύμβολο δημιουργίας και η Νέμεσις που κρατάει στο ένα χέρι το σπαθί και στο άλλο την κλεψύδρα για αποκατάσταση αδικίας. Τα γήινα χρώματα ταιριάζουν εδώ όπως κίτρινα και μπεζ, τα πράσινα φέρνουν κέρδη ενώ καλό είναι να αποφύγετέ πύρινες αποχρώσεις όπως κόκκινο.

Σύμβουλος Feng Shui και Κινεζικής Αστρολογίας

Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *