Καλάθι

Feng Shui Οκτωβρίου

Μήνας με πολλές ευκαιρίες για κέρδη!

Μειώστε την ένταση και τους τσακωμούς.

Κέντρο 3

Το κέντρο θα φιλοξενεί το άστρο αλλαγών, αυτό το άστρο δίνει ορμή αλλά και τάση για επανάσταση, φέρνει μάχες και δικαστήρια βάλτε εδώ το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα για να αποτρέψετε τσακωμούς και γκρίνια και τον Στρατηγό Kwan Kong που φέρνει νίκες, κρεμάστε τη Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο στο κέντρο για προστασία από ατυχήματα, αλλά και για γρήγορα κέρδη.

Ανατολή 1

Ευκαιρίες φέρνει η ανατολή και καλές επικοινωνίες όπως και κερδοφόρες συνεργασίες έχετε εδώ τα καραβάκια σύμπνοιας με το σύμβολο διπλής ευτυχίας και κάντε όσες περισσότερες εργασίες και επαφές μπορείτε από αυτήν τη γωνιά.

Νοτιοανατολικά 2

Τη γωνιά του πλούτου θα επισκεφτεί το άστρο της ασθένειας αποφύγετε να κάνετε φασαρία εδώ ή να καρφώσετε, επίσης μη σκαλίσετε κήπο που μπορεί να βρίσκετε στην πλευρά του πλούτου. Έχετε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας και βάλτε έναν κουμπαρά που θα του ρίχνετε νομίσματα όλο το μήνα γιατί το μηνιαίο άστρο στη πλευρά του πλούτου μπορεί να φέρνει αποταμίευση.

Νότος 7

Στη πλευρά της Φήμης θα πάει το άστρο που φέρνει λόγια, αλλά και ανταγωνισμό, αλλά σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο θα φέρει κέρδη και καλή προβολή, κάντε και εδώ εργασίες και επικοινωνίες και κυρίως διαφημίστε τη δουλειά σας, έχετε εδώ τις επαγγελματικές σας κάρτες ή το τηλέφωνο της δουλειάς σας. Για προστασία από κλοπή έχετε εδώ τον μπλε ρινόκερο.

Νοτιοδυτικά 9

Στην πλευρά του έρωτα θα έρθει ένα από τα πιο ερωτικά άστρα που φέρνει και πάθος και επιτυχίες, επίσης σε συνδυασμό με το ετήσιο 2 φέρνει εγκυμοσύνες αλλά ενεργοποιεί πολύ το ετήσιο άστρο ασθένειας έχετε και την ετήσια κολοκύθα υγείας, αλλά βάλτε και ένα μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα, αλάτι και νερό.

Δυτικά 5

Αποφύγετε επισκευές και ανακαινίσεις στο Δυτικό σας δωμάτιο αυτόν τον μήνα και βάλτε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις όπως και να κάνετε θόρυβο σε αυτήν την πλευρά.

Βορειοδυτικά 4

Γνωριμίες, γνώσεις και κέρδη φέρνει αυτή η πλευρά αυτόν τον μήνα, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι, ανοίξτε παράθυρα κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε από εδώ και κυρίως σχεδιάστε τις επόμενες κινήσεις σας και οργανώστε τις δουλειές σας.

Βορράς 8

Το καλύτερο άστρο του μήνα θα επισκεφτεί την καριέρα και θα φέρει κέρδη σε όσους έχουν βορινή είσοδο και αποταμίευση, κάντε πράγματα εδώ, ανοίξτε τα βορινά παράθυρα, ανανεώστε το χώρο και βάλτε κάτι κόκκινο όπως μια λάμπα ή ένα κερί.

Βορειοανατολικά 6

Ο συνδυασμός των άστρων Βορειοανατολικά θα φέρει άνοδο στα επαγγελματικά αρκεί να ενεργοποιήσετε αυτή τη γωνιά και να συχνάζετε εδώ, ανοίξτε το βορειανατολικό παράθυρο, βάλτε ένα ρολόι που θα δουλεύει σωστά, στείλτε από εδώ μηνύματα και επαγγελματικές προτάσεις και έχετε έναν Δράκο εδώ για άνοδο στα επαγγελματικά.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL