Καλάθι

Feng Shui Μαΐου

Ανταγωνιστικός θα είναι ο μήνας και θέλει πολύ προσοχή για να μην έρθουν ρίξεις.

Κέντρο 2

Πολύ ένταση θα έχει το κέντρο αν και με το ετήσιο Μήλο Ειρήνης θα έχει ηρεμήσει αρκετά, προσθέστε εδώ το σύμβολο διπλής ευτυχίας σε κόκκινο και χρυσό σε χαλάκι, καδράκι ή κρεμαστό, όλα φέρνουν αρμονία αρκεί να είναι κόκκινο με χρυσό για φωτιά και μέταλλο, καθώς το ετήσιο 3 θέλει φωτιά και το μηνιαίο 2 θέλει μέταλλο.

Επίσης βάλτε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας με τη χελώνα και τα 6 χρυσά νομίσματα γιατί στο κέντρο θα βρίσκεται και το άστρο που φέρνει ασθένεια και χρειάζεται να θωρακιστεί γιατί ακουμπάει όλες τις άλλες 8 κατευθύνσεις.

Αποφύγετε αυτόν τον μήνα επισκευές στο κέντρο και προτιμήστε κίτρινα, καφέ και γήινα χρώματα, εκτός από το σύμβολο διπλής ευτυχίας που χρειάζεται για το Bull Fight συνδυασμό 2-3.

Ανατολή 9

Από τις καλύτερες πλευρές του μήνα θα είναι η Ανατολή με το άστρο επιτυχίας να φέρει υλοποίηση και χαρούμενα γεγονότα, φυτέψτε κάποιο φυτό ανατολικά ή βάλτε μια καινούργια γλάστρα ανατολικά για να ενεργοποιήσετε το άστρο και προσπαθήστε να κάθεστε εδώ όσο πιο συχνά μπορείτε, ανοίξτε παράθυρα, κρεμάστε μελωδό εξωτερικά , βάλτε μουσική να παίζει.

Ιδανικά χρώματα για σεντόνια σε ανατολική κρεβατοκάμαρα ή πετσέτες στο μπάνιο το πράσινο και κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί. Αποφύγετε μπλε αποχρώσεις που σβήνουν την φωτιά.

Νοτιοανατολικά 1

Χωρισμό φέρνει η γωνιά του πλούτου αυτόν τον μήνα και θέλει πολύ μέταλλο για να φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και όχι διαζύγια, έχετε εδώ κάποιο σύμβολο ένωσης όπως το σύμβολο διπλής ευτυχίας, τα καράβια σύμπνοιας, 2 πάπιες, ή κόμπο συμφωνιών. Σε σεντόνια και πετσέτες προτιμήστε λευκά και γκρι.

Νότος 6

Το άστρο 6 που θα πάει τώρα στο Νότο φέρνει άνοδο στη καριέρα, αλλά φέρνει και πολύ ανταγωνισμό γιατί θα βρει εκεί το άλλο μέταλλο το 7. Έχετε εδώ έναν Δράκο ή ακόμα καλύτερα μια Δρακοχελώνα. Ιδανικά χρώματα για το μήνα το κίτρινο, μπεζ και πράσινο, μπορείτε εδώ να έχετε και 4 μπαμπού στο νερό.

Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις που θα φέρουν νομικά προβλήματα και δυσφήμιση.

Νοτιοδυτικά 8

Η πλευρά του έρωτα θα είναι και αυτή μια από τις καλύτερες πλευρές και το σημείο που μπορεί να φέρει πολύ καλά πράγματα και στις σχέσεις και στα οικονομικά, βάλτε εδώ το yantras με τις Πύλες Θαυμάτων, την γλυκιά κολοκύθα Αφθονίας. Εδώ ταιριάζουν πύρινες αποχρώσεις και μπορείτε τώρα να ανανεώσετε το χώρο ή να κάντε επισκευές, βαψίματα, ανακαινίσεις.

Δύση 4

Αν και το άστρο 4 είναι καλό άστρο το μήνα αυτόν δεν θα είναι γιατί θα γίνει επιθετικό αφού χτυπάει το ετήσιο 5 και αυτό δείχνει ότι οι μεγάλες κόρες θα τρώγονται με τα ρούχα τους και θα προκύψουν προβλήματα με πεθερές, σπιτονοικοκυρές και προϊστάμενες. Θέλει ησυχία αυτή η γωνιά και κυρίως να μην πειράξετε κάτι με καρφώματα και φασαρία γιατί θα ενεργοποιηθεί το πρόβλημα. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλα τα γήινα όπως καφέ, μπεζ και κίτρινο.

Βορειοδυτικά 3

Το Ξύλινο άστρο τσακωμών πάει Βορειοδυτικά και βρίσκει εκεί το άλλο ξύλινο άστρο 4 με αποτέλεσμα να υπάρχει και εδώ πολύ ανταγωνισμός, ισχυρογνωμοσύνη και ακαμψία. Και εδώ ταιριάζει η Δρακοχελώνα, το ψάρι ανταγωνισμού, η λάμπα αλάτων. Βάλτε εδώ και τη μηνιαία Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών γιατί εδώ θα ενεργοποιούνται και τα ατυχήματα. Κόκκινα και μοβ θέλει εδώ όπως και έναν αμέθυστο για προστασία.

Βορράς 7

Στο Βορρά πάει η κλοπή και τα λόγια, έχετε εδώ τον μπλε ρινόκερο, μαύρη τουρμαλίνη και τη μπλε σφαίρα για προστασία από ψυχικές επιθέσεις, ωστόσο η γωνιά αυτή μπορεί να φέρνει κέρδη έχετε εδώ το στάχι καρποφορίας. Και εδώ ταιριάζουν γήινες αποχρώσεις.

Βορειοανατολικά 5

Στις γνώσεις πάει το πιο δύσκολο άστρο και το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε αυτόν τον μήνα είναι να αγοράσουμε και να διαβάσουμε κάποιο βιβλίο για να επιλέξουμε εμείς το μάθημα που θέλουμε. Επίσης μπορούμε να παρακολουθήσουμε κάποιο σεμινάριο. Τοποθετήστε σε αυτή τη γωνιά τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα στη κορυφή και απομακρύνετε αντικείμενα με πύρινες αποχρώσεις, προτιμήστε και εδώ γήινα χρώματα όπως κίτρινο και μπεζ.

Master Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL