Καλάθι

Κέρδη φέρνει ο μήνας αλλά και ένταση, φτιάξτε όλες τις γωνιές για να φέρει ο μήνας θετικά αποτελέσματα και Αρμονία. Κέντρο 5 Στο κέντρο πάει αυτόν τον μήνα το πιο δύσκολο άστρο και εκεί θα βρει το ετήσιο ξύλινο 4 που θα το χτυπάει και θα φέρουν μαζί ανατροπές, βάλτε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα στη κορυφή που απορροφάει τα αρνητικά του μήνα.

Αποφύγετε πύρινα χρώματα και προτιμήστε μπλε αποχρώσεις. Επίσης μην κάνετε επισκευές και τρυπήματα στο κέντρο.

Ανατολή 3 Ένταση και τσακωμούς φέρνει η γωνιά, έχετε εδώ τη Δρακοπεταλούδα για προστασία από ατυχήματα με τον αμέθυστο και το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα που διώχνει την ένταση, αλλά φέρνει κέρδη.

Νοτιοανατολικά 4 Το άστρο πλούτου επιστρέφει στην έδρα του και φέρνει άνοδο στα οικονομικά σε όσους ανανεώσουν το νοτιοανατολικό δωμάτιο ή κάνουν εργασίες εκεί. Αν έχετε μόνιμα καλά άστρα εδώ ανοίξτε συντριβάνι και φυτέψτε κάποιο καρποφόρο φυτό στην αυλή ή βεράντα. Αποφύγετε πύρινα χρώματα και προτιμήστε πύρινα.

Νότος 9 Από τις καλύτερες γωνιές του μήνα θα είναι ο Νότος, κάντε όσα περισσότερα μπορείτε σε αυτή τη γωνιά, ανοίξτε παράθυρα, κάντε θόρυβο και ευχές, βάλτε ένα ρολόι ή το κουνιστό δεντράκι πλούτου. Αποφύγετε γαλάζια χρώματα και προτιμήστε πύρινα.

Νοτιοδυτικά 2 Η ασθένεια πάει στον έρωτα έχετε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας, τη χελώνα και 6 νομίσματα, επίσης εδώ θα βρίσκεται το άστρο αποταμίευσης βάλτε εδώ το μαύρο γατάκι κουμπαρά και ρίχνετε κάτι μέσα. Εδώ αποφύγετε πύρινα χρώματα και προτιμήστε μεταλλικά ασημί, χρυσό, γκρι ή λευκό σε σεντόνια, πετσέτες ή καλύμματα. Αποφύγετε επισκευές και καρφώματα Νοτιοδυτικά αυτόν τον μήνα.

Δυτικά 7 Στη Δύση πάει το άστρο της κλοπής έχετε εδώ το μπλε ρινόκερο και τη σφαίρα μάτι για τα λόγια ή μαύρη τουρμαλίνη, χρώματα που ταιριάζουν εδώ σε υφάσματα και σεντόνια είναι όλα τα γήινα κίτρινα και καφέ όπως και τα μπλε. Αποφύγετε κόκκινα και ροζ.

Βορειοδυτικά 6 Το μεταλλικό 6 α ηρεμήσει λίγο το ετήσιο 5 που βρίσκεται εδώ και θα είναι καλός μήνας για ταξίδια, βάλτε εδώ έναν δράκο για άνοδο στα επαγγελματικά και συνεχίστε να μην έχετε εδώ κόκκινα χρώματα, ιδανικά χρώματα για το μήνα είναι τα κίτρινα και μπεζ σε πετσέτες και σεντόνια.

Βορράς 1 Και ο βορράς θα είναι μια από τις καλύτερες γωνιές του μήνα όπως και της χρονιάς γενικά, κρεμάστε εξωτερικά μελωδό με 6 ράβδους και χτυπήστε συχνά ένα καμπανάκι για να ενεργοποιηθεί το άστρο που φέρνει ευκαιρίες, και εδώ ταιριάζει το κουνιστό δεντράκι πλούτου. Ιδανικά ταιριάζουν εδώ τα μεταλλικά χρώματα όπως και τα πράσινα.

Βορειοανατολικά 8 Καρποφορία και γνώσεις θα φέρνει η γωνιά και αν δεν σας ταιριάζει Νοτιοανατολικά το συντριβάνι μπορείτε να το έχετε και εδώ αν είναι καλά τα μόνιμα άστρα σας. Καθήστε εδώ και μελετήστε τα σχέδια σας ή κάντε εργασίες, το καλύτερο χρώμα για το μήνα θα είναι το μπλε.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL