Καλάθι

Feng Shui Ιουνίου 2024

Ένταση θα έχει ο μήνας με αρκετές γωνιές να φέρνουν καυγάδες, κινηθείτε στις πιο θετικές πλευρές και δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται.

Κέντρο 1

Στο κέντρο το υδάτινο άστρο 1 θα δυναμώσεις κι άλλο το ετήσιο ξύλινο 3 και θα κάνει πιο έκρυθμα τα πράγματα, για να μην έχετε τσακωμούς και ένταση έχετε κάτι κόκκινο στο κέντρο όπως το χαλάκι με το σύμβολο διπλής ευτυχίας ή γενικά έχετε εδώ το κόκκινη με χρυσό πίνακα με το σύμβολο της διπλής ευτυχίας και το κόκκινο μήλο της ειρήνης. Για προστασία από ατυχήματα έχετε εδώ τη λιβελούλα με τον αμέθυστο.

Ανατολή 8

Η Ανατολή θα είναι μια από τις καλύτερες γωνιές, κάντε πράγματα εδώ, εργαστείτε σε αυτή τη γωνιά, ανοίξτε παράθυρα και το συντριβάνι αν έχετε καλό μόνιμο άστρο. Χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλα τα πύρινα όπως κόκκινα και ροζ. Ανάψτε εδώ μια λάμπα αλάτων και κάντε θόρυβο.

Νοτιοανατολικά 9

Νοτιοανατολικά επίσης θα πάει ένα καλό άστρο όπως στο κέντρο που όμως θα δυναμώσει το αρνητικό ετήσιο γήινο 2 που φέρνει ασθένειες οπότε εδώ μόνο μεταλλικά χρώματα πάνε σε σεντόνια, πετσέτες και καλύμματα και καλύτερα να κάνετε ησυχία. Η γωνιά όμως θα φέρνει εγκυμοσύνες.

Νότος 5

Στο Νότο θα πάει το πιο δύσκολο άστρο, τοποθετήστε εκεί την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων και μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα και αλατόνερο, αποφύγετε αυτόν τον μήνα επισκευές, γκρεμίσματα και σκαψίματα εδώ, επίσης αποφύγετε πύρινα χρώματα και προτιμήστε γήινα κίτρινα μπεζ και μεταλλικά λευκό, γκρι σε σεντόνια και πετσέτες.

Νοτιοδυτικά 7

Στην πλευρά του έρωτα πάνε τα λόγια και γλωσσοφαγιές, έχετε εδώ τη μπλε σφαίρα ματιού για προστασία και τον μπλε ρινόκερο. Σε χρώματα τα καλύτερα για αυτήν την γωνιά είναι τα πράσινα.

Δύση 3

Και η Δυτική θα είναι ακόμα πιο δύσκολη γιατί θα πάει εκεί το άστρο που φέρνει ένταση και ανατροπές, προτιμήστε εδώ κίτρινα και γήινα χρώματα και κρεμάστε και εδώ μια λιβελούλα για προστασία από ατυχήματα.

Βορειοδυτικά 2

Το άστρο που φέρνει ασθένεια και αύξηση βάρους πάει Βορειοδυτικά έχετε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας και μια χελώνα. Ο συνδυασμός των άστρων φέρνει και κέρδη και αποταμίευση έχετε εδώ έναν κουμπαρά. Τα καλύτερα χρώματα είναι τα γήινα κίτρινα και καφέ.

Βορράς 6

Πολύ καλή γωνιά θα είναι και η βορινή ειδικά για τα επαγγελματικά, τοποθετήστε εδώ έναν Δράκο για άνοδο στη καριέρα και έναν Κιτρίνη για αύξηση πλούτου, αποφύγετε όμως πύρινα χρώματα που καίνε την άνοδο και προτιμήστε γήινα.

Βορειοανατολικά 4

Και η Βορειοανατολική γωνιά θα είναι πολύ καλή για κέρδη και καλές γνωριμίες, ανοίξτε συχνά και εδώ τα παράθυρα και αν έχετε καλό μόνιμο άστρο πάει εδώ και το συντριβάνι και εδώ τα γήινα χρώματα ταιριάζουν όπως και όλα τα μπλε.

Master Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL