Καλάθι

Feng Shui Ιανουαρίου Ο μήνας φέρνει ευκαιρίες για άνοδο στα επαγγελματικά, ενώ τα κέρδη θα έρχονται από τη δημιουργικότητα και τη καλή φήμη.

Κέντρο 6

Το κέντρο θα φιλοξενεί το μεταλλικό 6 που φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες, βάλτε εδώ κίτρινα χρώματα για να ενεργοποιήσετε τη χαρά και τα κέρδη και έχετε στο κέντρο έναν Δράκο και έναν κιτρίνη.

Ανατολικά 4

Το άστρο πλούτου θα επισκεφτεί τον τομέα της υγείας που ακόμα θέλει προσοχή για ένα μήνα, ωστόσο φέρνει κέρδη σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο 2 της αποταμίευσης, έχετε εδώ ένα βάτραχο πλούτου να έρχεται από Ανατολή και προτιμήστε γαλάζια και μπλε χρώματα σε σεντόνια και πετσέτες.

Νοτιοανατολικά 5

Η πιο δύσκολη γωνιά θα είναι η νοτιοανατολική, τοποθετήστε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή για να καθαρίζει και να μετουσιώνει όλες τις αρνητικές ενέργειες, αποφύγετε και εδώ τα πύρινα χρώματα και προτιμήστε γαλάζια, μπλε και μαύρο. Επίσης μην κάνετε αυτόν τον μήνα ανακαινίσεις Νοτιοανατολικά. Αν έχετε εδώ την ετήσια λάμπα αλάτων βάλτε την δίπλα στο Νότο.

Νότια 1

Ο Νότος ξανά φτιάχνει και φέρνει ευκαιρίες, βάλτε μουσική να παίζει εδώ. Ο Νότος θα είναι μία από τις καλύτερες γωνιές για να κάθεστε και για να κάνετε εργασίες. Ανακαινίστε το χώρο φυτέψτε λουλούδια. Τα κόκκινα ταιριάζουν εδώ όπως μπορείτε να ανάψετε και μια λάμπα εδώ.

Νοτιοδυτικά 3

Τσακωμούς θα φέρνει αυτή η γωνιά και καλό είναι να την αποφύγετε γιατί το ετήσιο άστρο νερού 1 που βρίσκετε εκεί θα δυναμώσει πολύ το ξύλινο επισκέπτη 3 και θα φέρει ανατροπές και ατυχήματα, ανάψτε μια λάμπα αλάτων εδώ και έχετε όλο το μήνα τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο. Χρώματα που ταιριάζουν αυτόν τον μήνα εδώ είναι όλα τα πύρινα και μοβ.

Δυτικά 8

Στη Δύση θα πάει το άστρο 8 και είναι ο τελευταίος μήνας που θα είναι τόσο ισχυρό αυτό το άστρο, αν θέλετε να κάνετε κάποια ανακαίνιση εδώ κάντε την τώρα γιατί με το που θα μπει ο Δράκος τον άλλον μήνα θα φιλοξενεί το πιο δύσκολο άστρο για 1 έτος και δεν θα μπορούμε να πειράξουμε τη Δύση. Τώρα όμως θα έχει ένα πολύ καλό άστρο που φέρνει υγεία, γνώσεις και κέρδη, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι αν έχετε καλό μόνιμο άστρο, βάλτε τη γλυκιά κολοκύθα Αφθονίας με τα 9 νομίσματα.

Βορειοδυτικά 7

Λόγια, κλοπή και γλωσσοφαγιές φέρνει η Βορειοδυτική κατεύθυνση , βάλτε εδώ τη μαύρη τουρμαλίνη και τον μπλε ρινόκερο, για κέρδη η γωνιά φέρνει εύνοια αλλά και ανταγωνισμό. Προτιμήστε μπλε και πράσινες αποχρώσεις, αποφύγετε πύρινα χρώματα σε σεντόνια, πετσέτες, καλύμματα.

Βορράς 2

Στο Βορρά θα πάει το άστρο της ασθένειας τοποθετήστε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας με μια χελώνα και αποφύγετε ανακαινίσεις καρφώματα και σκαψίματα, επίσης αποφύγετέ κόκκινες αποχρώσεις και προτιμήστε λευκά και γκρι, ασημί, χρυσά χρώματα. Βάλτε εδώ και τον κουμπαρά για αποταμίευση.

Βορειοανατολικά 9

Η βορειοανατολική θα είναι η καλύτερη γωνιά του μήνα με το πύρινο άστρο 9 να φέρνει χαρούμενα γεγονότα, υλοποίηση και πραγματοποίηση ευχών, κάντε πράγματα εδώ ανανεώστε το χώρο ανοίξτε παράθυρα, φώτα κάντε φασαρία, επικοινωνήστε από αυτήν τη γωνιά, λίγο πράσινο και πολύ κόκκινο θα ενισχύσει και άλλο τη γωνιά, αποφύγετε μπλε και γαλάζια χρώματα που σαν νερό σβήνουν το καλό άστρο φωτιάς.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL