Καλάθι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος επιλέχτηκαν οι κατάλληλες πέτρες για κάθε κατεύθυνση ώστε να εξισορροπηθούν και να ενεργοποιηθούν τα Άστρα του 2023.

Κέντρο Αχάτης με Σαλιγκάρια

Η πέτρα της επιμέλειας, προσελκύει πλούτο και καθαρές σχέσεις, αυξάνει την αντίληψη και την ικανότητα να επιμεληθούμε σωστά κάτι ώστε να φέρει επιτυχία, καθαρίζει τα εφιαλτικά όνειρα και δεν αφήνει τις αρνητικές σκέψεις να μπλοκάρουν την θετική εξέλιξη. Φέρνει τόλμη για καλλιτεχνική έκφραση, διώχνει το μάτι και τις ψυχικές επιθέσεις που αναστέλλουν τη δημιουργικότητα.

Ανατολή Καλσίτης Ανανάς Λίθος φυλαχτό, καθαρίζει και προστατεύει το χώρο από ψυχικές επιθέσεις, διώχνει την κατάθλιψη, φέρνει χαρά και δίνει δύναμη για εστίαση στο στόχο, απομακρύνοντας τις αρνητικές σκέψεις που προκαλούν αναβλητικότητα. Για αυτό είναι και πέτρα που φέρνει πρόοδο, κέρδη και επαγγελματική άνοδο. Ο ανανάς είναι στο feng shui σύμβολο Πλούτου και Αφθονίας, το 2023 το άστρο 2 θα βρίσκεται ανατολικά και το καλύτερο που μπορεί να δώσει είναι πλούτο, αποταμίευση και αγορά ακινήτου.

Νοτιοανατολικά Λεπιδόλιθος Ο Λεπιδόλιθος καθαρίζει το 7ο τσάκρας και τη σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό μας, μειώνει το στρες την κατάθλιψη, δυναμώνει το ανοσοποιητικό, ενεργοποιεί τη διάνοια για λήψη σωστών αποφάσεων. Βοηθάει στις αλλαγές και φέρνει ομαλή προσαρμογή στο καινούργιο. Το 2023 Νοτιοανατολικά θα βρίσκεται το άστρο που φέρνει μάχες και αλλαγές και ο Λεπιδόλιθος θα βοηθήσει να είναι ευχάριστες οι αλλαγές, χωρίς μάχες.

Νότο Οπάλιο της Φωτιάς Πέτρα πλούτου, φέρνει καλοτυχία και επιτυχίες. Αυξάνει τη σεξουαλικότητα, τη δράση και τη γονιμότητα, ανακουφίζει στην έμμηνο ρήση και στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, βοηθάει στις αλλαγές και στις νέες προσαρμογές. Προσελκύει αφθονία και θετικές σκέψεις, καθαρίζει και ενεργοποιεί το δεύτερο τσάκρας που είναι της υλοποίησης.

Νοτιοδυτικά Χρυσοπράσιος Το 2023 το καλό άστρο νερού που πάντα φέρνει ευκαιρίες θέλει προσοχή καθώς θα επισκεφτεί τις σχέσεις και το άστρο αυτό φέρνει μοναξιά. Ο χρυσοπράσιος εδώ θα φέρει την ενέργεια του πράσινου που χρειάζεται η κατεύθυνση, αλλά και του χρυσού που τελικά θα ενισχύσει τις ευκαιρίες και θα αναδείξει τις αξίες. Ο Χρυσοπράσιος είναι Πέτρα Καρποφορίας. Προστατεύει από τον εγωισμό και το θυμό, διώχνει τους εφιάλτες, φέρνει πρόοδο, χωρίς δισταγμούς και βοηθάει να δίνουμε ενέργεια εκεί που αξίζει, χωρίς να την καταναλώνουμε άσκοπα.

Δύση Οφίτης Ο Οφίτης γνωστός και ως Σερπεντίνης είναι η πέτρα του φιδιού που συντελεί στην πνευματική αναβάθμιση όπως το φίδι αλλάζει δέρμα και αφήνει πίσω του το παλιό που δεν δουλεύει πια έτσι βοηθάει να ξεκολλήσουν κατάρες, όρκοι, πεποιθήσεις και φραγές. Είναι πέτρα ανανέωσης και υψηλής κάθαρσης. Οι Ινδιάνοι τη χρησιμοποιούσαν ως αντίδοτο στο δάγκωμα του φιδιού και στις ψυχικές επιθέσεις, διώχνει τις φοβίες που δημιουργούν αναστολές δράσης και βοηθάει να καθαριστούν τραύματα που μας κρατάνε πίσω ακόμα και από προηγούμενες ζωές, βοηθάει σε ορμονικά θέματα, όπως ζάχαρο, εμμηνόπαυση, έμμηνο ρύση, κατάθλιψη. Είναι από τις πιο δυνατές πέτρες σε πραγματοποίηση επιθυμιών, χαρίζει διπλωματία, στόχευση και έξυπνη δράση.

Βορειοδυτικά Ίασπις Ζέβρα Πέτρα φυλαχτό, προστατεύει από κακοτοπιές, ατυχήματα και ψυχικές επιθέσεις, ανεβάζει τη διάθεση, αυξάνει την ενέργεια για προσπάθεια, βοηθάει στο να δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, η καφέ Ίασπις Ζέβρα φέρνει γήινη αρμονία και εξισορρόπηση Γιν και Γιανγκ σε πρακτικά επίπεδα, γειώνει τη διαίσθηση. Το 2023 τοποθετήστε την Βορειοδυτικά που θα βρίσκεται εκεί το πιο δύσκολο άστρο και χρειάζεται γήινη κάθαρση.

Βορράς Αχάτης Παγόνι Η πέτρα της Ευγένειας, ανοίγει πόρτες και φέρνει αποδοχή, ενώ κατευνάζει τα νευρά και την άσχημη συμπεριφορά, είναι αχάτης αλλά μέσα έχει και κύκλους χαλαζία που καθαρίζουν την αρνητική ενέργεια και χρυσοπυρίτη που φέρνει θέληση και πραγματοποίηση στόχου ενώ η σύνθεση αυτή μοιάζει με τα φτερά του παγωνιού και εκπέμπει όπως το παγώνι το ουράνιο τόξο που είναι σύμβολο ομορφιάς και καλοτυχίας μετά τη βροχή, βοηθάει να κατανοηθούν τα εμπόδια ώστε να ξεπεραστούν. Καθαρίζει την αύρα και τα 7 Τσάκρας και φέρνει αίγλη και υπεροχή, αυξάνει την καλή φήμη και δεν επιτρέπει στο χώρο που βρίσκεται να εισέλθει επιθετική και σκοτεινή ενέργεια.

Βορειοανατολικά Αμαζονίτης Η πέτρα της ειλικρίνειας φέρνει κάθαρση, καθαρίζει καρμικά θέματα, βοηθάει να αποκαλυφτεί η αλήθεια, φέρνει καλές επικοινωνίες και αγάπη. Συντονίζει το φυσικό, συναισθηματικό, νοητικό και πνευματικό σώμα, απομακρύνει το αίσθημα κατωτερότητας και αυξάνει τη δημιουργικότητα.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL