Καλάθι

Feng shui Ιουλίου

Ο μήνας φέρνει ευκαιρίες για άνοδο και Γνώση, ενώ τα κέρδη θα έρχονται από τη δημιουργικότητα και τη καλή φήμη.

Κέντρο 6

Το κέντρο θα φιλοξενεί το μεταλλικό 6 που θα ηρεμήσει πολύ το ετήσιο γήινο 5 αλλά θα φέρει και αυταρχισμό, αυστηρούς νόμους, τροποποιήσεις και αναγνώριση για να έχετε άνοδο και πρόοδο τοποθετήστε στο κέντρο έναν Δράκο, αποφύγετέ πύρινα χρώματα και προτιμήστε κίτρινα και μπεζ.

Ανατολικά 4

Το άστρο πλούτου θα επισκεφτεί τον τομέα της υγείας και οι γιατροί θα τα οικονομήσουν, για να μην χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα σε εξετάσεις επενδύστε στη διατροφή και σε βιταμίνες. Αν τα μόνιμα άστρα σας είναι καλά μπορείτε να ανοίξετε εδώ συντριβάνι, έχετε όμως και το τζιτζίκι μακροζωίας με τη κόκκινη φούντα για να καίει το ετήσιο ξύλινο 3.

Νοτιοανατολικά 5

Η πιο δύσκολη γωνιά θα είναι η νοτιοανατολική, τοποθετήστε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή για να καθαρίζει και να μετουσιώνει όλες τις αρνητικές ενέργειες, αποφύγετε και εδώ τα πύρινα χρώματα και προτιμήστε γαλάζια, μπλε και μαύρο. Επίσης μην κάνετε αυτόν τον μήνα ανακαινίσεις Νοτιοανατολικά.

Νότια 1

Ο Νότος ξανά φτιάχνει και φέρνει ευκαιρίες, κρεμάστε εξωτερικά μελωδό και βάλτε μουσική να παίζει να παίζει εδώ. Ο Νότος θα είναι μία από τις καλύτερες γωνιές για να κάθεστε και για να κάνετε εργασίες. Ανακαινίστε το χώρο φυτέψτε λουλούδια.

Νοτιοδυτικά 3

Στη δύσκολη για τη χρονιά γωνιά του έρωτα θα έρθει και το άστρο τσακωμών, έχετε εδώ ροζ χαλαζία που είναι ο λίθος της αγάπης και της αρμονίας ενώ περιέχει αρκετό λευκό και επομένως μεταλλικό στοιχείο και λίγο φωτιά. Κρεμάστε στο νοτιοδυτικό παράθυρο και τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών για προστασία από ατυχήματα. Δυτικά 8 Η δυτική γωνιά θα είναι επίσης μια πολύ καλή πλευρά ειδικά για μελέτες, αυτοσυγκέντρωση και υγεία, έχετε εδώ τη λάμπα αλάτων ή προσθέστε κάτι κόκκινο ή κάποιο κερί και εδώ ταιριάζει το συντριβάνι αν είναι καλά τα μόνιμα άστρα σας (αν δεν έχετε δηλαδή το μόνιμο άστρο 2, 5 ή 3 στη δύση).

Βορειοδυτικά 7

Λόγια, κλοπή και γλωσσοφαγιές φέρνει η Βορειοδυτική κατεύθυνση , βάλτε εδώ τη μαύρη τουρμαλίνη και τον μπλε ρινόκερο, για κέρδη η γωνιά φέρνει εύνοια αλλά και ανταγωνισμό. Προτιμήστε μπλε και πράσινες αποχρώσεις, αποφύγετε πύρινα χρώματα σε σεντόνια, πετσέτες, καλύμματα.

Βορράς 2

Στο Βορρά θα πάει το άστρο της ασθένειας τοποθετήστε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας με μια χελώνα και αποφύγετε ανακαινίσεις καρφώματα και σκαψίματα, επίσης αποφύγετέ κόκκινες αποχρώσεις και προτιμήστε λευκά και γκρι, ασημί, χρυσά χρώματα.

Βορειοανατολικά 9

Η βορειοανατολική θα είναι η καλύτερη γωνιά του μήνα με το πύρινο άστρο 9 να φέρνει χαρούμενα γεγονότα, υλοποίηση και πραγματοποίηση ευχών, κάντε πράγματα εδώ ανανεώστε το χώρο ανοίξτε παράθυρα, φώτα κάντε φασαρία, επικοινωνήστε από αυτήν τη γωνιά, λίγο πράσινο και πολύ κόκκινο θα ενισχύσει και άλλο τη γωνιά, αποφύγετε μπλε και γαλάζια χρώματα που σαν νερό σβήνουν το καλό άστρο φωτιάς.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL