Καλάθι

Feng Shui Απριλίου

Ο μήνας φέρνει ευκαιρίες για δημιουργικότητα και καλή φήμη.

Κέντρο 6

Το κέντρο θα φιλοξενεί το μεταλλικό 6 που σε συνδυασμό με το ξύλινο ετήσιο 4 θα ενεργοποιήσει μια τάση για κατάθλιψη, έχετε στο κέντρο κάτι κίτρινο όπως έναν κιτρίνη ή ένα κίτρινο χαμόγελο σαν emoji ή μια κίτρινα μαργαρίτα που διώχνει τη θλίψη. Κατά τα άλλα το 6 είναι πολύ καλό άστρο και φέρνει κέρδη και άνοδο στα επαγγελματικά, έχετε εδώ έναν Δράκο.

Ανατολικά 4

Το άστρο πλούτου θα επισκεφτεί τον τομέα της υγείας και θα χτυπήσει με την ξύλινη ενέργεια του το γήινο 2 της ασθένειας που βρίσκεται εκεί όλο το χρόνο και αυτό θα φέρει πόνους στη μέση και στον αυχένα σε όποιον κάνει εργασίες στην ανατολή, καλύτερα να αποφύγετε αυτή τη γωνιά και να υπάρχει εδώ ησυχία, τα χρώματα που ταιριάζουν εδώ σε σεντόνια και πετσέτες είναι όλα τα κίτρινα και μπεζ.

Νοτιοανατολικά 5

Η πιο δύσκολη γωνιά θα είναι η νοτιοανατολική, τοποθετήστε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή για να καθαρίζει και να μετουσιώνει όλες τις αρνητικές ενέργειες, αποφύγετε και εδώ τα πύρινα χρώματα και προτιμήστε γαλάζια, μπλε και μαύρο. Επίσης μην κάνετε αυτόν τον μήνα ανακαινίσεις Νοτιοανατολικά.

Νότια 1

Ο Νότος ξανά φτιάχνει και φέρνει ευκαιρίες, βάλτε μουσική να παίζει εδώ. Ο Νότος θα είναι μία από τις καλύτερες γωνιές για να κάθεστε και για να κάνετε εργασίες. Ανακαινίστε το χώρο φυτέψτε λουλούδια, ανάψτε πάλι τη λάμπα αλάτων εδώ.

Νοτιοδυτικά 3

Στη γωνιά του έρωτα πάει το άστρο των αλλαγών που φέρνει τσακωμούς και ατυχήματα, έχετε εδώ τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο και ανάψτε μια λάμπα αλάτων Ιμαλαίων για Αρμονία. Τα πύρινα χρώματα ταιριάζουν εδώ όπως ροζ, κόκκινα και πορτοκαλί και αν θέλετε να έχετε θετικές αλλαγές, κάντε αυτόν τον μήνα μια όμορφη αλλαγή εδώ.

Δύση 8 Η Δύση θα είναι μια από τις καλύτερες γωνιές του μήνα ειδικά αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο ή να ασχοληθείτε με χόμπι, κάντε εδώ εργασίες ανοίξτε παράθυρα και αν έχετε καλά μόνιμα άστρα ανοίξτε εδώ το συντριβάνι. Τα μπλε χρώματα ταιριάζουν εδώ όπως και τα μαύρα.

Βορειοδυτικά 7

Λόγια, κλοπή και γλωσσοφαγιές φέρνει η Βορειοδυτική κατεύθυνση , βάλτε εδώ τη μαύρη τουρμαλίνη και τον μπλε ρινόκερο, για κέρδη η γωνιά φέρνει εύνοια αλλά και ανταγωνισμό. Προτιμήστε μπλε και μεταλλικές αποχρώσεις, αποφύγετε πύρινα χρώματα σε σεντόνια, πετσέτες, καλύμματα.

Βορράς 2

Στο Βορρά θα πάει το άστρο της ασθένειας τοποθετήστε εδώ την μηνιαία κολοκύθα υγείας με μια χελώνα και αποφύγετε ανακαινίσεις καρφώματα και σκαψίματα, επίσης αποφύγετέ κόκκινες αποχρώσεις και προτιμήστε λευκά και γκρι, ασημί, χρυσά χρώματα.

Βορειοανατολικά 9

Η βορειοανατολική θα είναι η καλύτερη γωνιά του μήνα με το πύρινο άστρο 9 να φέρνει χαρούμενα γεγονότα, υλοποίηση και πραγματοποίηση ευχών, κάντε πράγματα εδώ ανανεώστε το χώρο ανοίξτε παράθυρα, φώτα κάντε φασαρία, επικοινωνήστε από αυτήν τη γωνιά, λίγο πράσινο θα ενισχύσει και άλλο τη γωνιά, αποφύγετε μπλε και γαλάζια χρώματα που σαν νερό σβήνουν το καλό άστρο φωτιάς.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL