Καλάθι

Τα Ιπτάμενα άστρα του 2022

Η Χρονιά της Εναρμόνισης

Φέτος τα Άστρα θα βρίσκονται στα παλάτια τους, στην έδρα τους δηλαδή και θα έχουν την τάση να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Όμως μπορεί να μην χρειάζονται εξισορρόπηση αφού θα έχουν τα ίδια αρμονικά στοιχεία παντού, αλλά οι ενέργειες τους θα είναι ακόμα πιο έντονες γιατί θα βρίσκονται στη πηγή τους και καλό είναι να ενισχύσουμε δίνοντας έμφαση τα καλά στοιχεία της κάθε πλευράς, ώστε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Τα άστρα σε όλες τις γωνιές φέτος θα είναι διπλά και αυτό θα είναι και ένα από τα πιο έντονα στοιχεία της χρονιάς, θα είναι ιδανική χρονιά για να ζευγαρώσουν οι ελεύθεροι, να αποκτήσουν απογόνους τα ζευγάρια, να ανοίξουν δεύτερο κατάστημα όσοι έχουν ένα, να αποκτήσουν σπίτι όσοι δεν έχουν ή και εξοχικό. Γενικά η χρονιά φέρνει πολλαπλασιασμό και αύξηση, ναι φέρνει και αύξηση βάρους, θέλει προσοχή η διατροφή, όπως και τα θέματα υγείας. Επίσης προσοχή θέλουν τα ατυχήματα αφού η σύγκρουση φέτος γίνεται στον άξονα Τίγρη-Πιθήκου που είναι ο συνδυασμός των σφοδρών ατυχημάτων, δεν θα είναι πάλι καλή χρονιά για ταξίδια, αν και η Ελλάδα θα έχει πάρα πολύ τουρισμό, αφού θα φιλοξενεί τα καλύτερα άστρα ειδικά ο Νότος και η Κρήτη.

Κέντρο 5

Το δύσκολο άστρο 5 θα πάει στο κέντρο και θα προσπαθεί από εκεί να φέρει ανατροπές και προβλήματα, αποφύγετε να έχετε εκεί πύρινες και πράσινες αποχρώσεις, απομακρύνετε ρολόγια και πράγματα με κίνηση κρατήστε ησυχία και μην κάνετε εκεί ανακαινίσεις και καρφώματα όλο το χρόνο. Πάντα όπου πάει το άστρο 5 βάζουμε μεταλλικό μπολ με αλατόνερο και 6 νομίσματα και τη παγόδα 5 στοιχείων, φέτος όμως που θα πάει στο κέντρο δεν βάζουμε μπολ με νερό γιατί ΠΟΤΕ δεν βάζουμε νερό στο κέντρο!

Τοποθετήστε όμως την μεταλλική παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή. Επίσης για να βγάλετε τα καλά στοιχεία όλου του χώρου μπορείτε στο κέντρο εκτός από την παγόδα να βάλετε και τη μεταλλική Τρίλιζα με τα τυχερά πέταλα πάνω στο μαγικό τετράγωνο. Προτιμήστε στο κέντρο μεταλλικές αποχρώσεις λευκού, γκρι, ασημί ή μπλε, γαλάζια μαύρα χρώματα. Τα γήινα καφέ μπεζ κίτρινα είναι ουδέτερα. Εάν έχετε στο κέντρο κάποιο πράσινο φυτό απομακρύνετε το. Μεταλλική Τρίλιζα με τυχερά πέταλα Τοποθετείτε στο κέντρο με το κενό να δείχνει προς την ανατολή, τα μαύρα πέταλα μπαίνουν όπου χρειάζεται νερό και τα χρυσά στα καλύτερα άστρα της χρονιάς, ενώ κάνουν τρίλιζα νίκης στις 3 βορινές γωνιές (Βορειοδυτικά, Βορρά και βορειοανατολικά) πάνω στο στα άστρα 6- 1- 8 που είναι τα πιο τυχερά του Feng Shui και φέρνουν κέρδη, ευκαιρίες και καλές επιλογές όταν συναντηθούν.

Ανατολή 3

Αλλαγές θα φέρνει φέτος η Ανατολή, υστερίες, γκρίνια, ανταγωνισμό και ανατροπές, όμως μπορεί να φέρει και ευχάριστες αλλαγές αν φτιάξετε την ανατολική γωνιά. Απομακρύνετε από εκεί οτιδήποτε αιχμηρό, μαχαίρια, ψαλίδια και σπασμένα ή φθαρμένα πράγματα και τοποθετήστε εκεί το Τζιτζίκι από Liu Li, Feng Shui κρύσταλλο με τα χρώματα της Ίριδας για να φέρει μόνο θετικές αλλαγές, επίσης μπορείτε να έχετε εδώ τον στρατηγό Kwan Kong που δεν έχασε ποτέ καμία μάχη, το δρακόψαρο ανταγωνισμού, ή τη δάδα Νίκης και έναν αμέθυστο. Τζιτζίκι από Liu Li, Feng Shui κρύσταλλο με τα χρώματα της Ίριδας. Το Υπερηχητικό τζιτζίκι είναι σύμβολο Υγείας και Μακροζωίας επειδή είναι το έντομο που ζει περισσότερα χρόνια από όλα, έως και 17. Είναι το πιο δυνατό σύμβολο καλοκαιριού (καλού καιρού και σε συνθήκες), τραγουδιού και πανηγυρισμού, φέρνει επιτυχίες και καλές σοδειές, αυξάνει τη λίμπιντο και αναθερμαίνει τις σχέσεις στο Γάμο. Έλκει σχέση αν κάποιος είναι μόνος και φέρνει καλούς απογόνους ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία. Επίσης φέρνει ευχάριστες αλλαγές και μετουσιώνει το στάσιμο σε δράση, σαν να καλεί για ξύπνημα, πριν ο χρόνος περάσει.

Νοτιοανατολικά 4

Το άστρο Πλούτου, ομορφιάς και καλών γνωριμιών θα βρίσκεται και αυτό στο παλάτι του και αυτό θα είναι το καλύτερο σημείο για συντριβάνι και κίνηση φέτος, τοποθετήστε και τον ανανά Αφθονίας εδώ που είναι και σύμβολο ομορφιάς και αναγέννησης, επίσης εδώ μπορείτε να κρεμάσετε το λουλούδι της ζωής με τον κρύσταλλο, επίσης μπορείτε να τοποθετήσετε τις διπλές κουκουβάγιες που φέρνουν καλές σχέσεις και έξυπνες συνεργασίες. Αποφύγετε πύρινες και μεταλλικές αποχρώσεις και προτιμήστε μπλε γαλάζια χρώματα που ενισχύουν το ξύλινο 4 και όχι κόκκινα που το καίνε. Μην ξεχνάτε να ανοίγετε εδώ τα παράθυρα και να κάθεστε όσο πιο συχνά μπορείτε.

Νότος 9

Τα διπλά εννιάρια φέτος εδώ θα φέρουν μεγάλες Επιτυχίες, πάθος, καλές σχέσεις και πραγματοποίηση ονείρων. Κρεμάστε εδώ τα πουλιά της Ευτυχίας, που φέρνουν υγεία, μακροζωία, επιτυχίες και φώτιση, οι γερανοί είναι το πουλί που πετάει πιο ψηλά από όλα, κατεβαίνουν στη γη για να μας θυμίσουν πως είναι η ζωή στον παράδεισο και να μας πάρουν όλα τα προβλήματα, βοηθώντας μας να ζήσουμε χαρούμενοι χωρίς άγχος, υλοποιούν τις ευχές, αυξάνουν την πνευματικότητα, την καλή κρίση και προφυλάσσουν από περιορισμούς που βάζουν στενά όρια και απερισκεψίες. Τα χρώματα που ταιριάζουν εδώ είναι όλες οι αποχρώσεις του πράσινου και του μετάλλου όπως λευκό, γκρι, ασημί, χρυσό. Έχετε εδώ 4 μπαμπού και το αβγό από Αβεντουρίνη. Και ο Νότος θα είναι μια από τις καλύτερες πλευρές φέτος κάντε πράγματα εδώ, κυρίως ευχές, διαλογισμούς, οραματισμούς και εργασίες, βάλτε και ένα ρολόι που θα δουλεύει όλο το χρόνο σωστά και αποφύγετε γαλάζια μπλε και μαύρα χρώματα που ανήκουν στο υδάτινο στοιχείο και σβήνουν τη φωτιά.

Νοτιοδυτικά 2

Η Νοτιοδυτική θα φιλοξενεί φέτος το άστρο 2 της ασθένειας και σε συνδυασμό με το μόνιμο άστρο 2 της πλευρά θέλει ιδιαίτερη προσοχή, επίσης εδώ θα βρίσκεται φέτος και το σπάσιμο (Year Breaker) της Χρονιάς στις μοίρες του Πιθήκου (232° -247°), αφού βρίσκεται απέναντι από την Τίγρη που είναι η χρονιά 2022. Έχετε όλο το χρόνο εδώ τη μεταλλική κολοκύθα υγείας και αποφύγετέ ανακαίνιση, σκαψίματα, καρφώματα και φασαρίες, απομακρύνετε επίσης όσο μπορείτε τις πύρινες αποχρώσεις και τις πράσινες και προτιμήστε μπλε, μαύρα, λευκά, ασημί, χρυσά, γκρι και γήινα κίτρινα καφέ χρώματα. Επίσης επειδή το άστρο αυτό φέρνει και αύξηση βάρους έχετε εδώ έναν μπλε Απατίτη. Εδώ μπαίνουν φέτος οι χελώνες και τα 6 χρυσά νομίσματα. Ο συνδυασμός τoυ διπλού άστρου 2 μπορεί να φέρει απροσδόκητα κέρδη, απόκτηση ακίνητης περιουσίας και αποταμίευση γιατί είναι και ο συνδυασμός της αποθήκευσης και του στοκ Αφθονίας. Γι’ αυτό το λόγο βάλτε εδώ τη μαύρη κολοκύθα υγείας με τα νομίσματα Feng Shui την οποία γεμίζετε με ρύζι και φακές που συμβολίζουν τις λίρες και έναν καφέ με μαύρο οψιδιανό που είναι η πέτρα της αποταμίευσης.

Δυτικά 7

Στη Δύση τα άστρα θα φέρνουν λόγια, κλοπή, μάτι και ζήλεια, βάλτε εδώ τη μπλε σφαίρα που διώχνει το μάτι και προφυλάσσει από έχθρες αλλά και από αναβλητικότητα. Προτιμήστε γαλάζια μπλε χρώματα που θα φέρουν δημιουργικότητα και ανάδειξη ταλέντου, αλλά αποφύγετε και εδώ τα κόκκινα που θα κάψουν τα ταλέντα και θα φέρουν αναστολή δράσης. Έχετε επίσης εδώ όλο το χρόνο τον μπλε ρινόκερο και μαύρη τουρμαλίνη. Η γωνιά αυτή δεν θα είναι αρνητική αρκεί να υπάρχει αρκετό μπλε για να υπάρχει καλή ροή και προστασία.

Βορειοδυτικά 6

Η καλύτερη γωνιά του έτους θα είναι η Βορειοδυτική γιατί και θα βρίσκεται εδώ διπλό το άστρο Ουράνιας τύχης και είναι η πλευρά του Χοίρου που είναι ο καλύτερος φίλος της Τίγρης της χρονιάς και επίσης εδώ βρίσκεται και ο Σκύλος που επίσης είναι Φίλος της Τίγρης και ανήκουν στο ίδιο τρίγωνο. Επαγγελματική Άνοδο, Αναγνώριση και κέρδη φέρνει η πλευρά, τοποθετήστε εδώ τον Βούδα Θριάμβου που σηκώνει ψηλά τις δύο σφαίρες επιτυχίας και προτιμήστε γήινες αποχρώσεις σε σεντόνια, καλύμματα, πετσέτες. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις που καίνε τα μεταλλικά εξάρια, αλλά αν έχετε πράσινα χαλιά, κουρτίνες βάλτε τα εδώ για ακόμα περισσότερα κέρδη και εδώ ταιριάζουν φέτος πράσινα φυτά, μπαμπού και πράσινες πέτρες.

Βορράς 1

Πολύ νερό και κύματα ευκαιριών θα φέρει φέτος ο Βορράς, αλλά τα νερά θα είναι αρκετά ταραχώδη οπότε έχετε εδώ τον κυματοθραύστη και τοποθετήστε τον κυπρίνο που μπορεί και επιβιώνει στα κύματα ενώ φέρνει κέρδη. Όλα τα χρώματα ταιριάζουν εδώ γιατί όλα κάτι καλό φέρνουν. Στο Βορρά θα βρίσκονται φέτος και οι τρεις σωματοφύλακες (3 killing) και καλό είναι να μην τους γυρίζετε τη πλάτη γιατί φέρνουν πισώπλατα χτυπήματα, αποφύγετε να έχετε την πλάτη σας στο βορρά αλλά προτιμήστε να βλέπετε προς τα εκεί και τοποθετήστε να κοιτάει προς βορρά το κόκκινο στρογγυλό με τα 3 μυθικά ζώα προστασίας. Αποφύγετε και στο βορρά ανακαινίσεις, σκαψίματα και καρφώματα, ειδικά στις μοίρες του Ποντικού που βρίσκονται στο κέντρο του Βορρά (352°- 8°).

Ο Κυπρίνος είναι το μεγαλύτερο σύμβολο Αφθονίας στο Feng Shui, καθώς είναι το ψάρι που γεννάει τα περισσότερα αβγά από όλα τα ψάρια, κολυμπάει ακόμα και όρθιο αν χρειαστεί για να υπερπηδήσει τα κύματα και τα εμπόδια, επίσης εκτοξεύεται έξω από το νερό και φτάνει ψηλά στον Ουρανό όταν χρειάζεται να ανανεώσει την ενέργειά του, γι’ αυτό είναι και δυνατό σύμβολο επίτευξης στόχου, φέρνει επαγγελματικές προαγωγές, ακαδημαϊκές επιτυχίες και κέρδη στις επιχειρήσεις. Ο Κυπρίνος την ώρα που γεννάει τα αβγά του είναι Ιδανικό δώρο για κάποιον που κάνει νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, για εγκαίνια καταστήματος ή φιλόδοξα άτομα που θέλουν να ξεχωρίσουν στο χώρο τους και να έχουν πάντα επιτυχίες και άνοδο στη καριέρα.

Βορειοανατολικά 8

Το άστρο 8 έχει αρχίσει και χάνει τη δύναμη του καθώς βγαίνουμε σιγά σιγά από την περίοδο 8 και πλησιάζουμε τη περίοδο 9, δεν παύει βέβαια να είναι ένα καλό άστρο που κυρίως φέρνει Σοφία, γνώσεις και κέρδη από έξυπνες κινήσεις. Κρεμάστε εδώ την παγόδα γνώσεων με τις κόκκινες φούντες και τους δράκους που βαστούν τις καμπάνες και φέρνουν διακρίσεις, κάνουν τα μέλη τις οικογένειας να διαπρέπουν για τις γνώσεις, τις ιδέες και τις κινήσεις τους, επίσης φέρνει αύξηση εισοδήματος, πλούτο και επαίνους, βραβεία. Στην ίδια γωνιά θα βρίσκεται και ο Δούκας της Χρονιάς (Grand Duke Jupiter) στις μοίρες της Τίγρης (52° – 67°) και θέλει και εδώ η γωνιά ησυχία, αποφύγετε ανακαίνιση. Ο Δούκας όμως είναι αυτός που φέρνει εύνοια σε τυχερά παιχνίδια, αλλά θέλει και προσοχή στις επεκτατικές κινήσεις, βάλτε το ετήσιο Pi Yao με το κεφάλι του να κοιτάει προς νοτιοδυτικά στον άξονα Τίγρης-Πίθηκος (52° – 67°να κάθετε και να βλέπει προς 232° -247°). Pi Yao Μυθικό λιονταρόσκυλο με φτερά, είναι ένα από τα πιο ευοίωνα σύμβολα του Feng Shui. Αν το δείτε στον ύπνο σας ειδικά επάνω στο σπίτι σας μεγάλα κέρδη έρχονται. Φέρνει προστασία από παράλογες και άστοχες κινήσεις, ενώ παράλληλα ενεργοποιεί το άστρο ξαφνικών κερδών, με το έντονο κόκκινο τρίτο μάτι του, σύμβολο γρήγορης διαίσθησης. Κάθετε πάνω σε πλάκα με νομίσματα συμβολίζοντας ότι προστατεύει το πλούτο του σπιτιού, ενώ φέρνει καλοτυχία στα τυχερά παιχνίδια. Τρέφετε μόνο με χρυσό γι’ αυτό έλκει πλούτη. Τοποθετείτε πάντα στη θέση του Δούκα (Grand Duke Jupiter) που κάθε χρόνο είναι εκεί που είναι οι μοίρες του Ζωδίου της χρονιάς.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *