Καλάθι

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο είναι το μεγαλύτερο Γούρι που μπαίνει στο σπίτι μας,

Που και πότε να το στολίστε για να σας φέρει Υγεία, Αγάπη και Ευημερία τον καινούργιο χρόνο.

Το Δέντρο ανήκει στο στοιχείο του Ξύλου και ο Δεκέμβριος στο στοιχείο του Νερού γιατί είναι ο μήνας του Ποντικού που είναι ο Αρχηγός του Βορρά και του Νερού. Το νερό όταν είναι υπερβολικό φέρνει ανατροπές όπως οι πλημμύρες, ναυάγια και πολύ κακοκαιρία και βρίσκεται πάντα στο pick του τον μήνα του Ποντικού που αρχίζει στις 7 Δεκεμβρίου και τελειώνει 5 Ιανουαρίου γι’ αυτό είναι σημαντικό να στολίζουμε το δέντρο πριν μπει ο Ποντικός για να αρχίσει να απορροφάει το νερό που όταν είναι ανεξέλικτο φέρνει ανατροπές στα σχέδια μας και να το ξεστολίζουμε αφού βγει μετά τα Φώτα που έχουν ηρεμήσει τα νερά.

Η καλύτερη ημέρα για να στολίσετε το δέντρο είναι η Κυριακή 4 Δεκεμβρίου που είναι ημέρα Τακτοποίησης και βοηθάει να λυθούν εκκρεμότητες και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, δεύτερη καλή ημερομηνία είναι η Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου που είναι ημέρα Ελέγχου και ημέρα που μπορείτε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Μια άλλη καλή ημερομηνία αν δεν προλάβετε είναι η ημέρα Σάββατο 10 Δεκεμβρίου που είναι ημέρα Συγκομιδής, όπου η τοποθέτηση δέντρου ακόμα και η αγορά φυτών φέρνει καλοτυχία και καλή σοδιά, καρποφορία και Αφθονία.

Τα στολίδια συμβολίζουν τους καρπούς του δέντρου και για να υπάρχει Αφθονία καλό είναι κάθε χρόνο να αγοράζετε κάποια καινούργια και να ανανεώνετε τα περσινά ώστε η καινούργια χρονιά να φέρει περισσότερα κέρδη. Φροντίστε ακόμα στο δέντρο να υπάρχουν και τα 5 στοιχεία του Feng Shui Νερό-Ξύλο-Φωτιά-Γη-Μέταλλο. Για νερό κρεμάστε μερικά διάφανα στολίδια ή κυματιστές κορδέλες, το ξύλο το καλύπτει το δέντρο, για φωτιά βάλτε φώτα και κόκκινα στολίδια, για γη βάλτε τετράγωνο στολίδια σαν σπιτάκια, ή κεραμικά ή σε μπεζ κίτρινα χρώματα ή στολίδια που απεικονίζουν καρπούς και γλυκίσματα όπως κουκουνάρια, ρόδια, καραμέλες και για μέταλλο κρεμάστε καμπανάκια και μπάλες σε οποιοδήποτε χρώμα ή ασημένια/ χρυσά στολίδια.

Η καλύτερη κατεύθυνση για να μπει φέτος το δέντρο είναι ο Βορράς, αν δεν πέφτει εκεί το σαλόνι σας μπορείτε να το βάλετε στη βορινή γωνιά του Σαλονιού, στο βορρά θα σας φέρει άνοδο στα επαγγελματικά και κέρδη. Επίσης μια άλλη καλή πλευρά θα είναι φέτος η Νοτιοανατολική πλευρά του σπιτιού ή σαλονιού εκεί θα φέρει χαρούμενα γεγονότα, καλές σχέσεις, γάμο σε ανύπαντρους, απόγονους σε νέα ζευγάρια και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. Αν δεν σας ταιριάζει ούτε στο Βορρά, ούτε Νοτιοανατολικά, τότε επιλέξτε να το στολίσετε Βορειοανατολικά που θα φέρει αγάπη, ομαδικότητα, γνώσεις και Αφθονία. Αποφύγετε να τοποθετήσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος στο Νότο, Νοτιοδυτικά, Δυτικά και Βορειοδυτικά και οι 4 αυτές κατευθύνσεις θα έχουν αρνητικά άστρα και καλό είναι να μην τα διεγείρετε γιατί μόνο αναποδιές θα φέρουν αυτές οι 4 πλευρές και καλύτερα εκεί υπάρχει ησυχία και να μην αναβοσβήνουν φωτάκια.

Η Ανατολή θα είναι επίσης ένα πολύ καλό σημείο για να στολίσετε κάτι κόκκινο αλλά όχι για να μπει το δέντρο γιατί το ξύλο χτυπάει αυτό το καλό γήινο άστρο που θα βρίσκεται εκεί, στολίστε εδώ κεράσματα, κουραμπιέδες, μελομακάρονα και δίπλες που συμβολίζουν τα μασούρια χρημάτων. Εάν θέλετε να κάνετε ρεβεγιόν στο σπίτι σας στις 24 Δεκεμβρίου πολύ καλά άστρα θα έχει για συγκέντρωση και γιορτή Βορειοανατολικά και Ανατολικά, αν είναι εκεί η τραπεζαρία σας καλέστε κόσμο και ενεργοποιήστε αυτά τα καλά άστρα και στις 31 Δεκεμβρίου το καλύτερο άστρο για γιορτή θα βρίσκεται στο Βορρά αν είναι εκεί η τραπεζαρία σας προτιμήστε να κάνετε Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Σημαντικά σημεία για στόλισμα είναι και η μπαλκονόπορτα της πρόσοψης, όπως και η είσοδος του σπιτιού, στολίστε και στα δύο αυτά σημεία κάτι χαρούμενο που να καλωσορίζει τη καινούργια χρονιά που έρχεται, κρεμάστε ρόδια ή ευχές και δίπλα στη είσοδο έχετε και εδώ κεράσματα, επίσης μπορείτε δίπλα στη πόρτα να έχετε μια πιατέλα με 9 μανταρίνια που φέρνουν Αφθονία και Υγεία και από κάτω από τα μανταρίνια μπαίνουν κόκκινοι φάκελοι με τις ευχές του Feng shui σε χρυσό και μέσα βάζετε χρήματα και μετά τη πρωτοχρονιά τα χαρίζεται στα μέλη της οικογένειας και κάνετε και τη πρώτη αγορά με τα χρήματα που είναι μέσα σε ένα τυχερό φάκελο για το σπίτι σε τρόφιμα για να είναι πάντα γεμάτο αγαθά το σπίτι και να έλκει ευημερία. Πολύ ευοίωνο είναι επίσης δεξιά και αριστερά της εισόδου να κρεμαστούν δύο κάδρα με το σύμβολο της Ουράνιας Τύχης σε χρυσό και κόκκινο που φέρνει ισορροπία αγάπη και καλοτυχία. Τοποθετούνται δύο κάδρα για να ανοίξουν πύλη καλοτυχίας και μένουν μετά εκεί όλο το χρόνο.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL