Καλάθι

Αποκατάσταση ισορροπιών φέρνει ο μήνας ειδικά σε όσους αποφασίσουν να προχωρήσουν και να μην επιμένουν σε παλιές φόρμες.

Κέντρο άστρο 8

Το κέντρο θα φιλοξενεί το καλύτερο άστρο και σε συνδυασμό με το ετήσιο 6 θα λείπει μόνο το άστρο 1 για να ενεργοποιηθεί ο μαγικός συνδυασμός της απόλυτης αρμονίας και όταν το ημερήσιο άστρο1 μπει στο κέντρο τότε θα υπάρχει μεγάλη εύνοια. Αυτό θα συμβεί 4 φορές μέσα στο μήνα, στις 10, 19 και 28 Αυγούστου και στις 6 Σεπτεμβρίου. Πειράξτε το κέντρο εκείνες τις μέρες, κάντε κάτι εκεί και όλο το μήνα στο κέντρο το πουγκί με τις 9 πέτρες υλοποίησης για θετικές εξελίξεις σε όλους του τομείς.

Ανατολικά 6

Νερό θέλει η ανατολή όλο το μήνα για να μην κόψει τις καλές συναλλαγές και τις ευκαιρίες που φέρνει η ανατολή, έχετε κάτι μπλε, στρώστε γαλάζια σεντόνια αν είναι εδώ η κρεβατοκάμαρα και μπλε πετσέτες αν είναι το μπάνιο στην ανατολή. Ανοίξτε παράθυρα, καθίστε σε αυτή τη γωνιά, πάρτε πρωτοβουλίες.

Νοτιοανατολικά 7

Μπορεί το μεταλλικό άστρο 7 να φέρνει κλοπές και λόγια όμως τώρα που θα πάει στην πλευρά του πλούτου θα φέρει κέρδη και δημιουργικότητα γιατί θα εξασθενίσει το δύσκολο ετήσιο άστρο, έχετε εξωτερικά από αυτή τη πλευρά ένα δοχείο ή και κουβά με νερό για να καθαρίζει την αρνητική πλευρά των άστρων.

Νότια 3

Στη Φήμη θα πάνε οι τσακωμοί και θα μάθουμε πάλι πολλά και για γνωστά πρόσωπα, για προστασία από ατυχήματα έχετε εδώ τη λιβελούλα γρήγορων ελιγμών και ανάψτε μια λάμπα αλάτων. Κόκκινα θέλει αυτή η γωνιά.

Νοτιοδυτικά 5

Η δύσκολη πλευρά του μήνα θα είναι η πλευρά του έρωτα όσοι έχετε συντριβάνι εδώ για τα μόνιμα άστρα σας κλείστε το αυτόν τον μήνα και βάλτε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων. Αποφύγετε επισκευές και καρφώματα.

Δυτικά 1

Φτιάχνει πάλι η Δύση που όλο το μήνα θα φέρνει ευκαιρίες, αν τα μόνιμα άστρα σας είναι καλά στη δύση μπορείτε να ανοίξετε εδώ το συντριβάνι. Ξανά ανάψτε τη λάμπα αλάτων του έτους και καθίστε όσο περισσότερο μπορείτε σε αυτή τη γωνιά.

Βορειοδυτικά 9 Κίνδυνο φωτιάς θα υπάρχει αυτόν τον μήνα βορειοδυτικά αν είναι η κουζίνα σας εδώ προσέχετε διαφορετικά βάλτε 4 μπαμπού ή και ξύλινο μελωδό να φέρει επιτυχίες και υλοποίηση. Η γωνιά φέρνει και εγκυμοσύνες. Εκτός κουζίνας προτιμήστε πράσινα χρώματα σε σεντόνια και πετσέτες. Στη κουζίνα έχετε μόνιμα βάζο με νερό.

Βορρά 4

Αν και το άστρο του μήνα θα είναι πολύ καλό ο βορράς έχει ταλαιπωρηθεί φέτος και το καλό άστρο το λαμβάνει ως επίθεση, έχετε τη καμήλα εδώ για άνοδο στα επαγγελματικά και προτιμήστε κίτρινα και γήινα χρώματα.

Βορειοανατολικά 2

Η ασθένεια θα έρχεται από αυτή τη πλευρά, αλλά λόγω του ετήσιο άστρο και των συνδυασμό του μήνα η γωνιά θα βοηθάει στο αδυνάτισμα, προσέχετε τη διατροφή και βάλτε εδώ όλο το μήνα τη μηνιαία κολοκύθα υγείας. Αποφύγετε και εδώ επισκευές και φασαρίες.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *