Καλάθι

Feng Shui Σεπτεμβρίου

Πώς να πετύχετε τους Στόχους σας!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των σχεδίων και των νέων ξεκινημάτων και φέτος τα άστρα ευνοούν πολύ τη στόχευση και το Feng Shui μπορεί να βοηθήσει να υλοποιήσετε τα σχέδια σας.

Κέντρο 4

Το κέντρο θα φιλοξενεί ένα από τα καλύτερα άστρα που φέρνει ομόνοια, καλές συνεργασίες, νέες γνωριμίες και κέρδη, ωστόσο ενοχλεί το ετήσιο 5 και καλό είναι να υπάρχει ησυχία εδώ, αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και ανακαινίσεις, έχετε όλο το χρόνο εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων.

Ανατολή 2

Το άστρο της ασθένειας θα πάει αυτόν τον μήνα στην ανατολή, αλλά θα φέρει και κέρδη καθώς είναι το άστρο της αποταμίευσης. Έχετε εδώ ένα γουρουνάκι κουμπαρά και ρίχνετε συχνά μέσα κάποιο κέρμα για να ενεργοποιήσετε έσοδα και για να απορροφήσει το άστρο ασθένειας, έχετε σε αυτήν τη γωνιά μια μεταλλική κολοκύθα υγείας, αποφύγετε και εδώ πύρινες αποχρώσεις σε πετσέτες, σεντόνια, καλύμματα και κλείστε την ετήσια λάμπα αλάτων που έχουμε εδώ.

Νοτιοανατολικά 3

Και στη γωνιά του πλούτου η ένταση θα κορυφωθεί, έχετε εδώ ένα μεταλλικό ρόδι, το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα που θα κάψει το ξύλινο άστρο 3 και θα διώξει τους καυγάδες και τη μηνιαία δρακοπεταλούδα για προστασία από ατυχήματα.

Νότος 8

Αποκαλύψεις θα φέρει το άστρο γνώσεων στην πλευρά της φήμης και θα ακούσουμε ακόμα περισσότερα για διάσημους. Από εδώ θα έρχονται και τα κέρδη αυτόν τον μήνα, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι αν και εφόσον το επιτρέπουν τα μόνιμα άστρα σας και βάλτε εδώ τις 9 πύρινες πέτρες υλοποίησης μαζί με την επιθυμία σας, η γωνιά φέρνει ολοκλήρωση στόχου. Ανάψτε εδώ τη λάμπα αλάτων αν δεν έχετε σε αυτή τη γωνιά μόνιμο άστρο 2 ή 5. Κάντε εδώ διαλογισμούς, σχεδιάστε τις κινήσεις σας.

Νοτιοδυτικά 1

Ευκαιρίες και νέες γνωριμίες θα φέρει η πλευρά του έρωτα αλλά και μοναξιά σε όσους δεν καταφέρουν να τα βρούνε, έχετε εδώ το σύμβολο της διπλής ευτυχίας και σύμβολα με ζευγάρια, όπως και τον κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής που καθαρίζει τις επαφές σας.

Δυτικά 6

Στη Δύση το άστρο θα φέρει Ουράνια τύχη, δύναμη, άνοδο στα επαγγελματικά και ανάδειξη ταλέντου, κάντε εργασίες εδώ, επαφές και τηλεφωνήματα. Τοποθετήστε σε αυτή τη γωνιά έναν χρυσό Δράκο για επιτυχίες και 4 μπαμπού. Προτιμήστε σε σεντόνια, πετσέτες και καλύμματα πράσινες αποχρώσεις.

Βορειοδυτικά 5

Το άστρο που φέρνει δυσκολίες θα βρίσκεται εδώ, αποφύγετε όσο μπορείτε να κάνετε βορειοδυτικά ανακαινίσεις, βαψίματα και καρφώματα και έχετε τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στη κορυφή ή μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό. Επίσης απομακρύνετε από εδώ όσο μπορείτε τις πύρινες αποχρώσεις και προτιμήστε γκρι και λευκά χρώματα.

Βορράς 9

Το πύρινο 9 θα φέρει κέρδη και θετικά πράγματα, χαρούμενα γεγονότα και επιτυχίες, δυναμώστε το άστρο με λίγο πράσινο ή 4 μπαμπού, κάντε εδώ φασαρία, ανακαινίσεις, φυτέψτε στην αυλή ένα καρποφόρο φυτό, ανοίξτε τα παράθυρα και βάλτε μουσική, αλλά κυρίως καθίστε σε αυτή τη γωνιά και κάντε επαγγελματικές κινήσεις από εδώ.

Βορειοανατολικά 7

Καλή γωνιά θα είναι και η βορειοανατολική κυρίως εάν θέλετε να κάνετε χειροτεχνίες, εργασίες και δημιουργικά πράγματα. Ότι ξεκινήσετε από εδώ θα έχει καλή ροή και μπορεί να καρποφορήσει, αποφύγετε όμως να ανάβετε κεριά εδώ και να έχετε αυτόν το μήνα πολλά κόκκινα γιατί η φωτιά θα κάψει αυτό το καλό άστρο που φέρνει καλή προβολή και αναγνώριση. Έχετε εδώ το μπλε ρινόκερο και τη μαύρη τουρμαλίνη του μήνα για να μην σας πιάνει το μάτι και οι κλοπές.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *