Καλάθι

To Feng Shui Σεπτεμβρίου

Τον συνδυασμό των άστρων που φέρνουν διαξιφισμούς θα έχει ο μήνας και οι καρέκλες πολλών θα τρίζουν, αφού το άστρο 7 που είναι η μικρή κόρη θα τα βάλει με τον αρχηγό που είναι το ετήσιο άστρο 6, με απλά λόγια οι νέες γυναίκες θα διαμαρτυρηθούν και η ανάγκη για δημιουργία θα νικήσει τους περιορισμούς. Όμως το ψέμα θα κάνει party και η ανάγκη για έκφραση μπορεί να οδηγεί στη παγίδα της δυσφήμισης.

Κέντρο 7 Τσακωμοί και λόγια θα έχει όλο το μήνα το κέντρο βάλτε κάτι σε γαλάζιο χρώμα και τη σφαίρα με το μάτι για προστασία από κουτσομπολιά, στο κέντρο μπαίνει αυτόν τον μήνα και ο μπλε ρινόκερος με τη μαύρη τουρμαλίνη, όπως και το στάχυ καρποφορίας για να είναι γόνιμες και κερδοφόρες οι μάχες, εδώ μπαίνει και η Νέμεσις για Νίκες.

Ανατολικά 5 Αποφύγετέ αυτόν τον μήνα ανακαινίσεις και σκαψίματα, καρφώματα στην ανατολή και όσοι έχετε συντριβάνι εδώ κλείστε το. Επίσης αποφύγετε πύρινα χρώματα, προτιμήστε κίτρινα και καφέ γήινα σε σεντόνια και πετσέτες στην ανατολή και τοποθετήστε εδώ την παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή και μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα και αλατόνερο.

Νοτιοανατολικά 6 Η πλευρά του πλούτου θα είναι κάπως καλύτερα και μπορούν τώρα να υλοποιηθούν οικονομικά ανοίγματα, αλλά λόγο του ετήσιο άστρου η γωνιά θέλει ακόμα ησυχία, έχετε εδώ κίτρινες αποχρώσεις σε καλύμματα και σεντόνια και έναν δράκο για άνοδο στην καριέρα.

Νότια 2 Στον νότο μπαίνει αυτόν τον μήνα η μεταλλική κολοκύθα υγείας (όχι οι ξύλινες και φυσικές δεν κάνουν, καθώς το ξύλο ενοχλεί τη γη), αποφύγετε και εδώ πύρινες αποχρώσεις και ανακαινίσεις. Επίσης εδώ μπαίνουν τώρα η χελώνα και τα 6 χρυσά νομίσματα με τη χρυσή κλωστή.

Νοτιοδυτικά 4 Η πλευρά του έρωτα φτιάχνει και πάλι, ανοίξτε εδώ το συντριβάνι αν και εφόσον έχετε καλά μόνιμα άστρα και κάντε πράγματα εδώ, ανακαινίστε, φυτέψτε στο κήπο, βάψτε, κάντε επικοινωνίες, έχετε φρέσκα λουλούδια αν θέλετε να προσελκύσετε σχέση και το κρύσταλλο με το λουλούδι της ζωής για καλές επαφές.

Δυτικά 9 Το καλύτερο σημείο του μήνα θα είναι η Δύση, βάλτε εδώ τις 9 πέτρες υλοποίησης και έναν γελαστό Βούδα που μεταδίδει χαρά στο σπίτι, μπαμπού δεν μπορούμε να βάλουμε γιατί θα χτυπήσουμε το ετήσιο 8 αλλά ούτε και συντριβάνι (παρά μόνο κάποιες μέρες, που θα διαβάσετε στα ημερήσια άστρα) γιατί το νερό θα σβήσει το ευοίωνο πύρινο άστρο του μήνα. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι δουλεύετε από εδώ και να κάθεστε όσο περισσότερο μπορείτε, ανοίξτε και τα παράθυρα.

Βορειοδυτικά 8 Και αυτή θα είναι μια καλή γωνιά και εδώ πάει το συντριβάνι και φέρνει κέρδη, κάντε συμφωνίες από εδώ και αν είναι η είσοδος σας βάλτε έναν βάτραχο πλούτου και κάτι κόκκινο στη πόρτα. Γενικά όμως τα χρώματα που θέλει σε υφάσματα είναι μπλε και γαλάζια.

Βορρά 3 Αλλαγές φέρνει η πλευρά της καριέρας και τσακωμούς, έχετε εδώ το σκόρδο με τη κόκκινη φούντα και το νόμισμα και ένα κομμάτι αμέθυστο για αρμονία και καλές ξεκάθαρες αποφάσεις. Τοποθετήστε εδώ έναν ελέφαντα για θετικές αλλαγές.

Βορειοανατολικά 1 Και η πλευρά των γνώσεων θα είναι πολύ καλή αυτόν τον μήνα και όποιος κάθετε εδώ θα έχει επιτυχίες κρεμάστε εδώ το σύμβολο Ουράνιας τύχης σε κόκκινο και χρυσό το χρυσό ενισχύει το άστρο και το κόκκινο φέρνει γρήγορα αποτελέσματα, βάλτε μουσική να παίζει ή έχετε εξωτερικά έναν μελωδό.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL