Καλάθι

Τι χρώμα να βάψω το δωμάτιο; Μα αυτό που ταιριάζει στο Feng Shui φυσικά!

Τα χρώματα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε ένα χώρο και είναι σημαντικό το κάθε δωμάτιο να έχει το χρώμα που του ταιριάζει ώστε να ενεργοποιεί θετική ενέργεια και να αναβαθμίζει το Feng Shui του χώρου. Μπορεί το κάθε χρώμα από μόνο του να έχει τη δική του δόνηση, το γαλάζιο ηρεμεί, το πράσινο φέρνει πρόοδο, το κόκκινο ενεργοποιεί γρήγορα τα πράγματα, το κίτρινο φέρνει χαρά, το βιολετί διώχνει τη κατάθλιψη, όμως ο συνδυασμός των άστρων που υπάρχουν σε έναν χώρο βγάζουν τη δική τους ενέργεια και με το χρώμα μπορούμε να γεφυρώσουμε ενέργειες που αντικρούονται μεταξύ τους και να ενεργοποιήσουμε θετικά αποτελέσματα.

Το πορτοκαλί π.χ. μπορεί να φέρνει υλοποίηση και επίτευξη στόχου, αν στο δωμάτιο βρει άστρα που φέρνουν χωρισμό θα φέρει το διαζύγιο γρήγορα και έντονες διαμάχες, ενώ εκεί που είναι τα άστρα πλούτου θα φέρει χρήματα γρήγορα, όμως ένα γκρι χρώμα στα άστρα διαζυγίου θα έφερνε εξισορρόπηση και αρμονία, στον πλούτο όμως θα έκοβε τα κέρδη γιατί άλλα στοιχεία χρειάζεται ο κάθε συνδυασμός άστρων. ΠΟΤΕ! ΜΑ ΠΟΤΕ! Από το 1999 που κάνω μελέτες feng shui σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους δεν είδα ένα χώρο που να μην έχει λάθος χρώμα στο συνδυασμό άστρων που έβγαζε το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι που με κάλεσαν. Πάντα η ίδια ερώτηση, «γιατί το έβαψες πράσινο;» και η απάντηση πάντα ίδια «ήθελα μια αλλαγή» όταν θα αλλάξετε χρώμα είναι βέβαιο πως θα έχετε μια αλλαγή, τι αλλαγή όμως; Τι θα ενεργοποιήσετε με το νέο χρώμα;

Εννοείται πως στο Feng Shui υπάρχουν και άλλες θεραπείες και πρώτο στη λίστα είναι πάντα οι γωνιές που συχνάζουμε στο χώρο καθώς το αν καθόμαστε στα καλύτερα άστρα ή έχουμε εκεί τη πάνα του σκύλου παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, ύστερα υπάρχουν κάποια αντικείμενα που αν μπουν στη σωστή θέση θα φέρουν έναν καλύτερο συντονισμό, όμως και το χρώμα είναι στα βασικά, μένει εκεί για χρόνια και τελικά επιβάλει το στοιχείο του στο χώρο. Τα άστρα όλα και όλα είναι μόνο 9, αλλά οι συνδυασμοί μεταξύ τους βγάζουν πάρα πολλούς συνδυασμούς, αρχικά βγάζουν 9Χ9 =81 συνδυασμούς που είναι όλες οι πιθανότητες συνάντησης 2 άστρων, μετά μπαίνει και τρίτο άστρο από την περίοδο που χτίστηκε ο χώρος και υπάρχει και το μόνιμο της κάθε κατεύθυνσης, σε μια μελέτη αυτούς τους συνδυασμούς άστρων εξετάζουμε και βρίσκουμε τι χρώμα ταιριάζει σε κάθε δωμάτιο, ώστε να αποδυναμώνει κάτι αρνητικό όπου χρειάζεται και να ενεργοποιεί ότι πιο θετικό έχει να δώσει ένας χώρος. Βρείτε τα χρώματα που ταιριάζουν στο χώρο σας και αναβαθμίσετε το Feng Shui σας.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *