Καλάθι

Τα Ιπτάμενα άστρα του Οκτωβρίου

8 Οκτωβρίου – 6 Νοεμβρίου

Τα άστρα στην ίδια θέση με τα ετήσια θα δυναμώσουν πολύ τα ακραία φαινόμενα ισχυρογνωμοσύνης και θα γίνει η τελική αναμέτρηση στη μάχη για τον έλεγχο των πραγμάτων.

Κέντρο 6

Τσακωμούς και ένταση θα φέρνει το κέντρο με το συνδυασμό άστρων να μοιάζει με ξίφη που διασταυρώνονται, βάλτε έναν γελαστό Βούδα στο κέντρο που φέρνει σοφές λύσεις και μεταδίδει χαρά, καθώς το γέλιο είναι μεταδοτικό και έχετε κάτι μπλε για ηρεμία όπως μια πέτρα από απατίτη που κόβει τη λαιμαργία και τις αδικίες.

Ανατολικά 4

Από την Ανατολή θα έρχονται τα χρήματα έχετε εκεί τις 2 γήινες πέτρες πλούτου Κιτρίνη και καλσίτη ανανά ή έναν ανανά για αύξηση εισοδήματος, αποφύγετέ πύρινες αποχρώσεις και για σεντόνια και πετσέτες προτιμήστε μπλε και κίτρινες αποχρώσεις στην ανατολή όπως και μπεζ.

Νοτιοανατολικά 5

Αποφύγετέ όσο μπορείτε τη γωνιά αυτή και βεβαιωθείτε ότι έχετε εδώ τη παγόδα 5 στοιχείων με την κολοκύθα υγείας στην κορυφή. Αυτό το μήνα όπως και όλη τη χρονιά που διανύουμε δεν θέλουμε εδώ επισκευές και φασαρίες.

Νότια 1

Το πολύ νερό εδώ θα φέρει θεομηνίες, πλημμύρες και υδραυλικά προβλήματα έχετε εδώ τον κυματοθραύστη και 4 μπαμπού. Οι πράσινες αποχρώσεις ταιριάζουν εδώ όπως και τα φρέσκα λουλούδια, ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα εδώ και με το internet.

Νοτιοδυτικά 3

Όταν το άστρο 3 συναντάει ξανά το άστρο 3 υπάρχουν υστερίες, έκρυθμες καταστάσεις και πολλές διαμάχες, έχετε εδώ το σκόρδο με τις 6 σκελίδες και τη κόκκινη φούντα και ένα κομμάτι ροζ χαλαζία για ομόνοια.

Δυτικά 8

Το διπλό άστρο πλούτου θα φέρει καλές οικονομικές εξελίξεις και υγεία σε όσους κάθονται ή κοιμούνται δυτικά. Στρώστε σεντόνια σε πύρινα χρώματα αν είναι εδώ η κρεβατοκάμαρα σας, ένα μπολ με 9 πορτοκάλια αν είναι η κουζίνα ή η τραπεζαρία και κάντε από εδώ τις δουλειές σας, επίσης ανοίξτε αυτόν το μήνα εδώ το συντριβάνι και κάντε ανακαινίσεις, επισκευές, φυτέψτε κάποιο καρποφόρο από τη δυτική πλευρά του κήπου.

Βορειοδυτικά 7

Πολλά λόγια συκοφαντίες φέρνει αυτή η πλευρά, έχετε εδώ μαύρη τουρμαλίνη και τη σφαίρα με το μάτι προστασίας. Αν είναι η είσοδος σας εδώ βάλτε δίπλα τον μπλε ρινόκερο για να μην έχετε οικονομικές απώλειες και προτιμήστε μπλε και γαλάζιες αποχρώσεις σε σεντόνια και καλύμματα.

Βορρά 2

Ο βορράς φέρνει ασθένειες και αύξηση βάρους, φέρνει όμως και καλές αγορές και αν είναι η είσοδος σας εδώ κάντε τώρα κάποια επέκταση, έχετε εδώ μια χελώνα και την κολοκύθα υγείας, όπως και 6 feng shui νομίσματα δεμένα με χρυσή κλωστή.

Βορειοανατολικά 9

Χαρά και επιτυχίες φέρνει αυτή η γωνιά, έχετε εδώ 4 πράσινες Αβεντουρίνες ή το αβγό καλοτυχίας και κάντε και εδώ όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε, φυτέψτε και στο κήπο ή τη βεράντα φυτά με άνθη και για επίτευξη στόχου τοποθετήστε εδώ τις 9 πύρινες πέτρες υλοποίησης.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *