Καλάθι

Feng Shui Νοεμβρίου

7 Νοεμβρίου- 6 Δεκεμβρίου

Τα άστρα του μήνα θα μας δείξουν λίγο πως θα είναι η χρονιά που έρχεται μιας και θα βρίσκονται στις ίδιες θέσεις με τα ετήσια άστρα του 22 με τη διαφορά ότι από τον Φλεβάρη θα απελευθερωθούν δύο πολύ σημαντικές κατευθύνσεις και θα υπάρξουν κάποιες βελτιώσεις, όμως ότι ξεκινήσετε αυτόν τον μήνα, θα απόδοση όλη την επόμενη χρονιά, οπότε ξεκινήστε θετικά πράγματα.

Κέντρο 5

Στο κέντρο το άστρο 5 θα είναι ακίνδυνο αφού εκεί είναι το σπίτι του και το ετήσιο κεντρικό άστρο είναι η συνέχεια του οπότε θα ενισχύσει την τάση για άνοδο και θα αυξήσει την Ουράνια Τύχη, έχετε έναν Δράκο Καριέρας εδώ και αποφύγετε αυτόν τον μήνα να καρφώσετε ή να κάνετε ανακαινίσεις στο κέντρο, επίσης δεν θέλει το κέντρο πύρινες αποχρώσεις. Έχετε όλο τον Νοέμβριο σε αυτό το σημείο τη μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων.

Ανατολικά 3

Στην πλευρά της Υγείας έρχονται αλλαγές και θεραπείες, αλλά το διπλό 3 φέρνει και ατυχήματα, κρεμάστε εδώ την Λιβιελούλα γρήγορων ελιγμών με τον αμέθυστο και έχετε το σύμβολο διπλής ευτυχίας για να σταματάει τους καυγάδες και την ένταση, όπως και ένα κλαδί ελιάς, ή δύο λευκά περιστέρια.

Νοτιοανατολικά 4

Στην πλευρά του πλούτου έρχεται το άστρο που φέρνει γνωριμίες καλές συνεργασίες και κέρδη, αλλά λόγο του ετήσιου άστρου 5 δεν κάνει να υπάρχει κίνηση εδώ, έχετε όμως ήσυχα σύμβολα πλούτου όπως το βάτραχο με το νόμισμα και αν είναι η είσοδος σας εδώ κρεμάστε κάποιο μπλε κορδελάκι, ματάκι ή βάλτε μπλε χαλάκι.

Νότια 9

Μια από τις καλύτερες γωνιές του μήνα θα είναι ο νότος που πολύ έντονη τάση για καλή διαφήμιση και προβολή, κάντε προωθητικές κινήσεις από εδώ, ασχοληθείτε με διαφήμιση εάν έχετε στη δουλειά σας νότια πόρτα και βάλτε σε αυτήν τη γωνιά τις επαγγελματικές κάρτες. Από αυτή τη πλευρά έρχονται και τα ευχάριστα βάλτε σε βάζο φρέσκα λουλούδια για να προσελκύσετε καλές επαφές και νέες γνωριμίες.

Νοτιοδυτικά 2

Η ασθένεια πάει στο σπίτι της και περισσότερο θα φέρνει τύχη στον έρωτα και τάση για ζευγάρωμα παρά ασθένειες, όπως και να έχει, έχετε εδώ τη κολοκύθα υγείας και σύμβολα αγάπης καρδιές, πάπιες, φωτογραφίες με ζευγάρια. Η γωνιά αυτή μπορεί να φέρει και αποταμίευση έχετε εδώ έναν κουμπαρά αλλά αποφύγετε και εδώ ανακαινίσεις και σκαψίματα.

Δυτικά 7

Πολύ καρποφορία θα φέρνει αυτή η γωνιά αυτόν τον μήνα με το ετήσιο άστρο να ενισχύει το μηνιαίο, αναδείξτε από εδώ τα ταλέντα σας, εργαστείτε σε αυτή τη γωνιά, κάντε επικοινωνίες και επαφές. Προσέχετε μόνο κλοπές και λόγια και για προστασία έχετε εδώ μαύρη τουρμαλίνη και το μπλε ρινόκερο.

Βορειοδυτικά 6

Το άστρο 6 μπορεί να επισκέπτεται το σπίτι του αλλά το ετήσιο επίσης μεταλλικό 7 βρίσκετε εκεί και θα φέρει προστριβές και ασυνεννοησίες, έχετε εδώ ένα μπλε χαλκηδόνιο που φέρνει υπομονή και κατανόηση. Αυτή η γωνιά θα είναι πολύ καλή για να κάθεστε, θα φέρνει έμπνευση και δημιουργικότητα, αλλά δεν θα είναι καλή για ομαδικές δουλειές και συνεννοήσεις.

Βορρά 1

Μοναχικότητα αλλά και επαγγελματικές ευκαιρίες θα φέρνει όλο το μήνα ο βορράς ειδικά σε όσους κάνουν ατομικές εργασίες. Ενισχύστε τις ευκαιρίες κρεμώντας εξωτερικά χωρίς όμως να τρυπήσετε έναν μελωδό. Αποφύγετε κόκκινες αποχρώσεις, επίσης απομακρύνετε από εδώ πράσινα φυτά στον εσωτερικό χώρο.

Βορειοανατολικά 8

Το καλύτερο άστρο της εποχής θα πάει στις γνώσεις και θα φέρει καλή ροή σε εκπαιδευτικά θέματα και κέρδη, ανοίξτε εδώ όλο το μήνα το συντριβάνι αν και τα μόνιμα άστρα σας το επιτρέπουν, ανανεώστε το χώρο και στρώστε πύρινα χρώματα σεντόνια αν είναι το κρεβάτι σας σε αυτή τη γωνιά, ανοίξτε παράθυρα κάντε σημαντικά πράγματα.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL