Καλάθι

Feng Shui Μάϊου 2022

Αυξήστε τη Δημιουργικότητα σας. Τα άστρα του μήνα ευνοούν την Δημιουργικότητα και την ανάδειξη ταλέντου, αρκεί να ρίξετε την ένταση, να αποφύγετε τις προστριβές και να ενισχύστε τις καλές πλευρές του χώρου σας για να προσελκύσετε επιτυχίες.

Κέντρο 8

Οι γνώσεις πάνε στο κέντρο και είναι ο καλύτερος μήνας για να γνωστοποιήσετε ή να αναδείξετε κάτι, λόγο του ετησίου όμως άστρου δεν μπορούμε να βάλουμε κίνηση εδώ, μπορούμε όμως να βάλουμε κάτι μπλε ή γαλάζιο για να ενισχυθούν τα κέρδη, όπως κάποιο χαλάκι ή διακοσμητικό, αλλά όχι αληθινό νερό γιατί στο κέντρο δεν βάζουμε αληθινό νερό.

Ανατολή 6

Στην πλευρά της υγείας θα έρθει το μεταλλικό άστρο 6 και θα κόβει το ετήσιο ξύλινο 3 δημιουργώντας καυγάδες και ατυχήματα, έχετε εδώ το ουράνιο τζιτζίκι και κάτι μπλε για προστασία, επίσης βάλτε έναν χρυσό Δράκο στην Ανατολή για αναγνώριση και επαγγελματική άνοδο, αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις και εάν είναι το κρεβάτι σας εδώ στρώστε κίτρινα ή μπεζ σεντόνια.

Νοτιοανατολικά 7 Στην πλευρά του πλούτου έρχεται το άστρο που αναδεικνύει τα ταλέντα, βάλτε κάτι από τις εργασίες ή τα έργα σας εδώ για να έρθουν κέρδη, το άστρο αυτό όμως φέρνει και ίντριγκες και λόγια, έχετε εδώ μια μαύρη τουρμαλίνη και το μπλε ρινόκερο για προστασία από κλοπές. Αποφύγετε και σε αυτήν τη γωνιά πύρινα αντικείμενα όπως κεριά.

Νότος 3

Τσακωμούς και ένταση θα έχει αυτόν τον μήνα ο τομέας της φήμης, ρίξτε τους τόνους με το λευκό σκόρδο και τη κόκκινη φούντα ή βάλτε δύο λευκά περιστέρια και αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις εδώ. Η γωνιά θα φέρνει αυτόν τον μήνα και αλλαγές ή ανατροπές οπότε προσέχετε τι αφήνετε εδώ, π.χ. μην αφήσετε στο Νότο κάποιο συμβόλαιο που δεν θέλετε να ακυρωθεί. Προσοχή σε ατυχήματα, βάλτε εδώ τη Λιβιελούλα για γρήγορους ελιγμούς.

Νοτιοδυτικά 5

Στον έρωτα θα πάει το άστρο που θέλει την περισσότερη προσοχή και αυτό θα φέρει εντάσεις και καυγάδες, αποφύγετε να κάνετε σε αυτήν την πλευρά ανακαινίσεις, σκαψίματα και καρφώματα και βάλτε εδώ το μηνιαίο μεταλλικό μπολ με 6 Feng Shui νομίσματα αλάτι και νερό για να καθαρίζει η γωνιά και να φέρνει αρμονία. Αποφύγετε πύρινες αποχρώσεις σε σεντόνια και καλύμματα.

Δυτικά 1

Στη Δύση το άστρο θα φέρνει ευκαιρίες και σε συνδυασμό με το ετήσιο άστρο αυτή θα είναι μία από τις καλύτερες πλευρές του μήνα και θα ευνοεί τη δημιουργικότητα, δουλέψτε από τη Δύση, επικοινωνήστε στείλτε μηνύματα από εδώ. Βάλτε μουσική να παίζει, η έναν μεταλλικό μελωδό έξω στην αυλή. Κάντε ανακαινίσεις, σκάψτε, φυτέψτε, καθαρίστε, ανανεώστε το χώρο. Ανοίξτε εδώ το συντριβάνι.

Βορειοδυτικά 9 Το άστρο που φέρνει επιτυχίες και χαρμόσυνα θα βρίσκεται εδώ, καθίστε όσο περισσότερο μπορείτε Βορειοδυτικά και βάλτε σε αυτή τη γωνιά τα μπαμπού ή έναν ξύλινο μελωδό, κάντε και εδώ θόρυβο, εργασίες, επικοινωνίες, ασχοληθείτε με το κήπο ή τη βεράντα και έχετε ένα ρολόι που δουλεύει σωστά για να υπάρχει συνέχεια κίνηση και ενεργοποίηση.

Βορράς 4

Μια ακόμα πολύ καλή γωνιά θα είναι η πλευρά της καριέρας, κάντε όσα περισσότερα πράγματα μπορείτε εδώ, οργανώστε τις δουλειές σας και κάντε αλλαγές και νέα ξεκινήματα από τον βορρά που φέρνει νέες γνωριμίες και επαγγελματικές επιτυχίες. Για να έχετε εξέλιξη στη καριέρα τοποθετήστε εδώ μια καμήλα που είναι σύμβολο πλούτου από επιτυχημένη εργασία και τα καράβια σύμπνοιας με το σύμβολο διπλής ευτυχίας. Και ο έρωτας από εδώ θα έρχεται, βάλτε φρέσκα λουλούδια.

Βορειοανατολικά 2

Την πλευρά των γνώσεων θα επισκεφτεί η ασθένεια, έχετε εδώ την μεταλλική κολοκύθα υγείας για προστασία και αποφύγετε ανακαινίσεις και πύρινες αποχρώσεις. Κλείστε συντριβάνια και κάντε όσο περισσότερη ησυχία μπορείτε. Επίσης κλείστε για αυτόν τον μήνα τη λάμπα αλάτων ή ανάψτε την στον Νότο. Αν είναι η κουζίνα σας εδώ προσέχετε τη διατροφή σας για τυχών δηλητηριάσεις ή αύξηση βάρους.

Σύμβουλος Feng Shui και Αστρολογίας Μαρία Κόντε


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL