Καλάθι

Feng Shui Μαρτίου                          

6 Μαρτίου- 4 Απριλίου

Έντονος μήνας θα είναι ο Μάρτιος με το Λαγό που είναι ο πρωταγωνιστής της Χρονιάς να είναι και του μήνα και ο διπλός Λαγός φέρνει αναστάτωση και διλήμmατα ενώ τα άστρα που κουβαλάνε πάνω τους  είναι τα 2 πιο δύσκολα που σε συνδυασμό βγάζουν το 2-5 που θέλει καθάρισμα ειδικά στην ανατολή που είναι το παλάτι του Λαγού. Παρόλα αυτά ο μήνας έχει και καλές πλευρές και αν συχνάζουμε εκεί ο μήνας δεν θα είναι και τόσο αρνητικός.

Κέντρο 7

Το μεταλλικό άστρο 7 στο κέντρο θα πάει να κόψει το ξύλινο 4 των χρημάτων και να κόψει τα έσοδα, αν όμως βάλετε κάτι μπλε στο κέντρο όπως ένα μπλε χαλάκι ή ένα κοχύλι ή το μπλε σαλιγκάρι θα αποδυναμώσει το μέταλλο και θα δυναμώσει το άστρο πλούτου, έχετε εδώ και το μπλε ρινόκερο για προστασία κλοπής. Αποφύγετε πύρινα χρώματα στο κέντρο.

Ανατολικά 5

Η Ανατολή γωνιά θα είναι η πιο δύσκολη του μήνα αποφύγετε την όσο μπορείτε και έχετε εδώ την μηνιαία παγόδα 5 στοιχείων και μεταλλικό μπολ με 6 νομίσματα αλάτι και νερό. Αποφύγετε επισκευές και φασαρία όλο το μήνα και απομακρύνετε τα πύρινα στοιχεία, αν είναι η κουζίνα σας εδώ τρώτε από έξω αυτόν τον μήνα.

Νοτιοανατολικά 6

Η πλευρά του πλούτου αυτόν τον μήνα θα φιλοξενεί το άστρο της Ουράνιας Τύχης και αν και είναι καλό άστρο θα δημιουργεί ένταση με το ξύλινο 3 γιατί και εδώ έχουμε το μέταλλο να κόβει το ξύλο και χρειάζεται λίγο νερό, αλλά πολύ γη για να φέρει κέρδη οπότε έχετε εδώ γήινες αποχρώσεις σε σεντόνια και πετσέτες όπως κίτρινα και μπεζ. Αυτή η πλευρά θα είναι καλή για αναγνώριση και πρόοδο. Τοποθετήστε εδώ ένα Βούδα με μπλε μανδύα για να φέρει Αρμονία και καλή ροή.

Νότια 2

Το άστρο ασθένειας θα βρίσκεται στο Νότο, αποφύγετε να κάνετε θόρυβο εδώ και κυρίως αποφύγετε σκαψίματα και καρφώματα. Όμως ο συνδυασμός των άστρων μπορεί να φέρει αποταμίευση και απόκτηση ακίνητης περιουσίας, έχετε όλο το μήνα εδώ έναν κουμπαρά και ρίχνετε χρήματα μέσα για να ενεργοποιήσετε το άστρο. Αποφύγετε κόκκινες αποχρώσεις και προτιμήστε μπλε, γαλάζια χρώματα. Σβήστε τη λάμπα αλάτων για αυτόν τον μήνα.

Νοτιοδυτικά 4

Επιτέλους φτιάχνει η πλευρά του έρωτα και αυτό είναι το καλύτερο σημείο του μήνα για να ανοίξετε συντριβάνι, ανοίγετε συχνά τα παράθυρα και κάντε ανακαίνιση ή θόρυβο εδώ για να ενεργοποιηθούν κέρδη και καλές γνωριμίες. Αν έχετε τη κρεβατοκάμαρα σας εδώ στρώστε μπλε σεντόνια.

Δυτικά 9

Και η Δύση θα είναι πολύ καλή παρόλο που το πύρινο 9 θα πάει να κάψει το μεταλλικό 6 του μήνα και θα υπάρχει μία ένταση με το δράκο εδώ τα πράγματα θα εξισορροπούν και η γωνιά θα φέρνει επιτυχίες αλλά συνεχίζουμε όλο το χρόνο και δεν γυρνάμε τη πλάτη μας στη Δύση για να μην έχουμε πισώπλατα χτυπήματα.

Βορειοδυτικά 8

Στη πιο δύσκολη πλευρά του χρόνου θα πάει ένα πολύ καλό άστρο που όμως σε συνδυασμό με το ετήσιο φέρνει χρεωκοπίες, απομακρύνετε από εκεί λογαριασμούς, βιβλία εσόδων εξόδων και ότι αφορά οικονομικές υποχρεώσεις. Έχετε εδώ έναν Βούδα.

Βορρά 3

Ατυχήματα και τσακωμούς φέρνει ο Βορράς αλλά το ετήσιο πύρινο 9 που ήδη βρίσκετε στο βορρά θα το κάψει το ξύλινο 3, ωστόσο έχετε εδώ τη Δρακοπεταλούδα γρήγορων ελιγμών για προστασία από ατυχήματα.

Βορειοανατολικά 1

Ευκαιρίες θα φέρνει η πλευρά της γνώσεις και αυτός θα είναι ο καλύτερος άξονας του μήνα από Βορειοανατολικά προς Νοτιοδυτικά. Αυτή είναι άλλη μια καλή γωνιά για ν κάθεστε και να κάνετε τις δουλειές σας από εδώ. Έχετε έναν ελέφαντα βορειοανατολικά για να φέρει γνώσεις και σωστές αποφάσεις.

Σύμβουλος Feng Shui

Κόντε Μαρία


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Essential SSL